Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

D Defos Hayır yukarıda da açıklama yaptım ameliyattan kontrole kadar 1 haftalık süreçte dedi. Cuma kontrole gidince yönlendirecek şuanlık 1 hafta dedi canım.. O sütyenin askı boyu sıkılığı ne kadar önemli ben doktorumun taktığı gibi bıraktım ama sanki basıp yayıyormuş gibi geliyor

Kızlar merhaba,
Benim yavrularım 15 günlük oldu.Dün kontrole gittim bantlarımı Çıkarttı,dikişlerim güzel sorun yok Allh`a şükür.sıkı sıkı tembihledi 1 ay dolunca telsiz sutyene gececeksin sakın telli takma dedi.
Ben başladım telsiz sutyenler bakmaya, hem orta yaş toparlayicilar var hiç düzgün birşey bulamadım :KK43:
Birde sert oldukları için memeler sutyen denedigimde altlar sabit duruyor kabuk gibi duruyor ne biliyim anlatabildim mi :KK70:
İstediğim görüntüyü alamadım :KK43:
Benim albüme bak yeni sütyen aldım tellerini cikaricam görüntüyü begendiysen sutyenlerin onlardan almanı tavsiye ederim çok rahat çünkü

Arkadaşlar ctesi 2 dr fiyatlari
7000 TL tolga yener ve Nejdet uçar fiyat verdi
8500 can çınar
Yakin zamanda 7000 altı fiyat alan varmi

Arkadaşlar ctesi 2 dr fiyatlari
7000 TL tolga yener ve Nejdet uçar fiyat verdi
8500 can çınar
Yakin zamanda 7000 altı fiyat alan varmi
Ben gecen sene tolga yener'e gorusmeye gitmiştim ödemeyi nasıl yapıyoruz dedigimde ameliyattan bi iki gün önce peşin alıyorum protezleri almak icin demişti bana cok yanlıs gelmişti bi doktor olarak bu tabir.. :KK66:

X