- 15 Ağustos 2015
- 74
- 21
- 33
Sihirlii , havuzda arkadaşların kesin anlar kesinnnnnnn kapalı Bi mayo giy, eğer bu sırrı saklayacaksan
Valla ebru şallı diyo ya hani göğüs dikleştirici ve göğüs büyüten hareketlr diye ordan aklımda kalmışSporla nasıl gögüs büyütülürse,o da ayrı bir konu tabiGenelde sporcuların göğüsleri daha çok erir yok olur :))
Hayırlı olsun kararınız,valla benimde yuvarlak dualplan kasaltı,üst lobum olgun seksi...Arkadaşlar merhaba!...Ben de siteye yeni üye olanlardan biriyim,2 haftadır bu siteye giriyorum ve senelerdir kendimde bulamadığım cesareti burda edindim,2.gittiğim doktorda karar verdim ameliyat tarihi bile aldım,şimdiden çok heyecanlıyım haftaya ameliyat oluyorum,inanamıyoruuuumDr um kasaltı,yuvarlak protez koyacağını,meme altından yapacağını söyledi ama ben iz konusunda biraz endişeliyim,izler zamanla kaybolurmu acaba
Çok geçmiş olsun ağrın varmıMerhabalar arkadaşlar. Ben eski üyeyim. Bu konuya yorum yazmadım hiç. Ama sizin yorumlarınızı tecrubelerinizi tek tek okudum. Uzun zamandır takipdeydim. Benim normal küçüklükte memem vardı. Takii doğumyapana kadar. E birde 2 sene emzirdim. Meme dokum artık kalmamıştı. Düşünün sütyen bile bulamıyordum.
Bir tanıdığımın refaransıyla dr ile görüşmeye gittim ve ameliyat günü aldım. Dün de ameliyatım oldu. Çok şükür Gayet de iyiyim. Yorumlarınızla cesaretlendim çok teşekkür ederim
bende de öyle oldu deri gerildiğnden çok inceliyor o yüzden çekmeseydin dr kontrıolde yeniliyor onları benim 36.günüm hala duruyor.yarın kontrolüm var umarım bi daha takmazlarKizlar gogus ucum bandajlar.yuzunden.yarildi simdi sutyenleydim ay bi cikartirken cektim derim oraya yapismis.kanadi hep bisey olurmu ya cok korkuyorum
geçmiş olsun.hayırlı olsunMerhabalar arkadaşlar. Ben eski üyeyim. Bu konuya yorum yazmadım hiç. Ama sizin yorumlarınızı tecrubelerinizi tek tek okudum. Uzun zamandır takipdeydim. Benim normal küçüklükte memem vardı. Takii doğumyapana kadar. E birde 2 sene emzirdim. Meme dokum artık kalmamıştı. Düşünün sütyen bile bulamıyordum.
Bir tanıdığımın refaransıyla dr ile görüşmeye gittim ve ameliyat günü aldım. Dün de ameliyatım oldu. Çok şükür Gayet de iyiyim. Yorumlarınızla cesaretlendim çok teşekkür ederim
hayırlısıyla kurtulun inşallah korkulacak bişey yok merak etmeyin 3-4 gün kadar ağrınız olacak ama dayanılmayacak ağrılar değil.Allah yardımcınız olsunKızlar bende hastaneye gidiyorum ölüyorum korkudan kazasız belasız bi olup bitseydi
Çok tşk ederim çok korkuyorum bide bende panik atak var nefes alamama korkusu oluyo ama yınede gidiyorum bakalımhayırlısıyla kurtulun inşallah korkulacak bişey yok merak etmeyin 3-4 gün kadar ağrınız olacak ama dayanılmayacak ağrılar değil.Allah yardımcınız olsun
Tşk ederimmm bende inş bi an önce kurtulurum hayırlısıyla sizinde ağrılarınız hemen geçer inşNulgun canım teşekkür ederim. Ağrım var ama ağrı kesicilerle idare ediyorum. Canım sana da şimdiden hayırlı olsun :)
bende öyleydim yıllardır ameliyat korkusundan ertelemiştim.ama sonrasını düşününÇok tşk ederim çok korkuyorum bide bende panik atak var nefes alamama korkusu oluyo ama yınede gidiyorum bakalım
Canım dün ben de heyecanlandım. Ama bi bakmışsın bitmiş. Hayırlısıyla gir çık sende. Seninde inşallah hiç ağrın olmasın.Tşk ederimmm bende inş bi an önce kurtulurum hayırlısıyla sizinde ağrılarınız hemen geçer inş
Yaa çok tşk ederim nasıl güzel morel oldunux bana şimdi yoldayım gidiyorum allahın izniyle sıkıntısız bi bitsebende öyleydim yıllardır ameliyat korkusundan ertelemiştim.ama sonrasını düşününzaten hastaneye gittiğinizde şaşkınlık merak derken oldu da bitti maşallah oluyor hatta ben ameliyathane nasıl bi yer diye çok merak ederdim daha bakınamadan gitmişim
Çok tşk ederim inş benimde sizinki gibi olur kolayca biter çok morel oldunuzCanım dün ben de heyecanlandım. Ama bi bakmışsın bitmiş. Hayırlısıyla gir çık sende. Seninde inşallah hiç ağrın olmasın.