merhabalar,ben foruma yeni üye oldum.Aslında son bir kaç aydır meme büyütme estetiği ile ilgili yazıları takip etmeye çalışıyorum.Bu ameliyatı olmaya kesin karar verdikten sonra yani
.Forumdaki paylaşımlar ve verilen destek,cesaretlendirmeler çok olumlu etkiledi ve cesaretlendirdi beni.Bu ayın ortalarında olucam inşallah ameliyatımı.Sizlerin paylaştığınız kendi fotolarınızı nasıl görebilirim peki? İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler:))
Özelden gönderiyorum mail adresimiarzum77 100 kere konuya cevap vermem lazım da mesaj atabilmek için.. rica etsem mail adresini verir misin? sorularımı ordan sorayım..
kızlar merhaba. 4 gün sonra ameliyat olucam. cok heycanlıyım. umarım bende sizler kadar memnun kalırım sonuçtan :) tarifsiz bir mutluluk içerisindeyim :)
Merhaba,ben de ameliyat olmaya kesin karar verdim ve ben de küçük ve doğal bi göğüs istiyorum,şu an hiç yokeklenen fotoğraflarıysa msj sayım 25 olmadan göremiyorum.rica etsem bana maille gönderebilicek olan var mı?lütfennnn çok merak ediyorum
Bende senin gibi yeni üyeyim.Bir arkadaşın mesaj doldurmak için bana sağolsun verdiği bir link var bende sana vereyim http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/629092-mesaj-hakki-doldurmaa.html
buradan kısa sürede işini halledersin ekli arkadaşların resimlerinide görebilirsin.Hadi kolay gelsin.
Özelden gönderiyorum mail adresimi
teşekkür ederim :) ameliyat oldun mu ?
Pinksade sen neye karar verdin?Yani hangi yöntemle olucak ve kaç cc olsun istiyorsun
Hayır olmadım henüz.15 yada 16 Temmuz gibi inşallah.Tarih yaklaştıkça stresim katlanıyor.Eşim çok abarttığımı söylüyor.ama elimde değil.Sonuçta ameliyat yani.Bakalım yaşıycaz ve görücez.İnşallah herkesin kalbinden geçtiği gibi olur.
Sanırım çok heyecanlı olmalısın.Uygulanacak yöntem ve kaç cc olacağına kesin karar vermişsindir artık.Bana da bir fikir olması açısından yazar mısın?
auquafilling meme büyütme yaptıran varmı ben zahmetsiz ve acısız olduğu için tercih ediyorum son zamanlarda cok bahsediliyor ama bu işlemi yaptıran yada yaptıranı tanıyan birilerinin fikrine ihtiyacım vat tesekürlerr
bende estetik olucam ve bu konuyu araştırıyorum...Banada yardımcı olursanız sevinirim.bi dr a göründüm,silikon takılmasını ve dikleştirmeyi uygun gördü,üniversite hastanesiydi fakat 3-4 bin tl tutardedi,siz nekadara yaptırdınız,nerde yaptırdığınızıda yazarsanız sevinirim.
auquafilling meme büyütme yaptıran varmı ben zahmetsiz ve acısız olduğu için tercih ediyorum son zamanlarda cok bahsediliyor ama bu işlemi yaptıran yada yaptıranı tanıyan birilerinin fikrine ihtiyacım vat tesekürlerr
Öncelikle 25 mesaj sayısını geçmiş olmanız gerekiyor, yeni üye olduğunuz için albümleri göremiyorsunuz sonra da albümü olan kişilere arkadaşlık teklifi göndermeniz ve onların kabul etmesi gerekiyor :)
şimdiden hayırlı olsun, gönlünüze göre olur umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?