Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Alepha87 doktorun kimdiİstanbuldaysa gidip bi görünmek isterim 3.derece sarkma ne oluyordu?birde ameliyat öncesi gogusun ölcunu hatrlıyormusun?sarkma bende 1 cm digerinde 1,5@ takoe
D dilory nesusa
Ben kasımda olacağım Allah'ın izniyle. Henüz olmadım yani :) doktorum İstanbul'da Prof. Fuat Yüksel.
Ben onu tübüler memeden anlıyor, az izle ameliyat ediyor diye tercih ettim ve ayrıca görüşme ücreti almaması da benim için önemli bir kriterdi.

Kızlar yarın 1 aylık kontrolume gidicem neler sormam gerekiyor tecrubelerinize ihtiyacım var
Csnım Dr un sana artık rahatlıkla yağabileceğin şeyleri ve dikkatli olman gereken şeyleri söyleyecektir. Sonra bakıp " elime sağlık çok güzel oldu" diyecektir. 3,4 hafta sonrasına tekrar kontrole çağırır

Evet yukardan dekolte seviyorsan yuvarlak taktirmalısin. Ama boyutuna gelince gormeden bisey diyemeyz

Slm kızlar nasılsınız çok yoğun bir okul haftası geçirdik hiç fırsat bulup yazamadım foruma bu haftada inşllh kısmetse ameliyat var bu yoğunlukla nasıl başa çıkıcam hiç bilmiyorum. tatilde olup geçirseydim şimdiye baya toparlanmış olucaktım kısmet buzamanaymış napalım .Sizler nasılsınız ameliyat olanlar inşllh daha iyidir olcak olanlar kimler sırada kimler var hepimiz için hayırlısını diliyorum Allahtan Tiramisu35 salı günüydü diğilmi yanlış hatırlamıyorsam ne alemdesin mıralini yüksek tut tatlım biranönce ol çık sağlıkla arkandan geliyorum inşllh bende

Az kalmis bayaa desene hadi size bol sanslar ins guzel ve basarili olur. Tek tavsiyem kucuk ccler koydurtmayin cunku zamanla odem gidince küçülüyorlar bilginiz olsun. Bana 400 demisti dr bende yok buyuk olur baska cc koyalim dedim en sonunda 375 anlastik ameliyat olali bugun 1 hafta oldu o ilk gunku şişlik biraz indi. Suan diyorumki 400cc olabilirmis. Keske doktorumu dinleseymisim

İnşallh herşey yolunda gider cnmm.sende mi ogretmensn.ıyılesme sürecinde dıkkt et yorma kendini.agrısız sızısız geçer ınsallhh

Oluyor canim hele herginlik hissi cok fena dokuntulerde saga sola donerken batmalar ici hala tas gibi dıs deri yumsak nezaman duzelcez bilmiyom tam 25 gun oldu

Ay Can'ım beni unutmamışsın :) seninle aynı gün oluyorduk değil mi ? Şnşallah güzel sonuçlar alırız ben çok heyecanlıyım sende durumlar Nasıl :))

Kız insan 400ü elinin tersiyle iter mi

İnşallh herşey yolunda gider cnmm.sende mi ogretmensn.ıyılesme sürecinde dıkkt et yorma kendini.agrısız sızısız geçer ınsallhh
yok tatlım öğretmen değilim ev hanımıyım ben iki çocuğum var biri ilkoul bire yeni başladı onu alıştırmakla uğraştım hafta boyunca kreşte hiç sorun yaşamadık ama niyeyse okula zor adapte olacak gibi oyüzden korkum.

Ay Can'ım beni unutmamışsın :) seninle aynı gün oluyorduk değil mi ? Şnşallah güzel sonuçlar alırız ben çok heyecanlıyım sende durumlar Nasıl :))
benim 28 inde canım senin 27 si değilmiydi? bir gün arayla heyecan azbiraz var da daha çok endişe çocuklarla nasıl olcak hemen toparlananilcekmiyim dersleri okulları aksarsa naaparım gibi sağolsun eşim telkin edip duruyo ama bakalım bişekilde yokuna gircek herşey inşllh Allah yardımcımız olsun artık

Kızlar merhaba dün ameliyat oldum bugün de eve geldim. 375 cc mentor marka taktı doktorum ama gözüme küçük geliyor şimdiden. Gögüs kafesiminin geniş olduğunu söyledi doktorum, şuan gögüslerim istediiğim gibi dekolteli durmuyor. 1 hafta bu korsemsi doktorumun verdiği sütyen kalacak. Sizce şekil alır mı bu sütyenle gögüslerim yaklaşır mı? Yaptıranlar paylaşın lütfen

Kızlar bişi daha sorucam ameliyat gunum yaklastıkca kafam karısıyor doktorum 80/b gibi olur göguslerin dedi yaklasık kac cc oluyor bu? Suan 75 b cup dolmuyor tam a cup tasırıyor.

Alışır cnmm merak etme.eşinde yardımcı olur zaten.kreş brz daha oyun ortamı ya çocuk bırıncı sınıfta ılk etapta aynı ortamı aramştr belki.yavaş yavaş uyum sağlar sıkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…