- 27 Haziran 2016
- 44
- 27
- 32
Yok benden hiç almadı dikişBenimkini de almadı sadece 4.gün direnler için olan birer dikiş varmış onu aldı. Eriyendir o.
Benim albüme bak yeni sütyen aldım tellerini cikaricam görüntüyü begendiysen sutyenlerin onlardan almanı tavsiye ederim çok rahat çünküKızlar merhaba,
Benim yavrularım 15 günlük oldu.Dün kontrole gittim bantlarımı Çıkarttı,dikişlerim güzel sorun yok Allh`a şükür.sıkı sıkı tembihledi 1 ay dolunca telsiz sutyene gececeksin sakın telli takma dedi.
Ben başladım telsiz sutyenler bakmaya, hem orta yaş toparlayicilar var hiç düzgün birşey bulamadım
Birde sert oldukları için memeler sutyen denedigimde altlar sabit duruyor kabuk gibi duruyor ne biliyim anlatabildim mi
İstediğim görüntüyü alamadım
Kızlarr slikonlu gögüslerim yan yatınca birleşiyor bu slikonlarq zarar verir mi yardımmm eder misinizzz
Tiramisu35 Korkacak hiç bi şey yok dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruuz :)))
Kızlarrrr kaldı 1,5 saatim
4 haftaNe kadar olmustu ameliyatin eger yakin zamanda degilse olmaz diye dusunuyorum
Ben gecen sene tolga yener'e gorusmeye gitmiştim ödemeyi nasıl yapıyoruz dedigimde ameliyattan bi iki gün önce peşin alıyorum protezleri almak icin demişti bana cok yanlıs gelmişti bi doktor olarak bu tabir..Arkadaşlar ctesi 2 dr fiyatlari
7000 TL tolga yener ve Nejdet uçar fiyat verdi
8500 can çınar
Yakin zamanda 7000 altı fiyat alan varmi
D Defos ve C Ceylan1565 beni izlemeye almışsınız ben sizlerin fotoğraflarınızı göremiyorum.ben de sizi izlicem ama
Arkadaşlar ctesi 2 dr fiyatlari
7000 TL tolga yener ve Nejdet uçar fiyat verdi
8500 can çınar
Yakin zamanda 7000 altı fiyat alan varmi
4 hafta
Ama fotoğraf yüklemiyorsunuz hiç,ben çok merak ediyorum aynı doktora ameliyat olacağım içinDun 1 aylik kontrolume gittim,dr gayet iyi dedi simetride yok dedi masaja devam ihmal etme dedi ve iz giderici krem verdi 2 ay sonra tekrar gidicem kontrole