- 25 Haziran 2016
- 203
- 97
Benimde istediğim gibi dekolteli durmuyordu sanırsam aynı kaderi paylaşıyoruzKızlar merhaba dün ameliyat oldum bugün de eve geldim. 375 cc mentor marka taktı doktorum ama gözüme küçük geliyor şimdiden. Gögüs kafesiminin geniş olduğunu söyledi doktorum, şuan gögüslerim istediiğim gibi dekolteli durmuyor. 1 hafta bu korsemsi doktorumun verdiği sütyen kalacak. Sizce şekil alır mı bu sütyenle gögüslerim yaklaşır mı? Yaptıranlar paylaşın lütfen
Bende başta hep ağladım kendi kendime söylendim gümden güne büyüyorlar sanki
Doktorun kim acaba? Ve de iz icin ne kremleri var?Ben de çok iz istemediğim için araştırmaya devam etmiştim, şimdi doktorum çok içime sindi umarım iyi olur sonuç.
İzler için özel kremler var tabi ama onun dışında ne yapılabilir bilmiyorum
Aynen öyle güzel olduğunu düşünüyorum :) daha büyük olsa çok yapay dururmuş birde benimm kas üstü 350cc anca bu kadar demekkiDemek sıkıntın geçti büyüklük konusunda :)
Canım banada doktor istediğini ftak dediKızlar merhaba,
Benim yavrularım 15 günlük oldu.Dün kontrole gittim bantlarımı Çıkarttı,dikişlerim güzel sorun yok Allh`a şükür.sıkı sıkı tembihledi 1 ay dolunca telsiz sutyene gececeksin sakın telli takma dedi.
Ben başladım telsiz sutyenler bakmaya, hem orta yaş toparlayicilar var hiç düzgün birşey bulamadım
Birde sert oldukları için memeler sutyen denedigimde altlar sabit duruyor kabuk gibi duruyor ne biliyim anlatabildim mi
İstediğim görüntüyü alamadım
Evet benim dr da dikis alınma yok dediKIZLAR YARDIMMM DOKTORUM DİKİŞLERİ ALMADI ALACAĞIM FELANDA DEMEDİ ACABA BENİMKİ ERİYEN DİKİŞ Mİ? :)
Benimkini de almadı sadece 4.gün direnler için olan birer dikiş varmış onu aldı. Eriyendir o.KIZLAR YARDIMMM DOKTORUM DİKİŞLERİ ALMADI ALACAĞIM FELANDA DEMEDİ ACABA BENİMKİ ERİYEN DİKİŞ Mİ? :)
daha gitmedim doktor istanbulda dönünce arayacak.beraber çalıştığım arkadaşım da 1 hafta daha izinli mecburen onun gelmesini bekliyorum.Ne yaptin doktorlarla gorusmeye gittin mi nasil karar vermek zor tabiki ama yaptirinca boyle benim gibi rahatliyorsun işte bence yuz yuze gorusmeye gitmelisin cunku sana guven veren bir doktoru ancak gorusunce insan daha iyi anliyor
Allah yardımcın olsun sağlıkla gir çık atlat inşllh canımKızlarrrr yarın ameliyatım var dua edin lütfen ... Burayı meşgul etmemek adına konum da var oradan da yazabilirsiniz . Bekliyorum :))
Kızlarrrr yarın ameliyatım var dua edin lütfen ... Burayı meşgul etmemek adına konum da var oradan da yazabilirsiniz . Bekliyorum :))
Kızlar bu ameliyat sonrası sütyeni doktorum 1 hafta hiç çıkartma dedi ameliyat olalı 3 gün oldu 4 günüm kaldı çıkartmak için, sanki bu sütyen gögüslerimi yayıyor hani öne doğru değil yanlara doğru yayıyormuş gibi geliyor. Böyle bir durum var mı sizlerin nasıldı süreçleriniz??
daha gitmedim doktor istanbulda dönünce arayacak.beraber çalıştığım arkadaşım da 1 hafta daha izinli mecburen onun gelmesini bekliyorum.
Kızlar bu ameliyat sonrası sütyeni doktorum 1 hafta hiç çıkartma dedi ameliyat olalı 3 gün oldu 4 günüm kaldı çıkartmak için, sanki bu sütyen gögüslerimi yayıyor hani öne doğru değil yanlara doğru yayıyormuş gibi geliyor. Böyle bir durum var mı sizlerin nasıldı süreçleriniz??