Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Banada masaj tavsiye edilmemişti . Sadece ilk ikinci ayımdamıydı neydi tam hatırlamıyorum. Biraz sertleşmişti göğsüm,o zaman bir aylık süreçte yap dedi sonra yapma dedi :)) Zaten eşim ellemeye başlayınca gerek kalmadı. Her hastanın durumuna göre tavsiye ediliyor Aslında bence. Bazı durumlarda masaj yapmak iyi gelmiyor. Ama forumda masaj önerilmeyince bazı üyeler neden önerilmedi bana,ben yapayım diyor. Çok uyardım ben,her hastanın durumu farklı,her doktorunda tekniği farklı.
Lütfen doktorunuz size ne öneriyorsa onu yapın. Önermesini şeyleri başkası yapıyor diye yapmayın!
İz için kullanılan kremler,silikon bantlarda buna dahil!

İyi haftalar canım Çok daha iyiyim çok şükür. Beklediğimden kolay geçti bu operasyon. Kas altının kolay geçeceğinide anladım bu sayede
ay çok sevindim senin adına kuzum daha iyi ol inşallah.. artık rüyalarıma giriyor yaa bir an önce olsam tam 1 ay kaldı

aynı durumdayız kati. ben gün aldım cnm. 26 aralık

Şu anda avcılardayım , sabah erken geçeceğim ataşehire . Burda bir tanıdığım var ama oda çalışmak zorunda . Öylede olunca ataşehirde bir otelde kalacağım bir kaç gün yolculuk etmeme gerek kalmayacak . Burda metrobüse inmek binmek resmen Çin işkencedi gibi birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…