Canım ben İstanbuldayim..İstanbulda ameliyat oldum,doktorum Hasan Fındık..İki sene önce ameliyat oldum ben ücret olarakta 5000 tl ödemiştim..
Ankara'da ameliyat olan birçok arkadasımız var,eminimki sana yardımcı olacaklardır..Sevgiler
Arzumcum bide bana verilen kagitta cohesive ııı medium heigh high profile yaziyo ne demek bu cnm biliyosan bi aciklarmisin
cnm yazdım adresimi attım mesaj kutuna en kısa sürede sorularımı sormak isterim
Kizlar ameliyatimi oldum sukur kurtuldum cuma saat 7de ameliyata girip 10 da ciktim ciktigimda cok sisdetli bi agri ve usumeyle uyandim hemen igne yaptilar orttuler derken yarim saat icinde kendime geldim agrim dayanilcak kadardi tek silayetim susuzluktu 4saat hic bisey yiyip icmeme izin yoktu 2 de yemegim ve suyum geldi ohhh dedim tek sorunum vardi gozum
Ameliyat sirasinda krem surup gozu bantliyolarmis bnm bi gozum acik kalmis vok fazla batma vardi ertesi gune kadar gozumu acamadim surekli yas akiyodu ertesi gin goz dr una muayne oldum goz zarim kalkmis zadelenmis damla verdi kapatti gozumu
Neyse dun oglen cikisim yapildi eve geldim oturup kalkmakta zorlaniyorum dun cok agrim vardi bugun baya iyiyim gozumde batmiyo bi ohh cektim ama annem cok buyuk destekci o giydiriyo o kaldiriyo oyle idare ediyorum bukadarini atlattim ya daha ne isterim allahimdan
Ameliyat bilgilerime gelince 300cc kas zari alti damla takildi 165 boyunda 51 kg mim tam ideal buyuklukte dogal duruyo diren takilmadi cok siki bandajlarim ustundede sutyenim var bandajlar cok sikiyo sali gunu cikaricaklar
Soranlara drum bezmialem hastanesinin plastik bolum baskani prof dr ethem guneren ameliyatimi 29mayis hast yapti 7000 yl odedim bide dun sutuen parasi 135 tl odedim onun haricinde bisi odemedim beni cesaretlendiren arkaslara cok tesekkurederim
Burada normalde kas zari altinda cok agri olmuyomus fakat dr dediki kas zarini ayirirken kasta biraz zedelenme kesik oldu agrin oyuzden dedi ama bugun sukur cOk iyiyim bukadar agriyada degermis
Sagolun kizlar bu site olmasa cesaret edemezdim suan cok sertler tas gibi agrimda var daha 48 saat bile olmadi amaeliyattan cikali acaba kac gun sOnra kendimi idare edicek duruma gelirim mesela dun yemegimi bile yiyemiyodum kollarimi kaldiramiyodum annem yediriyodu bugun rahat yiyebiliyorum bide yattigim yerden kendim kalkabilsem
Sagol cnm destegin icin peki kac gun sonra su kambur yuruyusum duzelir bide sali gunu kontrolden once yikan dedi dr suan ustundeki bandajlar cildime cok yapismis durumda ucunu bile zor kaldirdim yikaninca yumusar dedi sendede varmiydi cikmasi zor oldumucanım benimde bugün 11. günüm. şuan hiç ağrım yok desem yeridir. ilk birkaç gün bende kollarımı hareket ettirmekte zorlandım. hemen yanımdaki kumandayı almak için kolumu uzatırken bile göğsüm ve kolum acıyordu. ama sonra yavaş yavaş azaldı ve bitti ağrılar. artık herşeyimi kendim yapabiliyorum tabi asla zorlamadan. yattığın yerden kendi başına kalkabilmen birkaç gün zor olacaktır, o yüzden hiç tek başına kalkmak için kendini zorlama. mutlaka birisi sana destek olsun.bir iki güne kalmaz ağrıların azalacak ve kendi başına yatıp kalkmaya başlayacaksın.
şuan benim göğüslerim de hala çok sert ve taş gibiler. doktorum 10 gün sonra masajlara başlayacağımızı söyledi, heralde masajlardan sonra yumuşamaya ve şekil almaya başlarlar diye düşünüyorum.
Sagolun kizlar bu site olmasa cesaret edemezdim suan cok sertler tas gibi agrimda var daha 48 saat bile olmadi amaeliyattan cikali acaba kac gun sOnra kendimi idare edicek duruma gelirim mesela dun yemegimi bile yiyemiyodum kollarimi kaldiramiyodum annem yediriyodu bugun rahat yiyebiliyorum bide yattigim yerden kendim kalkabilsem
Kizlar ameliyatimi oldum sukur kurtuldum cuma saat 7de ameliyata girip 10 da ciktim ciktigimda cok sisdetli bi agri ve usumeyle uyandim hemen igne yaptilar orttuler derken yarim saat icinde kendime geldim agrim dayanilcak kadardi tek silayetim susuzluktu 4saat hic bisey yiyip icmeme izin yoktu 2 de yemegim ve suyum geldi ohhh dedim tek sorunum vardi gozum
Ameliyat sirasinda krem surup gozu bantliyolarmis bnm bi gozum acik kalmis vok fazla batma vardi ertesi gune kadar gozumu acamadim surekli yas akiyodu ertesi gin goz dr una muayne oldum goz zarim kalkmis zadelenmis damla verdi kapatti gozumu
Neyse dun oglen cikisim yapildi eve geldim oturup kalkmakta zorlaniyorum dun cok agrim vardi bugun baya iyiyim gozumde batmiyo bi ohh cektim ama annem cok buyuk destekci o giydiriyo o kaldiriyo oyle idare ediyorum bukadarini atlattim ya daha ne isterim allahimdan
Ameliyat bilgilerime gelince 300cc kas zari alti damla takildi 165 boyunda 51 kg mim tam ideal buyuklukte dogal duruyo diren takilmadi cok siki bandajlarim ustundede sutyenim var bandajlar cok sikiyo sali gunu cikaricaklar
Soranlara drum bezmialem hastanesinin plastik bolum baskani prof dr ethem guneren ameliyatimi 29mayis hast yapti 7000 yl odedim bide dun sutuen parasi 135 tl odedim onun haricinde bisi odemedim beni cesaretlendiren arkaslara cok tesekkurederim
Burada normalde kas zari altinda cok agri olmuyomus fakat dr dediki kas zarini ayirirken kasta biraz zedelenme kesik oldu agrin oyuzden dedi ama bugun sukur cOk iyiyim bukadar agriyada degermis
Sagol cnm destegin icin peki kac gun sonra su kambur yuruyusum duzelir bide sali gunu kontrolden once yikan dedi dr suan ustundeki bandajlar cildime cok yapismis durumda ucunu bile zor kaldirdim yikaninca yumusar dedi sendede varmiydi cikmasi zor oldumu
çok geçmiş olsun canım ve mutluluklar dilerim. biliyormusun ölçülerimiz aynı bende 165 boy ve 50-52 kilo arasında gidip geliyorum. süreçten bizlerede bahset lütfen tecrübeleri paylaş.[/QUOTE
Cnm merak ettigin bisey varsa soranilirsin seve seve yaniarim
Ablamın hiç göğsü yoktu. Kas altı yaptırdı ve çok ağrılı geçti. Beni de uyardı ama ne olursa olsun istiyorum ben artık.Ablam evlenmedi , kilo alıp vermedi ama sarktı biraz.Sagol cnn allah en kisa zamanda sanada nasip etsin
Sarkma oldu demek ablan kas altimi yapmisti cnm gogus dokusu varmiydi bnm az ama hic sarkik degil yinede ilerde sarkarmi acaba
Nebil hocayla görüşmedim henüz ama bi kaç foto gönderdiler bana incelemem için.Gayet hoş duruyordu ordakiler.dr nebil bozdoğana ameliyat oldum..memnunum dr dan ilgi ve bana verdiği bilgilerden.fakat sekreteryasından ve personelinden pek memnun kalmadım..çağ hastanesinde operasyon oldum ve bir gece kaldım..hastaneden ve personelinden memnun kalmadım..vip de kalmam rağmen eşim hemşireye yarım saat ulaşamdı..5000 tl de ücret ödedim dr a..
Cok gecmiş olsun, ben de aynı ölçülerdeyim ve ben de 300 cc kas zari altı olacagim ameliyatıçok geçmiş olsun canım ve mutluluklar dilerim. biliyormusun ölçülerimiz aynı bende 165 boy ve 50-52 kilo arasında gidip geliyorum. süreçten bizlerede bahset lütfen tecrübeleri paylaş.
Cok gecmiş olsun, ben de aynı ölçülerdeyim ve ben de 300 cc kas zari altı olacagim ameliyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?