Selamlar,
Yaklasik 1 yil once slikon yaptirdim. Damla ya da yuvarlak protez tamamen sizin meme yapiniz ile ilgili eger ust gogus kimsiniz dolgun degil ise Keskinlikle damla yaptirmayin derim. Bayan doktor VE bayan personel ariyorsaniz onerim Burcak Hanim isteyenlere adres verebilirim istanbulda VE tum ekibi de bayan.. Benim ameliyatimdan sonra sol mememde kapsul olustu maalesefyeniden Operasyon olucam demek oluyor Bu da.. Sorulariniz var ise yardimci olabilirim :)
arkadaşlar ameliyattan önce doktorunuz sizden neler istedi kan tahlili mamografi vs
Bugun ogle saatlerinde ameliyatımı oldum. Mentor yuvarlak 325 cc kas zarı altı koyuldu. Cok agrım var ve halen bulantım oldugu için hiçbirsey yiyemiyorum, 24 saattir açım  Bu arada sırtüstü yatmaktan vazgeçip oturur pozisyona geçsem daha mı az ağrım olur?
Arkadaslar onumuzdeki haftaya kdr dr bulup en kisa zamanda meme buyutme ameliyati olmak istiyorum.bu konuyla alakali bana onereceginiz ist da ki dr lar kimlerdir ?silikon markalari ? kas altimi ?damla mi yoksa yuvarlkmi hangisi iyi olur ? bnde ki bu soru isaretlerini giderirseniz cok sevinirim.simdiden herkese cok tesekkurler
Bugun ogle saatlerinde ameliyatımı oldum. Mentor yuvarlak 325 cc kas zarı altı koyuldu. Cok agrım var ve halen bulantım oldugu için hiçbirsey yiyemiyorum, 24 saattir açım  Bu arada sırtüstü yatmaktan vazgeçip oturur pozisyona geçsem daha mı az ağrım olur?
Cok mersi :) Artik evdeyim ve haliyle daha iyiyim. Sadece bandajlar feci sikiyor ve pazartesi gunu hafif gevsetecekmis, bilmiyorum sizler de 4 gun boyunca bu simsiki bandajlarla kaldiniz mi? Bu arada sana diren takilmis miydi, benim dr.um takmadi ve o yuzden bu kadar siki bandaj yaptigini soyledi.geçmiş olsun güle güle kullan yeni cicilerini
benimde ilk gün çok fazla bulantım olmuştu hiçbişey yiyememiştim seni çok iyi anlıyorumçok fazla yorma kendini ilk günler dinlenmeye çalış özellikle kollarını zorlama. ama çok hareketsiz de kalmamaya çalış.
benimde bugün 23. günüm. doktorum artık masajlara başlamamı söyledi
Arkadaslar onumuzdeki haftaya kdr dr bulup en kisa zamanda meme buyutme ameliyati olmak istiyorum.bu konuyla alakali bana onereceginiz ist da ki dr lar kimlerdir ?silikon markalari ? kas altimi ?damla mi yoksa yuvarlkmi hangisi iyi olur ? bnde ki bu soru isaretlerini giderirseniz cok sevinirim.simdiden herkese cok tesekkurler
arkadaşlar ameliyattan önce doktorunuz sizden neler istedi kan tahlili mamografi vs
Cok mersi :) Artik evdeyim ve haliyle daha iyiyim. Sadece bandajlar feci sikiyor ve pazartesi gunu hafif gevsetecekmis, bilmiyorum sizler de 4 gun boyunca bu simsiki bandajlarla kaldiniz mi? Bu arada sana diren takilmis miydi, benim dr.um takmadi ve o yuzden bu kadar siki bandaj yaptigini soyledi.
çok geçmiş olsuunn.. bende bu akşam iş çıkışı yatışımı yapı ameliyatımı olacağım çok stresliyim çok gerginim sen nasıl oldun arrogantcığım?
Istanbulda birçok başarılı cerrah var.Eminim içlerinde sana uygun olan bir cerrahı bulup seçersinBuradan doktor ismi istemek biraz doğru kaçmıyor canım.Forumu biraz karıştırırsan kim kime ameliyat olmuş,memnun kalmışmı,ne kadar ücret ödemiş gibi bilgilere zaten ulaşırsın..Silikon markası seçecegin doktorun kullanacagı marka olacaktır zaten.Kullanılan tüm markaların hepsi iyi zaten.Ben iki sene önce ameliyat oldum Mentor marka protez var memnunum mesela
Kas altımı,damlamı yuvarlakmı konusuna gelince bu şekildede senin istegin doğrultusunda ameliyat olamazsın..Senin vücut tipin,gögüs dokunun durumu,şekline göre doktorun doğru teknigi,protez tipini zaten tercih edecektir.Bunlara takılma sen bence konuları araştırmaya başla,ücretinede uygun birkaç doktor seçimi yap,görüşebilme imkanın varsa ön görüşme yapıp bilgilen ondan sonrada bir cerrahı seç ve ameliyat ol :* Güzel sonuçlar olsun inşallah..
Eger sabah yatsaydin muhtemelen karsilasirdik canim. Ben sabah 9da ciktim hastaneden, ilk gece biraz zor geciyor ama dayanilmicak bir agri degil. Yatip kalkmak ve dogrulmak cok can yakiyor. Benim midem narkozdan kotu oldu, bayagi bi cikardim. İlk narkozumdu belki de onun etkisi. Diren takmadi bana Cenk bey, sargilari cok cok siki, tek sikayetim o. Bilmiyorum sana da oyle mi yapacak. Biraz gec yazdim ama kusura bakma, gun icinde 3 saat uyumusum, iyi geldi :) Simdiden gecmis olsun sana da :)çok geçmiş olsuunn.. bende bu akşam iş çıkışı yatışımı yapı ameliyatımı olacağım çok stresliyim çok gerginim sen nasıl oldun arrogantcığım?
Ben bu sargi- bandaj isini hic anlamadim zaten, yani bu kadar sikip baski yapmasinin mantigini cozemedim ama elbette bildikleri vardir. Diren takmadigi icin kanama olmasin ve protezler yerine otursun diyeymis. İnsallah benimkiler fazla oturup asagiya dusmezler!bende bandaj değil ama dikiş bölgemde bantlar vardı onlar biraz batma yapıp canımı acıtıyordu ama çok değil. dirende takılmadı canım bana. bantlarımda 4 gün kaldı sonra çıkardı doktorum.
Senin operasyonun ne zamandi? İzmir'de misin sen de canim?Arrogant, cok gecmis olsun ne guzel atlattin bitti giitti :))
Darisi benim basima insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?