Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

5. Gun bugun dr bana bisey demedi zaten lafi agzindan cimbizla aliyorum... amtibiyotikli krem hangisini kullandin?
ayyy aynı sıkıntı benim doktorumda da öyle yaa.ne söylediğini anlayamıyorum tek tek herşeyi sorayım diyorum içimde bir korku oluyor hep ve unutup geri dönüyorum.öylece banyoo yapıyorsun hiç bir şey yapmıyorsun.kontrole gittiğinde kendisi çıkarıyor.ondan sonra başlıyorsun anibiyotikli merheme.sen hacettepede olmuştun değil mi?

Gunaydin kizlar :KK200:

Bugun biraz fransiz ve belcika sitelerinden ARION marka protezleri arastirdim, icime su serpildi. Taktiran herkes cok cok memnun yumusakliginin cok iyi oldugunu durusunun cok cok dogal oldugunu soyluyorlar. birkac forumda taktiran bayanlarla konustum birisi 2010 yilinda taktirmis ve cook memnunmus bu beni mutlu etti cunku uzun vadeli de fikir almis oldum. diger hatunlar 6 5 4 3 2 1 yil gibi ve 3 ay 5 ay gibi birkac aydir taktirmis olan bayanlarda cok memnunlar. Benim Dr um sadece ARION marka kullandigi icin burda da surekli mentor duyup okudugum icin endiselenmistim dogrusu taninmayan bir markamidir diye

Mentordan daha iyi olduğunu bilmiyordum ben

Arzu_C Arzu_C O kadar doktorla görüştüm bazısı açıktan bazısı alttan söyledi, mesela elime arion protezi alınca, bak o iyi protezdir, yakın arkadaşlarıma kullandım gibi laflar duydum hep. Avrupa'da üretildiği için FDA onaylı değil ama CE miydi neydi Avrupalıların onay sertifikası var. FDA Amerika'nın. Açıkçası işin içine girince sandığımdan çok daha büyük bi pazar olduğunu gördüm. Burda olmamasının ve az kullanılmasının sebebi 'kalitesizlik' değil yani. Güle güle kullan☺️

Evet hacettepe
ayyy aynı sıkıntı benim doktorumda da öyle yaa.ne söylediğini anlayamıyorum tek tek herşeyi sorayım diyorum içimde bir korku oluyor hep ve unutup geri dönüyorum.öylece banyoo yapıyorsun hiç bir şey yapmıyorsun.kontrole gittiğinde kendisi çıkarıyor.ondan sonra başlıyorsun anibiyotikli merheme.sen hacettepede olmuştun değil mi?
Evet hacettepede oldum aslinda dr ilgili biri aradigimda cvp veriyor sorularima ama ben nedense aramak istemiyorum. Benim ameliyat yerime kucuk kucuk stiker gibi bisey yapistirmis banyo yaparken onu cikar vs de demedi. Cikacak bisey de degil ayrica kendi cikaracak sanirim.

Doktoruna sorsan iyi olur tatlım isim vermem doğru olmaz şimdi.. bantları çıkardın mı? Çıkarmadıysan şakın yukardan aşağıya doğru falan çekme. Yanlara doğru çekeceksin..

Sejnap cnm Allah kolaylık versin. Ayrıklık benim bildiğimde yapısal bir şey.. aslında küçük de değil ki seninkiler neden öyle oluyor sütyenle falan da mı dekolte oluşmuyor
Daha normal sütyene geçmedim canım inşallah sütyenle birleşirler. Sporcu sütyeni kullanıyorum ama onlarla çok ayrık duruyor birleşmiyor

Anladm canim dikkat et kendine, is durumu zor tabi, ayriklik yapisal herhalde ya baktim ben seninkilere simdi pek de ayrik degillr sanki normal sutyen kullaninca birlesir diye dusunuyorum
Bende öyle umut ediyorum normal sütyene geçmedim hala belki normal sütyen takınca dediğin gibi birleşir :KK66:
Çok isterdim çatalı olan memişlerim olsun ama bakalım zaman ne göstercek buna da şükür diyorum şimdilik eskiden hiç yoktu en azından şimdi bir avuç memem var :)

Daha normal sütyene geçmedim canım inşallah sütyenle birleşirler. Sporcu sütyeni kullanıyorum ama onlarla çok ayrık duruyor birleşmiyor
Benimkiler de ayrik ama sanki olk gunlere gore biraz daha birlestiler. Izler misin beni de

Evet hacettepe

Evet hacettepede oldum aslinda dr ilgili biri aradigimda cvp veriyor sorularima ama ben nedense aramak istemiyorum. Benim ameliyat yerime kucuk kucuk stiker gibi bisey yapistirmis banyo yaparken onu cikar vs de demedi. Cikacak bisey de degil ayrica kendi cikaracak sanirim.
onlar iyileştirici özellikli bantlar canım dr çıkarıp gerekirse yeniliyor onları kontrole gittiğnde .suya da dayanıklılar onlarla banyo yapabilirsin canım:KK66:

Tesekkurler kizlar banyo yaptim rahatladim resmen cok iyi geldi. Peki biz ne zaman bu cicislere msaja baslayacagiz ve sutyeni ne kadar kullanacagiz?
masaj olayı kişiye göre değişir bana masaj önermedi korse de aynı şekilde kimi dr 1 ay diyor kimi benim ki gibi 3 ay bu konuları doktoruna sor cnm..

kizlar bisey sorcam, bekim dr sadece arion marka protezle calisiyor sizlere ne takildi ? arion markasini duyan var mi?
evet kuzu arion burda da var ama çoğunlukla mentor marka kullanılıyor, benim ki de mentor burdaki bir çok arkadaşında mentor..

Evet kaliteli bir protezdir, mentordan daha iyi. Ben arion istemiştim ama Türkiye'den çekildi, piyasaya mentor hakim. Bende de mentor var.
türkiyeden çekilmedi bu marka benim doktorum bana arionu seçenek olarak sundu çünkü 1 ay oldu ameliyat olalı.. bende kendisine ne kullandığını sordum (kendisi de silikon taktırmış) mentor diyince bende mentor istiyorum o zaman dedim.. sonuçta dr kendine ne kullandıysa daha iyidir gözüyle gördüm galiba :)

Gunaydin kizlar :KK200:

Bugun biraz fransiz ve belcika sitelerinden ARION marka protezleri arastirdim, icime su serpildi. Taktiran herkes cok cok memnun yumusakliginin cok iyi oldugunu durusunun cok cok dogal oldugunu soyluyorlar. birkac forumda taktiran bayanlarla konustum birisi 2010 yilinda taktirmis ve cook memnunmus bu beni mutlu etti cunku uzun vadeli de fikir almis oldum. diger hatunlar 6 5 4 3 2 1 yil gibi ve 3 ay 5 ay gibi birkac aydir taktirmis olan bayanlarda cok memnunlar. Benim Dr um sadece ARION marka kullandigi icin burda da surekli mentor duyup okudugum icin endiselenmistim dogrusu taninmayan bir markamidir diye
kesinlikle kötü bir marka değil sadece burda yaygın değil cnm ama kullananlar da var.. daha yumuşak olduğu burda bir topikte vardı hangi marka diye açılmış bir başlıkta.. için rahat olsun..

türkiyeden çekilmedi bu marka benim doktorum bana arionu seçenek olarak sundu çünkü 1 ay oldu ameliyat olalı.. bende kendisine ne kullandığını sordum (kendisi de silikon taktırmış) mentor diyince bende mentor istiyorum o zaman dedim.. sonuçta dr kendine ne kullandıysa daha iyidir gözüyle gördüm galiba :)

Doktorun kimdi merak ettim? doktor bulma sürecim o kadar sıkıntılıydı ki bi de protez derdine düşmeyeceğim dedim artık olsun bitsin beğenmezsem Doğumdan sonra belki değiştiririm dedim direk o kafayla girdim ameliyata. Ama doktoruna şaşırdım çünkü benim görüştüklerimden, biri kendi eşine kullanmış diğer ikisi direk söyledi, diğerleri de zaten farklı markalardan hiç bahsetmedi. Bu arada benimki damla o yüzden titizlendim, yuvarlak taktırsam zaten cohesive 1 olduğu için hiç önemsemezdim.

Normalde isiya dayanikli bant takiliyor ya ondan yok bende normal.bi gazli bez var onu cikarmam mi gerekiyor yada tekrar gazli bez koymama gerek var mi
sunandrun sunandrun cnm ameliyattan kaç gün sonra duşa girdin? Ben 1 hafta sonra duş almıştım ve dr bantları çıkarmam gerektiğini söyledi. Dikişlere su değince bişey olmuyor. Duştan sonra dikişlere batikon ve bepanthen sürüyorum

X