- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Oncelikle verdigin bilgilerin icin cok tesekkurler, cok cesaretlendiriyosun ki ben kararimi coktan verdim tek sorum kime ve ne zaman olacagim..
Meme ameliyatindan sonra bebek sahibi olursam gogusler denasil bir degisim olur bilginiz var mi?
Hamilelikte cok siserler mi?
Dogumdan sonra formunda bozulma olur mu?
Yoksa en iyisi bebek sahibi olduktan sonra yaptirmak mi? Cevaplarsaniz cok sevinirim.
Hadi hayırlı olsun kararın canım..Doktor seçimindede en iyi tercihi yapman dilegiyle
Meme ameliyatından sonra bebek sahibi olunursa gögüslerde ufalta olsa bir degişim mutlaka olacaktır.Bebek sahibi olmasanız bile gögüs büyüdükçe yerçekimine karşı koyamayacak ve hafif sarkmalar mutlaka olacaktır..
Bu ameliyattan sonra emzirmiş bayanlar vardı forumda..Bazı kişiler gögüslerinde hiçbir bozulma olmadıgını yazdılar,kimileride ufak bir sarkma,deformasyon oldugunu belirttiler..Yani bu senişn deri kalitene,süt miktarına ve bebegin ne kadar süre ile emecegi ile ilgili bir konu bence..
Kimi kadın bir sene hatta iki sene emziriyor.Bu durumda o gögüsler deformasyon omasında ne yapsın protez olsun yada olmasın..Bazende bebegin rızkı az oluyor 2-3 ay emiyor gögüs dipdiri kalıyor..Kimi kadının gögüsleri inanılmaz süt doluyor,gögüsleri kocaman oluyor,kiminde ilk bir kaç hafta öyle kocaman oluyor sonra fıslıyor
Benim sana tavsiyem eger evli isen ve yakın zamanda bebek düşünüyorsan tabiki bu ameliyatı ertele..Ama bekarsan,gögüslerinin durumu canını sıkıyorsa,maddi manevi imkanında varsa hiç erteleme ol ameliyatını..İlerisinde bozulsa bile düzelttirirsin durumu İkinci ameliyatlar ilkine göre daha kolay oluyor zaten,hem protezlerinde yenilenir...