• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Selamlar,

Yaklasik 1 yil once slikon yaptirdim. Damla ya da yuvarlak protez tamamen sizin meme yapiniz ile ilgili eger ust gogus kimsiniz dolgun degil ise Keskinlikle damla yaptirmayin derim. Bayan doktor VE bayan personel ariyorsaniz onerim Burcak Hanim isteyenlere adres verebilirim istanbulda VE tum ekibi de bayan.. Benim ameliyatimdan sonra sol mememde kapsul olustu maalesef :( yeniden Operasyon olucam demek oluyor Bu da.. Sorulariniz var ise yardimci olabilirim :)

bir kaç internet mesajıyla bu ameliyata ve doktoruna karar verenlerin vay haline!

Arkadaslar onumuzdeki haftaya kdr dr bulup en kisa zamanda meme buyutme ameliyati olmak istiyorum.bu konuyla alakali bana onereceginiz ist da ki dr lar kimlerdir ?silikon markalari ? kas altimi ?damla mi yoksa yuvarlkmi hangisi iyi olur ? bnde ki bu soru isaretlerini giderirseniz cok sevinirim.simdiden herkese cok tesekkurler

Bugun ogle saatlerinde ameliyatımı oldum. Mentor yuvarlak 325 cc kas zarı altı koyuldu. Cok agrım var ve halen bulantım oldugu için hiçbirsey yiyemiyorum, 24 saattir açım 😁 Bu arada sırtüstü yatmaktan vazgeçip oturur pozisyona geçsem daha mı az ağrım olur?

Bugun ogle saatlerinde ameliyatımı oldum. Mentor yuvarlak 325 cc kas zarı altı koyuldu. Cok agrım var ve halen bulantım oldugu için hiçbirsey yiyemiyorum, 24 saattir açım  Bu arada sırtüstü yatmaktan vazgeçip oturur pozisyona geçsem daha mı az ağrım olur?

geçmiş olsun. ağrı eşiğin düşükmüş epey. sırtüstü yatma zaten. mümkün olduğu kadar da yürüyüş yap. bol su iç.
mide bulantın anestezi nedeniyle olmuştur. hareketsiz bırakma kendini. anestezinin etkilerinden çabuk kurtulmana yardımcı olur yürüyüş yapmak. doktorun izin verdiyse, ödem atıcı şeyler ye ve iç.

Arkadaslar onumuzdeki haftaya kdr dr bulup en kisa zamanda meme buyutme ameliyati olmak istiyorum.bu konuyla alakali bana onereceginiz ist da ki dr lar kimlerdir ?silikon markalari ? kas altimi ?damla mi yoksa yuvarlkmi hangisi iyi olur ? bnde ki bu soru isaretlerini giderirseniz cok sevinirim.simdiden herkese cok tesekkurler

istemediğin kadar estetik cerrah var. önemli olan istediğin bir sonuca ulaştıracak doktoru bulmak. acelen neden?

Bugun ogle saatlerinde ameliyatımı oldum. Mentor yuvarlak 325 cc kas zarı altı koyuldu. Cok agrım var ve halen bulantım oldugu için hiçbirsey yiyemiyorum, 24 saattir açım  Bu arada sırtüstü yatmaktan vazgeçip oturur pozisyona geçsem daha mı az ağrım olur?

geçmiş olsun güle güle kullan yeni cicilerini :1:

benimde ilk gün çok fazla bulantım olmuştu hiçbişey yiyememiştim seni çok iyi anlıyorum :50: çok fazla yorma kendini ilk günler dinlenmeye çalış özellikle kollarını zorlama. ama çok hareketsiz de kalmamaya çalış.

benimde bugün 23. günüm. doktorum artık masajlara başlamamı söyledi :34:

geçmiş olsun güle güle kullan yeni cicilerini :1:

benimde ilk gün çok fazla bulantım olmuştu hiçbişey yiyememiştim seni çok iyi anlıyorum :50: çok fazla yorma kendini ilk günler dinlenmeye çalış özellikle kollarını zorlama. ama çok hareketsiz de kalmamaya çalış.

benimde bugün 23. günüm. doktorum artık masajlara başlamamı söyledi :34:
Cok mersi :) Artik evdeyim ve haliyle daha iyiyim. Sadece bandajlar feci sikiyor ve pazartesi gunu hafif gevsetecekmis, bilmiyorum sizler de 4 gun boyunca bu simsiki bandajlarla kaldiniz mi? Bu arada sana diren takilmis miydi, benim dr.um takmadi ve o yuzden bu kadar siki bandaj yaptigini soyledi.

Istanbulda birçok başarılı cerrah var.Eminim içlerinde sana uygun olan bir cerrahı bulup seçersin ;) Buradan doktor ismi istemek biraz doğru kaçmıyor canım.Forumu biraz karıştırırsan kim kime ameliyat olmuş,memnun kalmışmı,ne kadar ücret ödemiş gibi bilgilere zaten ulaşırsın..Silikon markası seçecegin doktorun kullanacagı marka olacaktır zaten.Kullanılan tüm markaların hepsi iyi zaten.Ben iki sene önce ameliyat oldum Mentor marka protez var memnunum mesela ;)
Kas altımı,damlamı yuvarlakmı konusuna gelince bu şekildede senin istegin doğrultusunda ameliyat olamazsın..Senin vücut tipin,gögüs dokunun durumu,şekline göre doktorun doğru teknigi,protez tipini zaten tercih edecektir.Bunlara takılma sen bence konuları araştırmaya başla,ücretinede uygun birkaç doktor seçimi yap,görüşebilme imkanın varsa ön görüşme yapıp bilgilen ondan sonrada bir cerrahı seç ve ameliyat ol :* Güzel sonuçlar olsun inşallah..

arkadaşlar ameliyattan önce doktorunuz sizden neler istedi kan tahlili mamografi vs

Bir hafta,10 gün öncesinden aspirin ve bitki çayları içmemei istedi..Uyku ilaçları gibi ilaçları,antibiyotik agrı kesici gibi hiçbir ilacı mecbur kalmadıkça kullanmamamı istedi.Hasta olursam ve bir ilaç içmek zorunda kalırsam beni haberdar et mutlaka duruma göre değerlendirelim dedi..
Kan tahlilleri ameliyat oldugum günün sabahı hastanede yapıldı zaten.Bende daha önceden çekildigim meme ultrasyonu kagıtlarım vardı,onları göstermiştim.. :34:

Mümkün oldugunca yataga bağlı kalma.Bol bol yürüyüş yap ve birşeyler yemeye çalış.Yemezsen iyice halsiz düşersin,tansiyonun düşer çok kötü olursun.Kusma geliyorsada kus,tutma kendini midedeki o sıvı atsın kendini rahatlarsın.Hastanede isen hala hemşirelere söyle bulantı için serum taksınlar..SEn nasıl rahat ediyorsan öyle otur yada yat.Ama dedigim gibi çok fazla yatma,kendini zorlamayacak derecede yürüyüşler yap canım..
Geçmiş olsun :16:

çok geçmiş olsuunn.. bende bu akşam iş çıkışı yatışımı yapı ameliyatımı olacağım çok stresliyim çok gerginim sen nasıl oldun arrogantcığım?

Cok mersi :) Artik evdeyim ve haliyle daha iyiyim. Sadece bandajlar feci sikiyor ve pazartesi gunu hafif gevsetecekmis, bilmiyorum sizler de 4 gun boyunca bu simsiki bandajlarla kaldiniz mi? Bu arada sana diren takilmis miydi, benim dr.um takmadi ve o yuzden bu kadar siki bandaj yaptigini soyledi.

bende bandaj değil ama dikiş bölgemde bantlar vardı onlar biraz batma yapıp canımı acıtıyordu ama çok değil. dirende takılmadı canım bana. bantlarımda 4 gün kaldı sonra çıkardı doktorum.

çok geçmiş olsuunn.. bende bu akşam iş çıkışı yatışımı yapı ameliyatımı olacağım çok stresliyim çok gerginim sen nasıl oldun arrogantcığım?

şimdiden yeni cicileriniz hayırlı uğurlu olsun diyeyim bende :1:

stres yapacak hiçbişey yok inanın. bende heyecan ve stresten uyuyamıştım ameliyat olacağım gün ama stres yapacak bişey olmadığını anladım. zaten anestezi doktoru ameliyattan önce seninle konuşup rahatlatacaktır biraz. rahatlamaya çalış, ameliyattan sonra kavuşacağın güzellikleri düşün ve mutlu et kendini :1:

Istanbulda birçok başarılı cerrah var.Eminim içlerinde sana uygun olan bir cerrahı bulup seçersin ;) Buradan doktor ismi istemek biraz doğru kaçmıyor canım.Forumu biraz karıştırırsan kim kime ameliyat olmuş,memnun kalmışmı,ne kadar ücret ödemiş gibi bilgilere zaten ulaşırsın..Silikon markası seçecegin doktorun kullanacagı marka olacaktır zaten.Kullanılan tüm markaların hepsi iyi zaten.Ben iki sene önce ameliyat oldum Mentor marka protez var memnunum mesela ;)
Kas altımı,damlamı yuvarlakmı konusuna gelince bu şekildede senin istegin doğrultusunda ameliyat olamazsın..Senin vücut tipin,gögüs dokunun durumu,şekline göre doktorun doğru teknigi,protez tipini zaten tercih edecektir.Bunlara takılma sen bence konuları araştırmaya başla,ücretinede uygun birkaç doktor seçimi yap,görüşebilme imkanın varsa ön görüşme yapıp bilgilen ondan sonrada bir cerrahı seç ve ameliyat ol :* Güzel sonuçlar olsun inşallah..

merhabalar benim de ihtiyacım var kaç paraya mal oıuyur ve ben izmir de yaşıyrm. beni bilgilendirirmsnz.yaşım 38 75 bdn kullanıyrm boyum 164 cm kilom 56 yardımcı olursanız yol gösterrsnz çok mutlu olurum. şimdiden tşkler

Eger sabah yatsaydin muhtemelen karsilasirdik canim. Ben sabah 9da ciktim hastaneden, ilk gece biraz zor geciyor ama dayanilmicak bir agri degil. Yatip kalkmak ve dogrulmak cok can yakiyor. Benim midem narkozdan kotu oldu, bayagi bi cikardim. İlk narkozumdu belki de onun etkisi. Diren takmadi bana Cenk bey, sargilari cok cok siki, tek sikayetim o. Bilmiyorum sana da oyle mi yapacak. Biraz gec yazdim ama kusura bakma, gun icinde 3 saat uyumusum, iyi geldi :) Simdiden gecmis olsun sana da :)

bende bandaj değil ama dikiş bölgemde bantlar vardı onlar biraz batma yapıp canımı acıtıyordu ama çok değil. dirende takılmadı canım bana. bantlarımda 4 gün kaldı sonra çıkardı doktorum.
Ben bu sargi- bandaj isini hic anlamadim zaten, yani bu kadar sikip baski yapmasinin mantigini cozemedim ama elbette bildikleri vardir. Diren takmadigi icin kanama olmasin ve protezler yerine otursun diyeymis. İnsallah benimkiler fazla oturup asagiya dusmezler!

Back