- 18 Ocak 2017
- 516
- 225
- 44
ayakta iş zor hocamBen başladım canım ama pertim çıktı, aksi gibi 8 saat full dersim vardı çok ağır geldi. Benim iki hafta oldu ama hala vücudum okul temposuna hazır değilmiş:/ 5 gündür ağrımayan memelerim yine ağrımaya başladı
offf Hocam Allah sabır versinnn Kazasız belasız olsunn insallah agrısız sızısızAyy sabah yaşadık onu hepsi birden koştu üstüme neyse ki oturarak sarılalım çocuklar dedim
4-5 arası yaşları
aynı ben çok bir değişiklik göremiyorum.3.ay olsun foto atıcam.
Ayakta olunca zor oluyor ya ben yirmi gun sonra basladim ise ilk uc gun zordu, altlari agriyordu sirtmi yaslayip dinlenmem gerekiyordu ayakta klinca uzun sure, bi kac gune daha iyi hissedersin, kolay gelsinBen başladım canım ama pertim çıktı, aksi gibi 8 saat full dersim vardı çok ağır geldi. Benim iki hafta oldu ama hala vücudum okul temposuna hazır değilmiş:/ 5 gündür ağrımayan memelerim yine ağrımaya başladı
Buyuk istiyorsan, aman ben buyum sevmem dogal olsun demiyorsan, kesinlikle olabilecegin en buyugunu iste 280 en oluru demediyse, onu diyen doktor 300 u de kabul eder gibi geliyor banakizlar ya kime sorsam kiminle konussam aklindakinin bir buyugunu yaptir sonra pisman olursun diyor.
Dun bitane musterim geldi o da ameliyat olali 4 ay oldu memisleri cok guzel olmus, 335 cc takilmis keske 350 isteseydim gozum alisti kucuk geliyorlar gozume diyor. Bana da aklindakinin bir ustunu taktir dedi.
Benim Dr bana 280 dedi ben 280 cok az diyorum :/ haftaya tekrar gitcem ozaman detaylica konuscam buyuk istedigimi soylucem
M Memontil kuzu niye damla yaptirdin? soruyorum cunku coook dogal ve guzel olmuslarve bende damla dan yanayim ama bakalim dr um ne dicek.
bitsedegitsekya canim goguslerin harika olmuslar degisim budur yani
S sukufe90 gulum ben 350 hatta 370 bile isterim yani bakalim Dr um ne dicek
Tiramisu35 ben Turkiyede ameliyat olmaktan vazgectim. Belcikada ameliyat olacagim. ben burda 3 Dr la gorustum 280 diyen 2. gorustugum dr du . carsamba gunu tekrar randevum var ve mart ayinin 7 sine ameliyat tarihi alacagim
Çook güzell.. sizinkileri görünce sabırsızlanıyorum bendeeee6. Gün fotosu sizinle
Cok tesekkurlerr darisi basinaM Memontil kuzu niye damla yaptirdin? soruyorum cunku coook dogal ve guzel olmuslarve bende damla dan yanayim ama bakalim dr um ne dicek.
Oncesi fotografim yok sonrasıda daha koymadım yüklemeyi becerebilirsem insallah yüklicem ama bikinili fotograftan anlarsınız 75 c baya kucuk bi goguse sahiptim suan kac kup oldum bilmiyorum daha sütyen almadim abes buyuk bisey istemedim vucuduma orantili buyuklugu tam kivamında kup pazarlaği yapmadim resimle gittim boyutum bu bundan buyuk olmasin dedim ayni boyutu verdiFotografn varmı oncesı sonrası ıcın ?
Gıttıgın foto hangısıyıd bana mesaj atarmsn
B+ Hıgh profıl dıyor bana Dr ben suan A cupım
Ama bazen b yetermı dıorm
Öncesini yükledim bakabilirsin az cok belli sarkık oluşu bile bikini bile toplamamış şuan 375 cc round high profil kas alti korseli halinide koyucam oda az cok fijir sahibi eder seni sutyen giyebildigim ilk gün dantelli telsiz balensiz sutyenimlede yuklicemFotografn varmı oncesı sonrası ıcın ?
Gıttıgın foto hangısıyıd bana mesaj atarmsn
B+ Hıgh profıl dıyor bana Dr ben suan A cupım
Ama bazen b yetermı dıorm
Simdiki halini bilmiyorum ama aklindaki soyle illa ki, sirf buyukluk icin ikinci ameliyat cekilmez icine sinmezse, Allah kimseye yasatmasin ikinci ameliyat tecrubesiniM Memontil kuzu niye damla yaptirdin? soruyorum cunku coook dogal ve guzel olmuslarve bende damla dan yanayim ama bakalim dr um ne dicek.