Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Zorlamış hatta enaz 3 gun hareket etne nolursun derin cok gergin dikişlerin atarsa işimiz zorlaşır demisti :) tabi ben dinlermiyim 2.gun diskodaydim
Aynen sen cok sanslisin ben olsam alabildiğine koy ayşegülcüm derdim

Hiii kıymalı börekmi varmış aşağıda
Yok yere kuru kuru tost yiyip durmuşum pehh

Ama bilgilendirme için de ayrıca teşekkür ederim :) benim de dokum yok denecek kadar az, doktor kas zarı mentor aynı seninki gibi olur dedi. Bazı yerlerine de yağ enjekte edeceğini söyledi. Kas zarı olursa çok sevinirim ağrı yok gibi ve dediğin gibi gerginliğin olması çok normal. Bilmiyorum bakalım nasıl olacak benim olmama daha aylar var 15 tatilde yaptıracağım. Cc söylemedi deneyerek koyacağını söyledi.

Canım cok gecmiş olsun ve hayırlı olsun merakla bekliyoruz yeni hallerini

Aynen dinlenmedin sen otelde valiz filanda taşıdın, kocayla bozuşma korkusu olmasa bende buyuk seviyorum bakma sen.. sonra hergun başımın etini yiyecek biliyorum onu bu hali bile cok guzel dokulu olan birine 375 buyuk geliyo :)

Beni izler misiniz boy ve kilomuz yakın o yüzden merak ediyorum 325 cc nasıl duruyor ameliyata 3 haftam kaldı :)

Beni izler misiniz boy ve kilomuz yakın o yüzden merak ediyorum 325 cc nasıl duruyor ameliyata 3 haftam kaldı :)

Okyanus tecrübe edindimki eger gogus dokun varsa 325cc dolgun ve dik oluyo. Senin resime baktim 325 cok guzel ve buyuk olur sana.. ama dokun olmasaydi tahta gibi dumduz olsaydi 325cc kucuk bisey olacaktı

Uzii evet sordum doktora 1 ay yasak dedi :) sen kocaya bahsetme bundan ama benimkide henuz bilmiyo.. bir iki hafta agrim var falan derim ertelerim son 2 hafta kalayada allah kerim :))

-masal- çook geçmiş olsun çok sevindim iyi olmana
Ben de 15 tatilde olcam inşallah bu sefer..
Bıktım valla ertelemekten

transmutation resmine baktımda senin durman kabahat. Neden erteliyorsun yaptir biran evvel kurtul bence. O kadar guzel biseyki özguvenim yerine geldi benim. Bitisik odamda benden once meme protez takan bi hastanin yanina gittim onunkide seninki gibiymis dumduz. Minyon oldugu icin dr 300 takabilmis kas yapisi musade etmemis daha buyugune. Ben kendimkiyle onu kiyaslayinca onunkini cok kucuk buldum, tabi soylemedim ama kendisi o kadar mutluyduki aynanin karsisindan ayrılmadigini soyledi. Agri sizi kesinlikle yok inan bana sadece gerginlik var o kadar

Ya benim elimde olmayan sebeplerden dolayı erteleniyo hep aşırı sinirimi bozuyo bu durum 15 tatilde de bi sorun çıkmasın diye dua ediyorum

Valla 300 olsun 250 olsun azcık bi memem olsun yani avucumun içine gelebilsin başka bişey istemiyorum valla hiç memem olmadığı için beklentim de baya az şuan
Şu v yaka giyememe giyince eğilememe olayından yıldım gidip en kapalı bikini üstlerini seçme 70a sütyenleri bile push up alma ..
70a push up ı da doldurmuyo da en azından o vücuduma yapışıyo diye kendimi daha iyi hissediyorum
Neyse bi dokundun bin ah işittin benden valla canım kusura bakma

Cnm senin ki bnm ki kadar sanirim ole anlatmissin ben de resim ekleyince bakarsin ben de olmak istiom olmadim

Canım geçmiş olsun güle güle kullan sağlıkla inşallah darısı olmayanların başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…