Aynen canım, bende çok ama çok pişman oldum.Valla ben de pişman oldum keşke 400 cc yaptırsaydım diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım, bende çok ama çok pişman oldum.Valla ben de pişman oldum keşke 400 cc yaptırsaydım diye
A yım ben :)))Oncesi fotografim yok sonrasıda daha koymadım yüklemeyi becerebilirsem insallah yüklicem ama bikinili fotograftan anlarsınız 75 c baya kucuk bi goguse sahiptim suan kac kup oldum bilmiyorum daha sütyen almadim abes buyuk bisey istemedim vucuduma orantili buyuklugu tam kivamında kup pazarlaği yapmadim resimle gittim boyutum bu bundan buyuk olmasin dedim ayni boyutu verdi
Ne kadar oldu ameliyat olali yumusadimı gogusler nasil ayrilır ki 12 gün oldu bende bugun yan yattim fuze gibi kalıp halde duruyorlar öyle ve sutyenimde yoktu yıkamıstım dantel uyduruk bisey vardı bende yayılsın yumusasin diye bekliyorum ne kadar ayrilırsa o kadar dogal degilmidir zaten dimdik tepede kaskati duran memenin silikon oldugu bagirması bence pek hos degil
CANIM izler misin benikızlar herkese tekrardan merhaba durum güncellemesi yapmaya geldiim
Ameliyat olalı 27 gün olmuş ben zaten çok iyidim ama burada olmadığım süreçtede hiç bir sorun yaşamadım.
3.gün araba kullandım 1 hafta dolmadan gardrop temizliğine bile giriştim...
Ameliyat olmadan önce büyük olmasından çok korkan biriydim L limette bilir:) şuan 365cc bile az geliyor 400 olurmuş diyorum bu tatminsizlik olarak algılanmasın arada uçurum farklar yokmuş o yüzden abartı olmasından korkmadan ısrarla büyük ölçü isteyin derim bende tecrübelerime dayanarak
buarada ölçüm ameliyattan önce 75B iken 365 silikonla 75D - 80C oldum . Kıyafetlerim hala aynı gömleklerime bil girebiliyorum ve en önemlisi ben söylemeden anlayan çıkmadı henüz
Güncel fotoğrafımıda ekledim tüm kızları öperim sevgilerle
Takıp edebilirmsn tesekkurlerkızlar herkese tekrardan merhaba durum güncellemesi yapmaya geldiim
Ameliyat olalı 27 gün olmuş ben zaten çok iyidim ama burada olmadığım süreçtede hiç bir sorun yaşamadım.
Ameliyat olmadan önce büyük olmasından çok korkan biriydim L limette bilir:) şuan 365cc bile az geliyor 400 olurmuş diyorum bu tatminsizlik olarak algılanmasın arada uçurum farklar yokmuş o yüzden abartı olmasından korkmadan ısrarla büyük ölçü isteyin derim bende tecrübelerime dayanarak
buarada ölçüm ameliyattan önce 75B iken 365 silikonla 75D - 80C oldum . Kıyafetlerim hala aynı gömleklerime bil girebiliyorum ve en önemlisi ben söylemeden anlayan çıkmadı henüz
Sagol cnm gunaydn ve guzel bir gun olsun35TEHAYATBASLAR canım izliyorum seni
yalnız değilsin canım benimki de büyük olmuş bana göre.Ay bi ben kucuk olsaydi diyorum galiba
günaydın cnm nasılsıngünaydın kızlar.
teşekkür ederim çok şükür iyi olmaya gayret ediyorum.sen nasılsıngünaydın cnm nasılsın
mestanlı ne demek diye baktım netten bulamadım memeyle bağlantılı değildi okuduklarım da.Arzumcuğum ilk kez duydum bu ne ola kiGünaydın memeli mestanlı olan ve memeli mestanlı olmak isteyen tüm arkadaşlar
75 d leri görmek istiyorum ben canım.:))) özelden yazdıklarıma söyle bir göz attım şimdide. İyiki fikir alışverişi yapmışız dedim kendi kendime. Allahtan doktorun sana dediği ccler istemedin bak, şimdi kesin çok fazla tatminsizlik yaşayacaktın ve mutsuz olacaktın. Yaşasın sexi memeli olmak seviliyorsun canımkızlar herkese tekrardan merhaba durum güncellemesi yapmaya geldiim
çok şükür kuzum gayet iyiyim şükür bugünümeteşekkür ederim çok şükür iyi olmaya gayret ediyorum.sen nasılsın
Ettim tabi:)Takıp edebilirmsn tesekkurler
Ben biliyim,öyle derler işte. Aklıma geldi benimde yazdım ama hiç araştırmadım ne demek diyemestanlı ne demek diye baktım netten bulamadım memeyle bağlantılı değildi okuduklarım da.Arzumcuğum ilk kez duydum bu ne ola ki
Dr bana 250 cc koydu ben napiyimTakıp edebilirmsn tesekkurler
Seninle ayni boy kilodayiz dr bana 250 cc koymus ben vucuduma olabilecek en buyuk ve dogal olani demistim simdi gozume kucuk gorunuyor bence seninki iyidirCanım bnde de öksürük oldu hem canım yanıyordu hem korkuyordum dikişlerim için. 2 3 saat arayla pekmez yada ballı süt içmeye özen gösterdim iyi geliyordu sanada öneririm