- 13 Mayıs 2016
- 172
- 210
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yine ityisin benim gittiğim devlet bana 6500 tl demişti birde yuvarlak yani düşünArkadaşlar merhaba eylül ayı itibariyle silikonlara zam gelmiş. Devlet hastanesınde olcağım için medikalcıye kendim gidip parasını ödedım. Mentor damla yüksek profil 2400+160 lirada sütyen parası verdim. Hastaneye de ayrıca 1800 ödiycem. 380 cc takcam dedi ama amelıyat sırasında deniycem 350 den aşagı takmam dedi cok heyecanlıyım 380 cc taktıran arkadaşlar büyüklüğünden memnunmu acaba
Canım beni izlermisin ameliyat sonrası gormedim ben seni kaç cc takılmıştı sanaKızlar nasıleınız ben geldimmmmmmmmm :)) yeni fotolsr ekledim yorumlarınızı sevgiyle bekliyorum baysss
350cc kas üstü izliyorum seniCanım beni izlermisin ameliyat sonrası gormedim ben seni kaç cc takılmıştı sana
Doğru ya seninki dikissiz olunca mecbur beklicek tabi. Tarihleri de karistirdim malum memislerin doğum hızına yetisemiyozCnm bnm ben 13 ağustosta oldum ameliyatımı c.tesi günü 6. Haftam bitecek su geçirmez bantlar vardı bende dikiş hiç yok yapıştırma yöntemiyle yapmış Dr belki ondan bu kadar uzun kaldı :) şimdi bile iz belli olmuyor kızarıklık hiç yok çok beğendim :)
Arkadaşlar merhaba eylül ayı itibariyle silikonlara zam gelmiş. Devlet hastanesınde olcağım için medikalcıye kendim gidip parasını ödedım. Mentor damla yüksek profil 2400+160 lirada sütyen parası verdim. Hastaneye de ayrıca 1800 ödiycem. 380 cc takcam dedi ama amelıyat sırasında deniycem 350 den aşagı takmam dedi cok heyecanlıyım 380 cc taktıran arkadaşlar büyüklüğünden memnunmu acaba [/QUO
Demekki sansli olanlardanim bende universite hastanesinde oldum tek ameliyat fiyatina 2 ameliyat bana ocaktan sonra zam var denmisti iyiki elimi cabuk tutmusum
canlarımmm nasılsınızzzz . eyy gidi günler olduk 4 aylık yaa :)
Amelıyat olanlara çok çok geçmiş olsun tekrardan sağlıklı şekılde mutlulukları daim olsun.
olacaklar da korkmasın hiç ben atlattım herkes atlatır darısı sizin basınıza olsun ınss :)
Kızlar tekrar merhaba yazıp duruyorum ama kimse dönüş yapmadı henüz.ayın 1 inde ali mezdeğine meme dikleştirme ve silikon ameliyatı olucam.dr yuvarlak mentor dedi.goguslerinde sarkma olup sadece protezle yükselten varmı
Buralardayim baco bende sizleri cok özledimmm. Hayir bebis sag tarafta hala yok cok az gidio geliyor ama henüz yok. Geri gelirmi orasida mechulİkizim sen Neredesin yaww :)
Ozlettin kendini gülüm
Kızların nasıl
Betus meme uçların his var mı?
Sanki bir ara bir tanesinde az vardı gibi hatırlıyorum
Buralardayim baco bende sizleri cok özledimmm. Hayir bebis sag tarafta hala yok cok az gidio geliyor ama henüz yok. Geri gelirmi orasida mechul
Benim sol hissim okadar kuvvetliki anlatamam. Benimdd doktorum sabret gelicek dedide 4 aydir sabirdan catladim artikBenimde sağda az var solda yok
Doktorum %99 gelir diyor
%1 lik kisim inşallah bize uğramaz bacım
Sezeryan da mesela benim hissetmem orayı 2 sene aldı, bunda çabuk gelsin yaa,hissetmek istiyorum ben
His istiyorum istiyorum
Benimde sağda az var solda yok
Doktorum %99 gelir diyor
Sezeryan da mesela benim hissetmem orayı 2 sene aldı, bunda çabuk gelsin yaa,hissetmek istiyorum ben
His istiyorum istiyorum [/QUOTE
İnşallah ikinizinde his kaybı geçer. Ben de his kaybı olur diye korkuyorum meme başından tübüler görünüm düzeltilecek bende. güzel görünen ama fonksiyonsuz göğüsler olmasınBenimde sağda az var solda yok
Doktorum %99 gelir diyor
His istiyorum istiyorum
Araştırdığım kadarı ile sadece silikon ile düzelen sarkıklık az... Sadece çok hafif sarkık memede başarılı. Bence doktoruna güven. Dikleştirmeden büyütürse saçma bi görüntü oluşabilir. Bende tübüler meme düzeltilecek ve buna meme başından küçük bi dikleştirme de dahil şeklinde anlattı doktorum. Yani şükür fazla iz kalmayacakKızlar tekrar merhaba yazıp duruyorum ama kimse dönüş yapmadı henüz.ayın 1 inde ali mezdeğine meme dikleştirme ve silikon ameliyatı olucam.dr yuvarlak mentor dedi.goguslerinde sarkma olup sadece protezle yükselten varmı
Beni de izler misin lütfen ? :) albümüm var zaten görebiliyorsun350cc kas üstü izliyorum seni
benide eklermisin albüm varKızlar nasıleınız ben geldimmmmmmmmm :)) yeni fotolsr ekledim yorumlarınızı sevgiyle bekliyorum baysss
Araştırdığım kadarı ile sadece silikon ile düzelen sarkıklık az... Sadece çok hafif sarkık memede başarılı. Bence doktoruna güven. Dikleştirmeden büyütürse saçma bi görüntü oluşabilir. Bende tübüler meme düzeltilecek ve buna meme başından küçük bi dikleştirme de dahil şeklinde anlattı doktorum. Yani şükür fazla iz kalmayacak