Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

mrb. sen hangı sehrde oldun ameliyatınıı? ben ankaradym ve yenı yenı arastrma yapmya basladmdaa:)
şimdlk böyle bilgi toplama asamasındaym.. ozeellıkle fyatlar konsndada bilgi almk istyrm

Merhaba ben ameliyat olali tam 1hafta oldu ve bomba gibiyim. Hic agrim yok istedigim gibi hareket edebiliyorum sadece sol gogus ucumda his kaybi var fakat zamanla duzelir diye umuyorum. Adana'da estetik plastik cerrahi hastanesinde ameliyat oldum hersey dahil 5.200tlye mal oldu ama degdi bence:) siz de iyi bor doktor ve hastane bulup bir an once yeni goguslerinize kavusun bence

Merhaba benim direnler amelyattan sonraki gun taburcu olmadan cikarildi. Bazi kisilerin direnlerinin daha uzun sure kaldigini okudum neder acaba??

canım kesin olarak emin değilim ama kişiden kişiye değişiyor sanırım. benimki de pazartesi günü alınacak ama duruma göre dedi doktor. hala devam eden bir akıntı varsa alınmayacak. nasıl şekilde oraya takılı onu bile bilmiyorum. bilmek de pek istemedim açıkçası korkmamak adına..

Ben direnler cikarken nasil taktiklarini gordum :) saniyordum ki dikislerin arasindan soktular fakat bildigin memene dikislerin yaninda bir yere saplamislar direnleri :) cikarirlarken odum koptu agricak diye baya kastim kendimi ama hic agrimiyor merak etme :)

uff işte ben de tam ondan korkuyorum. bir de yatıp kalkerken ya yerinden oynarsa diye endişe ediyorum. çok kalın bir şey değildir heralde ama. günler çabucak geçsin istiyorum sadece. kolay olur sanıyordum ama o kadar da kolay değilmiş bu işler. sonucunu görünce inşallah yaptırdım, çektim ama değdi derim..

Öncelikle geçmiş olsun.Ya bu kadar insan çok zor diyor boşuna mı söylüyor:)) Gerçekten çok ağrılı ve zor bir süreç.Ama zor bölümünü atlatmışsın.1 hafta tamamlanınca biraz daha iyi hissediyorsun meraklanma.Kendini motive etmeye çalış.Bomba gibi göğüslerin olacak.Bu ameliyat çok sabırlı olmayı gerektiriyor ne yazık kı. Ağrıların bitince de iş bitmiyor ki.Yok masaj,yok şekli oturacak,yok his geri gelecek vs vs. Ama bunlar güzel beklemeler ve konular.Nasılsa oldun ve bitti:))

bugün ameliyattan sonraki 3. günüm. yaslandığım kanepeden veya yastıklarla desteklenmiş yatağımdan kalkarken daha az acı duydum. daha az kasılma oluyor sanki. örneğin dün sabah buraya yazı yazarken kollarım klavyedeyken bile göğüs kaslarım acıyordu. bugun çok daha kolay yazabiliyorum. ama şu ağrılar ve direnler çıkınca sonrası çok daha kolay. masajı falan hiç dert etmiyorum, günde 10 kere bile sıkılmadan yapabilirim, yeter ki dediğim gibi şu ağrılar tamamen geçsin ve direnler çıksın.

Ah şu ağrılar bir geçse

aaah ah amin. bu haldeyken günler hiç geçmiycek gibi geliyor ama zor kısmı yavaş yavaş atlatıyoruz bile. ben çok zorlandım 2 ameliyat birden olduğum için ama geçecek inşallah.. =) az daha sabır..

Arkadaşlar sabır.Sadece 1 hafta.Geçiyor.Bir de bakmışsınız ki aylar geçmiş.1 hafta sonra çok daha rahatlıcaksınız. Diren neden bu kadar çok süre kaldı onu anlamadım.Sanırım drların farklı uygulamaları oluyor.Ben de ameliyat esnasında takılmış ve ameliyattan çıkmadan da çıkartmışlardı.Ancak onun ekstra ağrıya etkisi olmaz.Çok şiddetli sırt ağrıların olacak.Umarım sizde olmaz.Beni en çok o zorlamıştı.ama dediğim gibi 1 haftacık:)) sonra rahatlıcan. 2 haftayı devirdin mi çok daha özgür olacaksın meraklanma.Bu ameliyat eşittir sabır.3 gün gitti bile:))) Düz yatma.Kafanın altına birkaç yastık koy.Zaten gündüz çok daha iyi geçer.İlk geceler kabusdur.Benim ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen ağrımıştı.Bir de kasaltı olmasından dolayı tabi.Ama geçecek.Sabır lütfen.

destek olan herkes için gerçekkten çok teşekkür ediyorum. çünkü yorumlarınızı okudukça daha çok moral buluyorum. hiç birini okumasaydım eğer bu durumu en zor atlatanın ben olduğum gibi kuruntuları yaşayacaktım. en zor kısmı da nezle olmam oldu. zaten ameliyattan çıkıp odama gelirken çok üşüyoruuuum deyip durmuşum. o ara sanırım üşüttüm. hapşırdığım zaman burnum kanayıp göğüs kaslarım acıyor ama dediğin gibi sabretmeye çalışıyorum. nezle olmasaydı iyiydi

evet canım zordu iyi günleri iple çekiyorum . Bende bugün hastaneden çıktım drenlerim çıkarıldı.korktuğum gibi değilmiş drenlerin çıkarılımı . pazartesi tekrardan pansumana gidicem doktorumun yanına ancak şimdi eve geldim geleli bir öksürük tuttu ki sanki dikişlerim açılcak die korkuyorum . pekmez içip duruyorum offf kazasız belasız bir iyileşsem ....

Merhaba benim direnler amelyattan sonraki gun taburcu olmadan cikarildi. Bazi kisilerin direnlerinin daha uzun sure kaldigini okudum neder acaba??

evet kişiden kişiye değişio benim ilk 2 gün fazla kanama oldu drenlerime o yüzden hemen çıkarılmadı bugün çıkarıldı drenlerim biraz daha azaldığı için kanamamın . şu anda inşallah fazla akıntım olmaz birde şu öksürük başlamasaydı iyiydi ....

canım çoook teşekkür ederim sayende buldum :) ama hasan bey bana hiç foto göste medi seinkileri görebilir miyim mümünse seniarkadaş olarak daha önce ekleiştim ama kbul etmiyosun sanırım

Biz de sana teşekkür ederiz:)) bence de bu anlamda bu site inanılmaz iyi.Ben bu tarz yorumları hiçç okumadan ameliyat olmuştum.Ama okumak çok rahatlatıyormuş.Şimdi okuyorum düşün:)) Ama ameliyat çoktan bitti.Tek birşey dicem üşütmemeye çalış.Yani hasta olma.Çünkü zaten sıkıntılı dönem.Gerçi sokağa falan da çıkılmıyor kış olduğundan.Ama hava güzel olduğunda hava almaya tabi ki çıkabilirsin.Hem moralin de düzelir.Göğüs kasları acır ama sonra acımamış gibi olacak. Geçecek. Yaza güzel bikinileri düşün. Nerdeyse 1 hafta oldu bak konuşa konuşa geçti gitti günler.

Çok iyi anlıyorum seni ama biraz daha sabır lütfen.Yemene içmene dikkat et.Kolları fazla hareket ettirme.Az kaldı hepsi geçecek.

canım çoook teşekkür ederim sayende buldum :) ama hasan bey bana hiç foto göste medi seinkileri görebilir miyim mümünse seniarkadaş olarak daha önce ekleiştim ama kbul etmiyosun sanırım

Bulabilirsin tabiki,çok kolay aslında ama ilk gidilince tabi acaba bulabilirmiyim falan diyorsun yani

Hasan bey fotograf göstermiyor canım.Bende ilk görüşmeye gittiğimde fotograf görmek istemiştim.Daha önce görüşmeye gittiğim birkaç doktor göstermişti çünkü..Kendisi bunun kandırmacadan başka birşey olmadıgını söyledi.Aslında haklıydıda
Hangi doktor kötü olan bir sonucu hastasına gösterir,fotografın üzerinde oynanmadigini nasıl anlayabilirsinizki?? Ayrıca her hastanın gögüs sekli,büyüklügü farklıdır.Sizin beğendiğiniz,arzu ettiginiz sonucu sizin vücudunuzda olmayabilir.Siz beğenseniz bile,böyle olsun dediğiniz bir sinun aynısını yapsak yani aynı yöntem,atnı protez ve büyüklügü farklı sonuc çıkacaktır.Bu seferde neden öyle olmadı diye mutsuz olacak sorun çıkaracaksınız.....demişti..Mantıklı Öyle degilmi??

Nette birçok site var ameliyat oncesi ve sonrası fotoların paylaşıldığı..Ben sana özel mesaj ile bu linki gönderirim orayada bakarsin .. Ben seni ekledim,Albümede bakabilirsin Ama baktığın zaman büyüklüğüne bakma,büyüklük kişisel bur beğenisine.Ben beğenirim ama sana büyük gelebilir...Çıkan sonuca bak,ne kadar değiştiğine doğallığına bak Umarım sende mutlu olacağın hayal ettigin bir sonuca ulaşırsın arkadasım...Sevgiler

Kızlar şu anda habertürk programın da estetik ve güzellik tartısiliyor konuk olarakta dr. barış çakır da konusuyor .bilginize

canım vallaha manşallah çok hoşlar seninkiler:) ama bende çok çok küçük yani avucuma zor geliyo yani ana dün hasan bey çapını genişletmem lazım desi yani tam şuanki göğüs altımdan değilde biraz aşağıdan kesi yeri yapacak yaklaşaık 1 2 parmak kadar o beni tedrgin etti orada daha çok belli olur diye korkum 300cc düşünüyorum dedi her neyse içim ısındı ama işte bu drum soru işareti bilemedim(

Çok iyi anlıyorum seni ama biraz daha sabır lütfen.Yemene içmene dikkat et.Kolları fazla hareket ettirme.Az kaldı hepsi geçecek.

çok hareket ettirmemeye çalışıyorum geçicek inşalalh hareket ettirdiğim zaman bıçak saplanıyormuş gibi oluyor iştahım iyi allaha şükür şu öksürük bi geçse dikişlerim açılcak die çok korkuyorum.yarın doktoruma gidicem pansuman için .:)

Merhaba kızlar,öncelikle yoklugumda ameliyat olan tüm arkadaslar geçmiş olsun :) artık sıra bana geldi...insallah :)

Ctesi günü zühtü demirle görüştüm. Kendisi meme yapımın silikona çok uygun oldugunu çok güzel bir sonuç elde edilebileceğini söyledi tahlillerim de tamam, resimleri begendim özellikle iz konusunda çok basarılı buldum kesinlikle belli değil. Amma velakin, söyle bir durum var :

Benim daha önce begendiğim tüm resimler genel olarak high profil protezlerken, moderate plus önerdi doktor bana. Genelde onu uyguladıgı için mi yoksa bana o mu dogal durur bilemedim. Tamam yaptıgı memelerin resimleri güzeldi, ama 4 5 tane resim gördüm hepsi hepsi. Gösterdiklerinin hepsi de mod plus tı. Benim internetten baktıgımda, yani herkesin begenisi farklıdır ve mutlaka her protezin avantajı da farklıdır ama bana biraz yayvan geldi mod plus bile. mod zaten benim sevdiğim tarz değil, mod plus da arada begendiklerim olsa da genelde memeyi daha geniş ve yayvan gösterdiği. Ben de sevmiyorum yayvan meme. ben projeksiyonlu meme seviyorum, aşırı çıkık da değil ama biraz çıkık da olsun, koltukaltlarıma kayan memeler istemiyorum, benim memelerim zaten hafif genişçe, sanki mod plus la iyice genişlicek gibi geldi. Bir de zühtü bey 250-275 cc mod plus dedi. tabi biz cc üzerinden konusmaya alısık oldugumuz için bana küçük geldi

http://img13.imageshack.us/img13/7582/scan0003vd.jpg

burada natrelle marka silikonun boyut kartelası var. Doktorun önerdiği natrelle 15 style serisinin 250-275 i. en çok 275 dedi onun dediğine dia (zannediyorum meme çapı oluyor) benimm çap 11.3-11.7 arası bişey. natrelle nin 275 cc ile mentor un 275 cc si arasında 0.3 cm projeksiyon farkı ile 11 cc de fark var. Natrelle daha projeksiyonlu. High profillere de bakarsak, 11.3-11.7 dia arası protezlerin projeksiyonu natrelle de 350-375 cc arasına denk geliyor ki o memeler sanırım ağzıma girer anlamadım ben bu işi.... Sanırım asıl olay bu dia da. Yani sizin meme çapınız neyse, ondan accık az dia lı bir protez seçiliyor ki, meme onu kapatsın. Ya ben basık memeden korkuyorum :18: arkadaşlar mod plus yaptıran arkadaslar bana ulassa ? zühtü beye persş günü meme ameliyatı randevum var. Ancak kafamda bi sürü soru da var.

Bir de Serdar Öztürk e meme büyütme olan, tanıyan bilen var mıdır ? yarın onunla da görüşücem... off allahım bu hafta içinde seçicem birini olucam kararttım gözümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…