- 22 Ocak 2008
- 3.213
- 4.466
- 40
Canım çok saol dikkat etmek lazım evet.. ama benim ki damla değil yuvarlakCANIM aman dikkat et daha senin ki de damla dönebilir sonra ama insan da dayanamıyor evlat olunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok saol dikkat etmek lazım evet.. ama benim ki damla değil yuvarlakCANIM aman dikkat et daha senin ki de damla dönebilir sonra ama insan da dayanamıyor evlat olunca
Canım çok saol dikkat etmek lazım evet.. ama benim ki damla değil yuvarlak
Benim de var ama 3,5 yaşında kucağa almadan idare ediyorum dün gelip kafayı göğsüme bi attı kuzum bir şey de diyemedim. Sende çalışıyorsun zaten kuzum akşamları da babasıyla falan idare edilir
Kesinlikle büyüğüne git derim, olabiliyorsa tabiki. Gerçekten bir çok bayan sonradan ufak diyor, pişman oluyor daha büyük istemediğine. Bende onların arasındayım canım.kizlar ya kime sorsam kiminle konussam aklindakinin bir buyugunu yaptir sonra pisman olursun diyor.
Dun bitane musterim geldi o da ameliyat olali 4 ay oldu memisleri cok guzel olmus, 335 cc takilmis keske 350 isteseydim gozum alisti kucuk geliyorlar gozume diyor. Bana da aklindakinin bir ustunu taktir dedi.
Benim Dr bana 280 dedi ben 280 cok az diyorum :/ haftaya tekrar gitcem ozaman detaylica konuscam buyuk istedigimi soylucem
Ben başladım canım ama pertim çıktı, aksi gibi 8 saat full dersim vardı çok ağır geldi. Benim iki hafta oldu ama hala vücudum okul temposuna hazır değilmiş:/ 5 gündür ağrımayan memelerim yine ağrımaya başladı
Valla ben de pişman oldum keşke 400 cc yaptırsaydım diyeKesinlikle büyüğüne git derim, olabiliyorsa tabiki. Gerçekten bir çok bayan sonradan ufak diyor, pişman oluyor daha büyük istemediğine. Bende onların arasındayım canım.
bencedeAy bi ben kucuk olsaydi diyorum galiba
kız ne küçüğü millet deli oluyor büyük olsun diye :))Ay bi ben kucuk olsaydi diyorum galiba
Ayy yükleyeceğim azıcık morluklar şişlikler falan var da ondan bekledim
Ayy sabah yaşadık onu hepsi birden koştu üstüme neyse ki oturarak sarılalım çocuklar dedimdikkat et cocuklara ogretmensen atlamasınlar hocamm dıye kucagına kac yasıında ogrencıler bılmıorm ama
at ki zamanla nasıl oturmuş hep beraber bakalım kuzuAyy yükleyeceğim azıcık morluklar şişlikler falan var da ondan bekledim
Canım takip sansın var mı beni ?Ayy yükleyeceğim azıcık morluklar şişlikler falan var da ondan bekledim
Benim küçük kızımda anaokuluna gidiyor. Bilirim onları ben. Bıcırıklar neyse ilk günü atlatmışsınız sorunsuz.Ayy sabah yaşadık onu hepsi birden koştu üstüme neyse ki oturarak sarılalım çocuklar dedim
4-5 arası yaşları