Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Larimar M Memontil kizlar benimde bebegim var ya bende kaldiramam kucagima alip biyere tasiyamam sevemem diye korkuyorum :/

15 subat randevu aldim Dr la gorusup kac cc takilacagina karar verip nasipse 7 mart a ameliyat tarihi alacagim kizlar

Arzu_C canım evin içinde 15 günden sonra rahat rahat alıyorsun ama dışarı da baya bi zorlandım ben dayımlara gidiyordum toplasan 5 -6 dk yürüme mesafesinde 3 sokak aşağı yürüdüm oğlum inatla kucak istedi baktım olmuyor zorlanıyorum resmen gerildi memeler hemen dayımı aradım gel bizi al diye akşam da o bıraktı bizi.. bence 3 ay kadar koruyup kollamak şart.. ufakta değil ki 18 aylık oldu 12,5 kg sıpam.. normalde hayatta arabasına binmez yada kanguruda tepinir durur yürüt diye aksilik işte yürümedi c.tesi günü..

Canım çok saol dikkat etmek lazım evet.. ama benim ki damla değil yuvarlak

Ahahahaha ben şook karışıklık için sorry bebeğim
Benim de var ama 3,5 yaşında kucağa almadan idare ediyorum dün gelip kafayı göğsüme bi attı kuzum bir şey de diyemedim. Sende çalışıyorsun zaten kuzum akşamları da babasıyla falan idare edilir

kizlar ya kime sorsam kiminle konussam aklindakinin bir buyugunu yaptir sonra pisman olursun diyor.
Dun bitane musterim geldi o da ameliyat olali 4 ay oldu memisleri cok guzel olmus, 335 cc takilmis keske 350 isteseydim gozum alisti kucuk geliyorlar gozume diyor. Bana da aklindakinin bir ustunu taktir dedi.
Benim Dr bana 280 dedi ben 280 cok az diyorum :/ haftaya tekrar gitcem ozaman detaylica konuscam buyuk istedigimi soylucem

Kesinlikle büyüğüne git derim, olabiliyorsa tabiki. Gerçekten bir çok bayan sonradan ufak diyor, pişman oluyor daha büyük istemediğine. Bende onların arasındayım canım.

Larimar cim cocuk iste yurumeyince yurumuyor vallahi

L limette evet canim aksamlari babasi bakar artik, zaten ameliyat olacagim hafta izinde olacak ve kaynanam bakacak onunda haberi yok ameliyat olacagimdan calisiyo sancak beni kizimda okula gidiyo zaten, burda organize olmak daha kolay oldu benim icin canim, Turkiyeye gelseydim birsuru sorun yasicaktim organizasyon yonunden .

ben 350 isticem bakalim Dr um ne dicek 280 cok kucuk bana ya ustelik goguslerim genis benim , sanirim Dr fiyat ogrenmeye gittim bidaha gitmem sanip oylesine salladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…