Canım brnim sadece eşim kardrşlerim annemgil biliyo,Ay cok guzel ya aciyi goze alabilirsem yilbasindan once bitmis olucak insallah bu is
Bende yakin arkadaslarima soylememeyi planliyorum ailemden bile kimsenin bilmesini istemiyorum hos bakmiycaklarini ya da bi yerde laf yapicaklarini biliyorum cunku saklamasi zor oluyor mu ?suanki durumumdan pek haberleri yok cunku dekolte giyemiyorum zaten ama memelerim olduktan sonra giydigimde anlarlar mi sizce
Spor de ama bitkisel ürün falan deme sakınCanım brnim sadece eşim kardrşlerim annemgil biliyo,
Aşırı dkkat çekmiyo giyinikken hni dolgulu südyrn giyip doldurursun ya görüntü öyle kimse anlamaz ama içi dolu dolu meme :)
Brn e çekiniyordum anlrlar mı diye
415 cc yuvrlk takıldı
V yaka giyip az açık olursa seksi göğüs ortaya çıkıyo şşırırlar o zama
Üçken bikinide seksi şişkin memelerim var zatrn tatilde tanıdık olmdığı için anlayan alsn umrumda değil bide 2 çocuk emzirmişim şaşırırlr tabi :)
Arkadaşlrla havuza gidicrm bakalım ne diyceklrr manzara krşısında sonuna kadar direnirm doğal diye :) hrm memede kesi izi de yok ohhhh..sporla gelişti derim bitkisel tedavi yptım derim :) bi ara bikinimle çekineyim de atayım bombastik memelrimi
Ha haSpor de ama bitkisel ürün falan deme sakınMilleti yanlış ürün kullandırmaya teşvik etme
Sporla nasıl gögüs büyütülürse,o da ayrı bir konu tabiHa ha
Valla ağırkla kol çalışıyorum diyorum genelde...yok yok yanlış yönlendirmmmmm
Hadi hayırlı kararlar olsun inşallahEvet esteworld etilere geldim henüz görüşmeye girmedim. Ama ilk izlenim olarak güleryüz diyebilirim gayet ilgililer. Enazından güleryüzle gözünüzün içine bakarak konuşuyorlar. Dr.Engin bey dediler kemdisiyle görüşüp edindiğim bilgileri paylaşacağım
Canım ya çok tşk ederim kalbim pır pırhiç korkma zaten korkuşcak bişeyde yok ne yapıyolarsa anlamıyosun bile gözünü bi açıyon ohooo saatler geçmiş herşey olup bitmiş
evet ya bence de sanırım erkekleri rahatsız eden dokunulduğunda. sert yumuşak olmayan yapay dokuCanım ben evliyim 2 kız ansıyım ama emzirmekten balon gibi sönmüştü memelr ve özgüvrnim yoktu heo üsgündüm eşim her zaa bu hainde bişey yok ben takmıyotum seni her hlinle seviyorum desede brn yptırmak istedim eşim de kırmadı parasını bana harcadı benimki pahlıydı 11.000. E oldum,
Şimdi eşim byılıyo iyice kıvama geldilrr normal meme gibi ve dolgun ve de seksiGecelik giyince ben bayağ bi drğişiyotum iyikide olmuşum yani imkanınız varsa korkmatın hemn olun
Çok teşekkür ederim:) inşallahHadi hayırlı kararlar olsun inşallah
Benimde hiç meme dokum yoktu 3 gün önce kas altı damla oldum diren takılmadı gerek görmüyorum dedi sargıylada sarmadı ilk gün açıktı göğüslerim ertesı gün sütyen giydirdi ama ben izmirde oldumGençler koskoca istanbul'da benim gibi tahta göğüslü olup da damla protez taktıran ve sonucundan memnun olan kimse yok mu, neden herkes yuvarlak tercih ediyor bilemedim de ben damla istiyorum bir damla sonucu görmeye hasretim.. albümüm var.
bu arada bir doktor bana sana diren takılmayacak dedi, gördüğüm herkes direnli, diren takılmayan oldu mu hiç burdan?
Beni izlemeye alir misiniz lutfen ben suanki hallerini albume koydum. Ben mecburiyetten kalici kaş yaptirdigimda bile ne kadar yapaysin ne gerek vardi falan dediler silikon taktircam desem tepkileri siz dusunun artik ailemle bile paylasamiyorum bakalim tek basima altindan nasil kalkicam neyseki yalniz yasiycam bir sure ins acidan bi yerlerse bayilip kalmamCanım brnim sadece eşim kardrşlerim annemgil biliyo,
Aşırı dkkat çekmiyo giyinikken hni dolgulu südyrn giyip doldurursun ya görüntü öyle kimse anlamaz ama içi dolu dolu meme :)
415 cc yuvrlk takıldı
Üçken bikinide seksi şişkin memelerim var zatrn tatilde tanıdık olmdığı için anlayan alsn umrumda değil bide 2 çocuk emzirmişim şaşırırlr tabi :)
Arkadaşlrla havuza gidicrm bakalım ne diyceklrr manzara krşısında sonuna kadar direnirm doğal diye :) hrm memede kesi izi de yok ohhhh..sporla gelişti derim bitkisel tedavi yptım derim :) bi ara bikinimle çekineyim de atayım bombastik memelrimi
Benimde hiç meme dokum yoktu 3 gün önce kas altı damla oldum diren takılmadı gerek görmüyorum dedi sargıylada sarmadı ilk gün açıktı göğüslerim ertesı gün sütyen giydirdi ama ben izmirde oldum
Ben goremiom resimleriniCanım brnim sadece eşim kardrşlerim annemgil biliyo,
415 cc yuvrlk takıldı
Ben de damla istiom ben de damla taktiran resme rastlayamadimGençler koskoca istanbul'da benim gibi tahta göğüslü olup da damla protez taktıran ve sonucundan memnun olan kimse yok mu, neden herkes yuvarlak tercih ediyor bilemedim de ben damla istiyorum bir damla sonucu görmeye hasretim.. albümüm var.
bu arada bir doktor bana sana diren takılmayacak dedi, gördüğüm herkes direnli, diren takılmayan oldu mu hiç burdan?