benim 28 inde canım senin 27 si değilmiydi? bir gün arayla heyecan azbiraz var da daha çok endişe çocuklarla nasıl olcak hemen toparlananilcekmiyim dersleri okulları aksarsa naaparım gibi sağolsun eşim telkin edip duruyo ama bakalım bişekilde yokuna gircek herşey inşllh Allah yardımcımız olsun artık
Can'ım Bi arkadaşın da ameliyattan Sonra karnı çok şişmişti. Sanki hamileyim diyorduAml dan sonra karinda sislik oluyo ya ne zaman geciyo arkadaslar bilen var mi
Can'ım Bi arkadaşın da ameliyattan Sonra karnı çok şişmişti. Sanki hamileyim diyordubol sıvı tüket, bir de ananas öneriyorlar ödem için.
Migros'ta var hep. Hatta kabuğunu bile soyuyorlar ;(Ananas yok daha sanırım. Var mı yoksa? :))
Can'ım yakınlaşmazAmeliyat sonrası gögüsleri ayrı olup zamanla protez oturdukça yakınlaşan yok mu????
Can'ım onlar süper olmuştur merak etme. 375 şahane Bi cc, şimdi gergin,şiş ve sertler. Yumuşadıkça, o gerginlik Azaldıkça, protez ortaya çıkacak. Şimdi koni gibidir onlar. 100 gün beklemutluluk2015 375 cc takıldı nasıl bu kadar ayrık olur ya çok moralim bozuk ve küçücükler acaba kas altı olduğu için mi meme altımdan yerleştirildi protezler
1,2 ay Sonra da, boşuna dert etmişim diyeceksinmutluluk2015 rahatlattın beni canım. Hiç sizlerin bahsettiği gibi füze gibi kocaman değil belki doktorun taktığı sütyen yüzünden yayık ve basık gözüküyordur. Dikişler çıksın 1-2 ay geçsin inşallah dolgun ve dik dururlar
Can'ım Allah Allah, atılıyordur herhalde.....mutluluk2015 saana özelden mesaj atılmıyor mu? Resim atacaktım şuanki halini
Kızlar merhaba dün ameliyat oldum bugün de eve geldim. 375 cc mentor marka taktı doktorum ama gözüme küçük geliyor şimdiden. Gögüs kafesiminin geniş olduğunu söyledi doktorum, şuan gögüslerim istediiğim gibi dekolteli durmuyor. 1 hafta bu korsemsi doktorumun verdiği sütyen kalacak. Sizce şekil alır mı bu sütyenle gögüslerim yaklaşır mı? Yaptıranlar paylaşın lütfen
Kızlar merhaba dün ameliyat oldum bugün de eve geldim. 375 cc mentor marka taktı doktorum ama gözüme küçük geliyor şimdiden. Gögüs kafesiminin geniş olduğunu söyledi doktorum, şuan gögüslerim istediiğim gibi dekolteli durmuyor. 1 hafta bu korsemsi doktorumun verdiği sütyen kalacak. Sizce şekil alır mı bu sütyenle gögüslerim yaklaşır mı? Yaptıranlar paylaşın lütfen
mutluluk2015 saana özelden mesaj atılmıyor mu? Resim atacaktım şuanki halini
Canım banada 350 kasüsti taktılar ve ilk başta küçük ve çok ayrıl geldi şuan memnınım ama tişört altında kocaman duruyormutluluk2015 375 cc takıldı nasıl bu kadar ayrık olur ya çok moralim bozuk ve küçücükler acaba kas altı olduğu için mi meme altımdan yerleştirildi protezler
Bende başta hep ağladım kendi kendime söylendim gümden güne büyüyorlar sankimutluluk2015 375 cc takıldı nasıl bu kadar ayrık olur ya çok moralim bozuk ve küçücükler acaba kas altı olduğu için mi meme altımdan yerleştirildi protezler