Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

cok tesekkur ederim arzum cevabın için :) 100 mesajı dolduramadıgım için özelden mesaj atamıyorum kimseye

Kizlar ameliyatimi oldum sukur kurtuldum cuma saat 7de ameliyata girip 10 da ciktim ciktigimda cok sisdetli bi agri ve usumeyle uyandim hemen igne yaptilar orttuler derken yarim saat icinde kendime geldim agrim dayanilcak kadardi tek silayetim susuzluktu 4saat hic bisey yiyip icmeme izin yoktu 2 de yemegim ve suyum geldi ohhh dedim tek sorunum vardi gozum
Ameliyat sirasinda krem surup gozu bantliyolarmis bnm bi gozum acik kalmis vok fazla batma vardi ertesi gune kadar gozumu acamadim surekli yas akiyodu ertesi gin goz dr una muayne oldum goz zarim kalkmis zadelenmis damla verdi kapatti gozumu
Neyse dun oglen cikisim yapildi eve geldim oturup kalkmakta zorlaniyorum dun cok agrim vardi bugun baya iyiyim gozumde batmiyo bi ohh cektim ama annem cok buyuk destekci o giydiriyo o kaldiriyo oyle idare ediyorum bukadarini atlattim ya daha ne isterim allahimdan
Ameliyat bilgilerime gelince 300cc kas zari alti damla takildi 165 boyunda 51 kg mim tam ideal buyuklukte dogal duruyo diren takilmadi cok siki bandajlarim ustundede sutyenim var bandajlar cok sikiyo sali gunu cikaricaklar
Soranlara drum bezmialem hastanesinin plastik bolum baskani prof dr ethem guneren ameliyatimi 29mayis hast yapti 7000 yl odedim bide dun sutuen parasi 135 tl odedim onun haricinde bisi odemedim beni cesaretlendiren arkaslara cok tesekkurederim
Burada normalde kas zari altinda cok agri olmuyomus fakat dr dediki kas zarini ayirirken kasta biraz zedelenme kesik oldu agrin oyuzden dedi ama bugun sukur cOk iyiyim bukadar agriyada degermis

Arzumcum bide bana verilen kagitta cohesive ııı medium heigh high profile yaziyo ne demek bu cnm biliyosan bi aciklarmisin

Arzumcum bide bana verilen kagitta cohesive ııı medium heigh high profile yaziyo ne demek bu cnm biliyosan bi aciklarmisin

Canım,öncelikle gecmis olsun dileklerimi iletmek istiyorum Çok güzel bir süreç geçirirsin inşallah

Protezin damla protezi olduğu icin yumuşaklıkligi 3. Seviyede bir protez.Zaten başka kıvamı olmuyor,en sert protez oluyor seklini koruması icin
Yüksekliği ortanın bir yükseği...Senin icin en ideali,en güzeli tercih edilmiştir zaten 300 cc damla protezin sonucuda gayet iyi olur.Damla protezde doluluk yoğunluğu alta kısımda daha fazla yoğunlaştığı icin daha büyüğü altta lombur lombur bir meme olabilirdi.
İstirahat et,dikkat et kollarını zorlama

geçmiş olsun canım. şimdiden güle güle kullan sende cicilerini

inşallah senin için en güzeli olmuştur.

Sagolun kizlar bu site olmasa cesaret edemezdim suan cok sertler tas gibi agrimda var daha 48 saat bile olmadi amaeliyattan cikali acaba kac gun sOnra kendimi idare edicek duruma gelirim mesela dun yemegimi bile yiyemiyodum kollarimi kaldiramiyodum annem yediriyodu bugun rahat yiyebiliyorum bide yattigim yerden kendim kalkabilsem

canım benimde bugün 11. günüm. şuan hiç ağrım yok desem yeridir. ilk birkaç gün bende kollarımı hareket ettirmekte zorlandım. hemen yanımdaki kumandayı almak için kolumu uzatırken bile göğsüm ve kolum acıyordu. ama sonra yavaş yavaş azaldı ve bitti ağrılar. artık herşeyimi kendim yapabiliyorum tabi asla zorlamadan. yattığın yerden kendi başına kalkabilmen birkaç gün zor olacaktır, o yüzden hiç tek başına kalkmak için kendini zorlama. mutlaka birisi sana destek olsun.bir iki güne kalmaz ağrıların azalacak ve kendi başına yatıp kalkmaya başlayacaksın.

şuan benim göğüslerim de hala çok sert ve taş gibiler. doktorum 10 gün sonra masajlara başlayacağımızı söyledi, heralde masajlardan sonra yumuşamaya ve şekil almaya başlarlar diye düşünüyorum.

Sagol cnm destegin icin peki kac gun sonra su kambur yuruyusum duzelir bide sali gunu kontrolden once yikan dedi dr suan ustundeki bandajlar cildime cok yapismis durumda ucunu bile zor kaldirdim yikaninca yumusar dedi sendede varmiydi cikmasi zor oldumu

öncelikle geçmiş olsun canım Güle güle kullan cicişlerini . 1 hafta 10 gün içinde artık kalkabilirsin canım çok zorlama kendini kalkıcam die kendini otur dinlenmene bak canım Bunlar çok normal zamanla hepsi geçicek :)

Cok gecmis olsun , cok sevindim adina gule gule kullan .Umarim ilerki suraclerinde en iyi sekilde gecer.

benim kamburluğum düzeleli daha bir iki gün oldu canım. göğüslerim düşecekmiş gibi geliyodu yürürken. altlarından tutarak yürüyodum ama şimdi yürüyüşüm falan çok rahat, herşey normale dönüyor zamanla. benim bandajım sadece dikişlerimin üstündeydi seninki nasıl bilmiyorum. bana da doktor kontrole gelmeden bir gün önce bandajı çıkar ve yıkan dedi. ama ben cesaret edemedim çıkarıp yıkanmaya, pimpirikliyim birazcık doktorum çıkardı. biraz canım acıdı çıkarırken ama sıkıntı olmadı. bant çıkınca duşumu aldım. doktor yıkan demişse bence sıkıntı yapma duşunu al sen, bantlar da yumuşar heralde su değince çıkarması daha kolay olur.

çok geçmiş olsun canım ve mutluluklar dilerim. biliyormusun ölçülerimiz aynı bende 165 boy ve 50-52 kilo arasında gidip geliyorum. süreçten bizlerede bahset lütfen tecrübeleri paylaş.

kızlar 302. sayfada ismini hatırlamadığım bir arkadaşımız bir mesajında kendi ameliyatından bahsediyor ve orada demiş ki dünya sağlık örgütünün onayladığı tek protez markası. ben o arkadaşa hem buradan hem de özelden msj attım bu markayı sordum ama geri dönmedi. sizlerden bu markayı bilen var mı?

arzum hanım bu msj size bence artık siz bir ofis açıp doktorlarla organize bir şekilde bu işi profesyonelliğe dökmelisiniz gerçekten ciddiyim hakikatten süpersin. birde arkadaşlık isteğimi kabul etsen :))

Sagol cnn allah en kisa zamanda sanada nasip etsin
Sarkma oldu demek ablan kas altimi yapmisti cnm gogus dokusu varmiydi bnm az ama hic sarkik degil yinede ilerde sarkarmi acaba
Ablamın hiç göğsü yoktu. Kas altı yaptırdı ve çok ağrılı geçti. Beni de uyardı ama ne olursa olsun istiyorum ben artık.Ablam evlenmedi , kilo alıp vermedi ama sarktı biraz.

Nebil hocayla görüşmedim henüz ama bi kaç foto gönderdiler bana incelemem için.Gayet hoş duruyordu ordakiler.
Ankara da Yücel erk ile görüştüm.(ablamın ameliyatını yapan) 6000tl fiyat verdi ama ablamın göğüsleri ayrık ve dışa doğru bakıyor. o yüzden pek tercih etmeyeceğim onu.
Zühtü Demir ile görüştüm.Gayet profosyonel bi karşılama ile ön bilgi aldım. Fiyat 6000tl
Bi kaç doktor ile daha görüşcem. Ondan sonra karar vericem. Anladığım kadarıyla önerilen doktorların istediği ücretler 5000-6000 arası değişiyor. Umarım doğru dooktor ve doğru tercih olur.

çok geçmiş olsun canım ve mutluluklar dilerim. biliyormusun ölçülerimiz aynı bende 165 boy ve 50-52 kilo arasında gidip geliyorum. süreçten bizlerede bahset lütfen tecrübeleri paylaş.
Cok gecmiş olsun, ben de aynı ölçülerdeyim ve ben de 300 cc kas zari altı olacagim ameliyatı

Cok gecmiş olsun, ben de aynı ölçülerdeyim ve ben de 300 cc kas zari altı olacagim ameliyatı

Hayirli olsun cnm damlami dusunuyosun yuvarlakmi biran once kavusursun ins😉
Benim bugun 4.gunum bandajlarim cikicak dunle bugun sadece gerginlik var agri yok hatta yattigim yerden kendim kalkabiliyorum
Senin ameliyatin ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…