Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

D dilory Canım o kişiden kişiye değişiyor boya omuzlara gögüs kafesine göre, gögüs dokun var mı peki

Var canım kas arası koyucakmıs dikleştirmede yapıcak çünkü.ama cc hiç sölemedi 165 bıy 53 kiloyum.tam ölçülerini bilmiyorum ama suanki sutyen ölcüm 75 b ama yarısı bos b emzirmeden dolayı.yaklasık ccyi merak ettim.

Benim de çocuklarım var hem de 3 tane :)) evet ben 27sinfe olacağım . Toparlananilir miyim bende de soru işareti bekleyip görücez :)) amin Can'ım aminnnn

mutluluk2015 375 cc takıldı nasıl bu kadar ayrık olur ya çok moralim bozuk ve küçücükler acaba kas altı olduğu için mi meme altımdan yerleştirildi protezler
Can'ım onlar süper olmuştur merak etme. 375 şahane Bi cc, şimdi gergin,şiş ve sertler. Yumuşadıkça, o gerginlik Azaldıkça, protez ortaya çıkacak. Şimdi koni gibidir onlar. 100 gün bekle 3 ayın sonunda bambaşka olacaklar.

1,2 ay Sonra da, boşuna dert etmişim diyeceksin ben hep diyorum tüm meme büyütme yaptırmak isteyenler bu foruma zorunlu olarak üye yapılmalı ve süreçleri izlemeli yoksa ameliyat olan herkes ameliyatın ertesi günü üçgen bikini mi giyer hoplata hoplata gezerim sanıyor ilk haftalar be üçgen bikini ne de hoplatmak.... Hepsi hayal

Ceylan merhaba. Bende gecen hafta bugun yani c.tesi 375cc mentor yuvarlak high profil taktirdim ama biribirine yakınlar. Henuz sert ve yukarıdalar, cok kucukler desem yalan olur ama insanoglu doyumsuz iste hep bi tık daha buyuk olsaydi diyor. Doktorum bana 400cc takacakti ben istemedim buyuk olur korkusuyla 375 taktı. Sana dediigi gibu vücut yapım omuzlarım falan buyuk olani kaldirir uyumlu demisti. Suan diyorumki 400 olsayms keske umarim ödemler gittikten sonra kuculmezler aksine protez ortaya cikar ve daha dolgun durur. Albümün varsa eger birbirimizi izleyelim ben resim koymusum gorebilirsin yakinliklarinu ve dolgunluklarini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…