silikonsuz bi yöntem yok mu yağ enjekte filan gibi?:18:
silikonsuz bi yöntem yok mu yağ enjekte filan gibi?:18:
evet yaa benim göğüslerim önceden 85 ti,hamilelikler doğumlar derken sönmüş balona döndü şimdi..
ben sırf görüntü olarak değil dokunulduğunda da doğal bir şey istiyorum yokmu başka bir çözümü bunun
Saat 17:30 da randevum var ve bugün inşallah ameliyat tarihimi kesin olarak belirlicem bana şans dileyinn :))
Meme büyütmede en kalıcı olan yöntem protezle meme büyütme ameliyatı olmaktır..Evet yağ enjeksiyonu ilede bir miktar büyütme yapılabilir ama çok az bir fark olur,çok fazla yağ enjekte edilemez.Ayrıca yağ enjeksiyonu kalıcı bir işlem degildir,vücut bu enjekte edilen yağı eritip vücutta tekrar atar..Ayrıca bu yağın çekilmesi için vücudunuzun belirli bir kısmında çekilecek kadar yağın olması gerekir.Yağ çekilen bölgede işlemden sonra çok ağrı yapar.Yağ enjekte edilen bölgede kalıcı renk bozuklukları,düzgün olmayan girintili çıkıntılı şekil bozuklugu olabilir..Çok uzman ellerde düzgğün yapılması gerekir yani..
Protez ameliyatlarındada gayet doğal sonuçlar almak mümkündür.Dokundugunuz zaman yada bir başkası dokundugu gördügü zaman asla ve asla meme protez ameliyatı oldugunuzu anlamaz.Yeterki iyi bir cerraha kendinizi teslim edin
Meme büyütmede en kalıcı olan yöntem protezle meme büyütme ameliyatı olmaktır..Evet yağ enjeksiyonu ilede bir miktar büyütme yapılabilir ama çok az bir fark olur,çok fazla yağ enjekte edilemez.Ayrıca yağ enjeksiyonu kalıcı bir işlem degildir,vücut bu enjekte edilen yağı eritip vücutta tekrar atar..Ayrıca bu yağın çekilmesi için vücudunuzun belirli bir kısmında çekilecek kadar yağın olması gerekir.Yağ çekilen bölgede işlemden sonra çok ağrı yapar.Yağ enjekte edilen bölgede kalıcı renk bozuklukları,düzgün olmayan girintili çıkıntılı şekil bozuklugu olabilir..Çok uzman ellerde düzgğün yapılması gerekir yani..
Protez ameliyatlarındada gayet doğal sonuçlar almak mümkündür.Dokundugunuz zaman yada bir başkası dokundugu gördügü zaman asla ve asla meme protez ameliyatı oldugunuzu anlamaz.Yeterki iyi bir cerraha kendinizi teslim edin
ne güzel anlatmışsın hemen soğudum valaama işte yaptırandan duysak bir de keşke sitede varsa.. ben de çok doğal olsun anlaşılmasın istiyorum araştırmaya devam bakalım..
peki his nasıl ? ellenince yada ellediğinde göğsünü nasıl ve ne kadar hissi oluyo ?
Ben dudaklarımı dolgunlaştırmak için yağ enjeksiyonu yaptırdım.Ayrıca meme büyütme ameliyatından sonra sag gögüs üst kutbumda oluşan dalgalanmayı gidermek içinde o bölgeye yag enjekte edildi..Zamanla enjekte edilen o yağın nasıl eridigini gördüm.Evet,tamamen erimiyor tabi ama büyük bir bölümü gidiyor ve bu bazı kişilerde daha fazla bazı kişilerde ise daha az olabiliyor..
Yag enjeksiyonunda en fazla bir beden büyüme sağlanır.Dezavantajlarını daha iyi öğrenebilmek için netten arama motoruna
Yağ Enjeksiyonu İle Göğüs Büyütmenin Dezavantajları: yazarsan tavsiye ediyorum isimli siteden doktorun kaleminden risklerini okuyabilirsin..
meme protezinde dezavantajı var o zaman dalgalanma??:18:
Nebil hocaya ameliyat olan var mı? Tavsiye eder misiniz? Karar veremedim:
Merhaba Nebil hocada 1 yıl önce arkadaşım burun ameliyatı yaptırdı ve onun tavsiyesi ile kuzenim meme büyütme ameliyatı yaptırdı memnun kaldı çok tecrübeli ayrıca babacan bir dr diye biliyorum :) bence gidip görüş
kızlar 302. sayfada ismini hatırlamadığım bir arkadaşımız bir mesajında kendi ameliyatından bahsediyor ve orada demiş ki dünya sağlık örgütünün onayladığı tek protez markası. ben o arkadaşa hem buradan hem de özelden msj attım bu markayı sordum ama geri dönmedi. sizlerden bu markayı bilen var mı?
heeeyyyyy arkadaşlar ben bu forumu paylaşım yeri olarak biliyordum kimse bilmiyormu ya da duymadımı bu markayı. en azından o yazıyı yazan arkadaş cevaplayamazmı. arzum hanım sizindemi bilginiz yok.
Gerçek gögüsten tamamen farksız..Ameliyattan sonra tabi bir miktar uyuşukluk oluyor.Bu ameliyat sonrası ödemlerden kaynaklanıyor,kesinlikle ödemler geçtikten sonra his geri geliyor..Kalıcı hissizlik yaşayan birkaç arkadaşımız olmuştu forumda.Aslında bu biraz doktorun becerisi,ameliyat esnasındaki dikkatsiz davranmasından kaynaklı bir durum olduğunu düşünüyorum ben..
Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Forumda ve bazı doktorlar bu keside daha fazla hissizlik riskinin oldugunu söylerler..Ameliyattan sonra gögsüm hatta gögüs uçlarımda daha fazla his oldugunu söylesem sana
Gögsümün her yerini dokununca hissediyorum,cinsel durumlardada hiçbir sorun yok evli bir bayanım.Eşimde bende herşeyden memnunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?