• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaslar gogus buyutme ameliyati oncesi istenen kan tahlillerine ek olarak meme ultrasonu istendi mi sizden?

Ailende meme ile ilgili bir hastalık,rahatsızlık geçiren biri versa doktorunu mutlaka bilgilendir..Bazı doktorlar meme ultrasyonunu mutlaka istiyorlar,kimisi gerek görürse istiyor..Bence öncesi çekilip gösterilmesinde fayda var diye düşünüyorum,belki birşey yok diye biliyorsunuz ama Allah korusun bir kitle vardır..Hatta meme büyütme ameliyatından önce bir meme cerrahına muayene olunmasıda iyi olur bence .

selam arkadaşlar,
29 yaşındayım,evliyim,iki doğum yaptım.165 boyunda 47 kilodayım göğüslerim sarktı sündü çok kötü görünüyor
eşim bişey demiyordu ama ben rahatsız oluyorum onun beğenmediğini düşünüyorum psikolojim bozuldu..

ama ameliyat olmayada hiç cesaretim yok çooook korkuyorum,ve hiç kimseye diyemem eşimden başka
ne yapsam karar veremedim. burda çok güzel hikayeler okudum okuyorum ama hiç gücüm yok

en büyük korkum,eğer karar verirsem; ben kimseye söylemeden yaptırmak istiyorum
bir tek eşim bilir .. hastanede 1 gün kalıp sonrasında çocuklarıma bakıp işe gidebilirmiyim sizce
hani kimse anlamadan hayatıma devam edebilirmiyim

selam arkadaşlar,
29 yaşındayım,evliyim,iki doğum yaptım.165 boyunda 47 kilodayım göğüslerim sarktı sündü çok kötü görünüyor
eşim bişey demiyordu ama ben rahatsız oluyorum onun beğenmediğini düşünüyorum psikolojim bozuldu..

ama ameliyat olmayada hiç cesaretim yok çooook korkuyorum,ve hiç kimseye diyemem eşimden başka
ne yapsam karar veremedim. burda çok güzel hikayeler okudum okuyorum ama hiç gücüm yok

en büyük korkum,eğer karar verirsem; ben kimseye söylemeden yaptırmak istiyorum
bir tek eşim bilir .. hastanede 1 gün kalıp sonrasında çocuklarıma bakıp işe gidebilirmiyim sizce
hani kimse anlamadan hayatıma devam edebilirmiyim

Arzucum cok tesekkurederim kendime geldigim gibi haberdar ederim sizi
Canim cesaret istiyosan burdaki tum arkadaslarin yazilarini okumani tavsiye ederim igneden korkan ben bir haftadir gece gunduz burdaki yazilanlari okudukca olmaya karar verdim cesaretini topla bi omur rahat et

arkadaşlar herkese meraba... aranıza yeni katıldım. ben göğüslerimi küçülttürmek istiyorum. antalya da yaşıyorum. gülsüm tetik menevşe' ye gidiyorum. yalnız doktorla ilgili bir bilgim yok. yaptıran yada yaptırdığını bildiğiniz biri war mı? lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın. cewaplarınız için şimdiden teşekkürler....

meraba canım gülsüm tetik menevşeyi daha önce duymadım ama bende göğüs büyütme ameliyatımı Antalyada medstar yıldız da Op.Dr.Mehmet Arif Karagöz e oldum. doktorumdan çok memnunum tavsiye edbilirim eğer istersen.

ay kızlar ne güzel darısı bana inşallah bende cesaret edip bir kurtulsam şundan yazar paylaşırım sizlerle

afracım özelden mesaj göndermişsin ama 100 mesajdan daha az mesajım olduğu için özel mesaj yazamıyorum maalesef :43:

sana nasıl ulaşıp cevap yazabilirim bilemediğim için buraya yazayım dedim, belki görürsün diye.

eğer görürsen burdan cevap verebilirim sana istersen :34:

ayy canım tşk ederim :1: bende nedne cvp gelmedi acaba diyordum ohalde ben sana msn adresimi yollasam eklesen olur mu :16:

Cuma gunu saat 6 da ameliyata giriyorum cok mutluyum bir okadarda tedirgin sizinlede payalasmak istedim
Dr um prof dr ethem guneren kas zari alti yontemiyle damla protez kullanicak cc konusunu netlestirmedik henuz ameliyattan once olcumlerini yapar karar veririz dedi sizce kac cc talep etmem lazim
Ben 52 kg 165 boyundayim ne cok buyuk ne cok kucuk olsun istiyorum 300cc kas zari alti damla protez nasil olur sizce

cnm fiyat olarak ne kadar ödedin. şimdiki durumun nasıl peki.bende ankarada iyi bir doktor arıyorum. 3 kuurus biriktirdim. iyi olsun istiyorum

Canım,bende doğum yaptım ve meme dokum vardı..Yapılan ölçümlerde sarkıklık olmadıgını söylediler her gittigim doktorlar..Bir doktor hariç görüştüğüm bütün doktorlar yuvarlak protezi önerdi.Çünkü damla protez olan meme dokumla birleştiginde altta lömbür lömbür bir meme olacagını,dekoltemide asla kadıramayacagını söylemiştiler..
Banada kas zarı altı yöntemi uygulandı,yuvarlak protez..Bence sanada yuvarlak protez güzel durur.

cnm gecmiş olsun tekrardan. bende ankarada bütçeme göre bir doktor arastırıyorum. ne kadar ödeme yapmıştın hangi doktora yaptırdın. falla yardımcı olursanız cok sevinirim kac senedir hasretini cekiyorum artık bir an önce olmak istiyorum.

ya bugün göğüs uçlarım çok fena kaşınıyor arkadaşlar, sizce bu normal mi? :18:

dikişten oluyor desem göğüs altı kesisi ile ameliyat oldum ben. 1 hafta geçti ameliyatımın üstünden. çok tatlı kaşınıyor kendimi zor tutuyorum vallahi kaşımamak için, sizlerde de olmuş muydu?:44:

cnm gecmiş olsun. kime yaptırmıstın sen. şimdi durumun nasıl memnunmusun. bir de ne kadar ücret ödedin .bende 3 kurus biriktirdim doktor arıyorum harıl harıl

cnm gecmiş olsun tekrardan. bende ankarada bütçeme göre bir doktor arastırıyorum. ne kadar ödeme yapmıştın hangi doktora yaptırdın. falla yardımcı olursanız cok sevinirim kac senedir hasretini cekiyorum artık bir an önce olmak istiyorum.

Canım ben İstanbuldayim..İstanbulda ameliyat oldum,doktorum Hasan Fındık..İki sene önce ameliyat oldum ben ücret olarakta 5000 tl ödemiştim..
Ankara'da ameliyat olan birçok arkadasımız var,eminimki sana yardımcı olacaklardır..Sevgiler :54:

Back