Canim Bende de oldu , Sabah aksam kremliyorum. Derimde gerginlik hissi ve bazen kasinti oluyo. Tipki hamileyken karin büyüdükce oldugu gibi. Bide arAda hala batma hissi oluyo sol gögüsümün disa bakan yan tarafinda. Sende de oluyo mu öyle? Ayni zaman da aml olduk senleMerha arkadaslar bugun 23 gun oldu ameliyat olali yanliz her iki gogsumun ustundede pul pul dokulmeler mevcut kavlama gibi yada kepek gibi sizdede oluyormu bendemi bi tuhaflik var rahatsiz etmiyor ama kemep gibi dokundugumda elime geliyor
ben izliyorum sizi izler misinizKızlar nasıleınız ben geldimmmmmmmmm :)) yeni fotolsr ekledim yorumlarınızı sevgiyle bekliyorum baysss
Benimde bir ay durucak dedi dun cikardim sorup pazartesi kontrolum var cok kasiniyordu alti hep kirmiz pisik olmus ondan o kadar kasiniyormus benimde kesi yerim belli olmuyor twn rwnginde ayniBu bant olayını cidden anlamadım senle aynı gün olduk benimkileri 4.gün çıkardı kesi yerinde hiç bant olmadı yani sadece 4 gün. Sende neden çok durduki. Yarın tam 28 gün olacak bantlar bu kadar zaman çok değil mi acaba. Ben cumartesi 1 aylık kontrolume gidicem soricam bunu. Beni niye bantlamadin uleynnn dicem
Serdar Düzgün.soyadını yanlış yazmışım.kızlar ankara numune hastanesinde Dr.Serdar Düzdünü tanıyan var mı.1 ay sonra görüşcem bu doktorla.bir arkadaşmı 8 yıl önce ameliyat yapmış çok memnun.damla silikon.ne srkma ne deforme nede başka bir rahatsızlığı yok.üstelik gayet doğal duruyor.yalnız benimki damlayla olcak gibi değil.yuvarlak isticem.aralığın ilk haftası olmak istiyorum.kızımın ve benim sınavlarım dolayısıyla.bir an önce bitsin bu işkence.site de yaptırıp kurtulan arkadaşları gördükçe sabırsızlanıyorum.
Doktorun kim ve kaca mal oldu? Koltuk altimiydi?Merhaba,
Buradan çok fazla şey öğrendim okudum bu nedenle yazmak istedim..Ben de 2 gün önce ameliyatımı oldum. 53kilo1.63cm boyundayım.Göğüslerim yok gibi birşeydi 300cc mentor damla protez kullanıldı 2 gün drenler takılı kaldı..İlk gün ağrı olmasa da hareket değişikliği sırasında -yatarken kalkmak gibi- canım yandı ama diğer gün drenlerim çıkarılıp ort0pedik sütyenle takınca hareket kabiliyetim gelişti kollarımı çok fazla geniş çapta oynatamasam da kullanabiliyorum onun harici ilk günden kalan bi korku var yatmıyorum kalkamam diye :/ Günde 2 ağrı kesici alıyorum ağrım yok ama daha rahat olmamı sağlıyor. Onun haricinde göğüslerim oldukça sert ve ödemler var buzkoyup biraz rahatlıyorum kendimi, büyük bir gömlek ve rahat bi pijamayla evde hareket halindeyim oturuyorum yürüyorum ama damla olduğu için kol hareketlerimi kısıtlamam gerektiğini söyledi doktorum hareket etme riski nedeniyle..Bana aklınıza gelen soruları sorabilirsiniz cevaplamak isterim.
Konu ile ilgili sevgili Tiramisu35, beni etiketlemiş ... ilk muayene sırasında 3. Derece sarkma olduğu ( kalem testi yalan olmalı:) ) protezle birlikte dikleştirme yapılarak sonucun daha iyi olacağını belirtti.. ters T, yahut göğüs ucu çevresinden ekstra bir kesi yapılabileceğini ifade etti.. iz konusunda tereddütüm fazlaydı ve dikleştirme konusu hesapta olmayan birşeydi... doktoruma bu konuda da güvenmem gerektiğine karar verdim iz konusunda da buradan bir arkadaşın yorumu cesaret verdi ... neyse 19.09.2016 Pazartesi Günü ameliyatım gerçekleşti... ameliyattan çıktığımda büyük bir sürprizle karşılaştım:) doktorum meme altı kesisi yaparak öncelikle bu şekliyle denemiş.. sonucun güzel olduğunu görünce doku almadan operasyonu sonlandırmış :) 325 cc Mentor yuvarlak high profil artı kas üstüne kondu... şuan o kadar dikler ki... Tanrı korusun dikleştirme ile beraber yapılacak olsa omuzlarımda vatka gibi taşırdım sanırım bunları... fotoğraf eklemekle ilgili sıkıntılarım var... bekleyen arkadaşlarıma da bu , buradan bir cevap olsun.... sormak istediğiniz ya da atlamış olduğum birşey varsa seve seve cevaplarım... umarım herşey gönlünüzce olur:)Kızlar tekrar merhaba yazıp duruyorum ama kimse dönüş yapmadı henüz.ayın 1 inde ali mezdeğine meme dikleştirme ve silikon ameliyatı olucam.dr yuvarlak mentor dedi.goguslerinde sarkma olup sadece protezle yükselten varmı
Ben de çok iz istemediğim için araştırmaya devam etmiştim, şimdi doktorum çok içime sindi umarım iyi olur sonuç.Çok tesekkur ederim.bana hafif dedi sadece silikon toplar diye umut etmiştim.en iyisi dra guvenmek sanırım.iz olayı olmasaydı tırsmazdım pek
Doktorun kim? agrisiz olduguna göre kas alti degildi herhaldeGüzel bayanlar seksi hatunlar hepinize iyi geceler :) uzun zamandır giriş yapamıodum ama şimdi ara ara mesajları okuyunca gördüm aramızda yeni göğüslere kavuşmuş bir çok arkadaşımız olmuş ameliyat olan bütün arkadaşlara çoook geçmiş olsun diyorum ama tabiki hayırlı olsun güle güle kullanın demekten de kendimi alamıyorumbenim kuzular çok iyi çok şükür ama daha 3 ay yeni dolmasına rağmen yenş yeni yani minik minik yumuşama başladı doktor kontrolü vardı hocama da sordum benim bünyemle alakalı olduğunu dile getirdi hani benimkiler geç olmaya başlicakmış ama yine de herşey süper tek bir pişmanlığım var keşke daha önce olsaymışım bu kadar hafif ağrısız sızısız geçiceğini bilseydim aaaaahh aaaahh ama olsun geç olsun güç olmasın dimi
Dikislerinin fark edilmemesi cok guzel, kim yapti ameliyatini? Kas altimiydi? Ben de yaptirmayi dusunuyorum da...Kızlar sonunda bantlarım çıktıve gerçekten inanılmaz dikişlerim yakından bakınca bile zor farkediliyor çok mutluyum foto koydum canımcımlar
Alepha87; senin doktorun kim?Ben de çok iz istemediğim için araştırmaya devam etmiştim, şimdi doktorum çok içime sindi umarım iyi olur sonuç.
İzler için özel kremler var tabi ama onun dışında ne yapılabilir bilmiyorum
Ben sanırım seninle aynı gün oldum ve isimleri karistirdim. Yarın 1 aylık kontrolume gidicemBenimde bir ay durucak dedi dun cikardim sorup pazartesi kontrolum var cok kasiniyordu alti hep kirmiz pisik olmus ondan o kadar kasiniyormus benimde kesi yerim belli olmuyor twn rwnginde ayni
kızlar ankara numune hastanesinde Dr.Serdar Düzdünü tanıyan var mı.1 ay sonra görüşcem bu doktorla.bir arkadaşmı 8 yıl önce ameliyat yapmış çok memnun.damla silikon.ne srkma ne deforme nede başka bir rahatsızlığı yok.üstelik gayet doğal duruyor.yalnız benimki damlayla olcak gibi değil.yuvarlak isticem.aralığın ilk haftası olmak istiyorum.kızımın ve benim sınavlarım dolayısıyla.bir an önce bitsin bu işkence.site de yaptırıp kurtulan arkadaşları gördükçe sabırsızlanıyorum.
Kızlar yarın 1 aylık kontrolume gidicem neler sormam gerekiyor tecrubelerinize ihtiyacım var