Zorlamış hatta enaz 3 gun hareket etne nolursun derin cok gergin dikişlerin atarsa işimiz zorlaşır demisti :) tabi ben dinlermiyim 2.gun diskodaydimKızz seni soyledim doktora girmeden once. Dedim bi arkadasa yaptiniz, ciplakken iyi hosda giyinikken kucuk olduğunu destekli sutyene ihtiyacin olduğunu soyledim. Hatirladi heralde, dedi onun vucudu kaldıramadi cok protezi elimden gelenin en iyisini yapmaya calistim dedi. Vucudun yapisiyla deriyle alakali dedi. Senin derin ona gore cok genis buda benim isimi kolaylastirir kac dersen o kadar takarim dedi.. hatta benden once birini almis ameliyata dediki, gelen hastada emzirmis zayıf dokusu sıfır yaptim 300 cc takabildim zorladim buyuk yapmaya bu sefer yapay durdu.
Hiii kıymalı börekmi varmış aşağıdaHahahaa ay evet tekim cagirayim bari gelsin sıkıldım cok. Tek çorba ile hoşaf verdiler yemek yasakkacamak yapip asagdan 2 kıymalı börek yedim. Cunku tansiyonum 9 lara düşmüştu ve titriyodum. Onu yiyince kendime geldim dirildim :) 800cc mi allah guldursun senide
Hiç önemli değilAlintilarken yanlis oldu uzii arkadasa yazmistim aslında kusura bakma
Ama bilgilendirme için de ayrıca teşekkür ederim :) benim de dokum yok denecek kadar az, doktor kas zarı mentor aynı seninki gibi olur dedi. Bazı yerlerine de yağ enjekte edeceğini söyledi. Kas zarı olursa çok sevinirim ağrı yok gibi ve dediğin gibi gerginliğin olması çok normal. Bilmiyorum bakalım nasıl olacak benim olmama daha aylar varEvt kas zari altinda agrı cok yok hatta hic yok diyebilirim. Gerginlik var sadece oda olacak tabiki :) senin hic dokun yoksa kas altı yaparlar sana buyuk protez koyarlar. Tavsiyem yuvarlak yaptir ve high profil. Cc olayina gelince dümdüz tahta gibiyse ve vucudun kaldirabilirse 350den asagi yaptirma tabi doktor en iyisini bilirde yinede soyliyim. Kocana 1 ay o işin yasak olduğunu hic söyleme bence olsun bitsin sonra bahanelerle ertelersin bence. Bende duymadim ama 1 ay yasak oldugunu yarin sorucam öğrenir yazarim sanada. Bu arada albumun varsa seni izleyebilirim. Yeni fotolar yukleyecegim öncesi sonrasi diye takip ederim seni o halde. Albumun varsa :)
Bende ameliyat olmadım ama suan ki halini çekip album yapmalisin çünkü başka türlü kimse seni izlemez cnm biz öyle yaptık. Erkek olmasın karşıdaki diye güven açısındanBenim daha memem yok ki albumum olsun :)
Anladim cnmBende ameliyat olmadım ama suan ki halini çekip album yapmalisin çünkü başka türlü kimse seni izlemez cnm biz öyle yaptık. Erkek olmasın karşıdaki diye güven açısından
Canım cok gecmiş olsun ve hayırlı olsun12de girdim 1.30du çıktım kızlar kas zarı altı tekniği ile 375cc mentor yuvarlak high profil koydu.. 400 koymak icin resmen yalvardi ama kabul edemedim. Dokum var cunku 400de taksaydi cok cok buyuk olacaktı ondan korktum. Esimde gderken tembihledi sakin buyuk yapma diye.. neyse 375 takildi cok iyiyim agrim sizim vs hicbiseyim yok. Cok memnun kaldim resim yuklerim
Hiii kıymalı börekmi varmış aşağıda
Yok yere kuru kuru tost yiyip durmuşum pehh
Zorlamış hatta enaz 3 gun hareket etne nolursun derin cok gergin dikişlerin atarsa işimiz zorlaşır demisti :) tabi ben dinlermiyim 2.gun diskodaydim
Aynen sen cok sanslisin ben olsam alabildiğine koy ayşegülcüm derdim
Beni izler misiniz boy ve kilomuz yakın o yüzden merak ediyorum 325 cc nasıl duruyor ameliyata 3 haftam kaldı :)Sen öyle zayıf degilmissin sanki 375 iyi olmuştur sana :)
Banada simdi büyük geliyor sanki göğüslerim anlamadım gitti :)
1.62 boyum 50 kiloyum
Eşim güzel diyor
şuan mesela sporcu atletiyle üstüme gömlek filan giydigimde normal duruyor ama sutyen taktigimda daha büyük durursa diye korkuyorum
Beni izler misiniz boy ve kilomuz yakın o yüzden merak ediyorum 325 cc nasıl duruyor ameliyata 3 haftam kaldı :)
Canim beni alintiliycaktin sanirim evet sorar ve beni de bilgilendirirsen cok sevinirm ya.ben de eger ole bisi varsa soleyemem cunku zaten bahane ario basa donmek istemiom.ogrenince sakincasi neymis ne kadar zaman yasakmis bana da soylersen cok sevinirim
-masal- çook geçmiş olsun çok sevindim iyi olmana
Ben de 15 tatilde olcam inşallah bu sefer..
Bıktım valla ertelemekten
transmutation resmine baktımda senin durman kabahat. Neden erteliyorsun yaptir biran evvel kurtul bence. O kadar guzel biseyki özguvenim yerine geldi benim. Bitisik odamda benden once meme protez takan bi hastanin yanina gittim onunkide seninki gibiymis dumduz. Minyon oldugu icin dr 300 takabilmis kas yapisi musade etmemis daha buyugune. Ben kendimkiyle onu kiyaslayinca onunkini cok kucuk buldum, tabi soylemedim ama kendisi o kadar mutluyduki aynanin karsisindan ayrılmadigini soyledi. Agri sizi kesinlikle yok inan bana sadece gerginlik var o kadar
Cnm senin ki bnm ki kadar sanirim ole anlatmissin ben de resim ekleyince bakarsin ben de olmak istiom olmadimYa benim elimde olmayan sebeplerden dolayı erteleniyo hep aşırı sinirimi bozuyo bu durum 15 tatilde de bi sorun çıkmasın diye dua ediyorum
Valla 300 olsun 250 olsun azcık bi memem olsun yani avucumun içine gelebilsin başka bişey istemiyorum valla hiç memem olmadığı için beklentim de baya az şuan
Şu v yaka giyememe giyince eğilememe olayından yıldım gidip en kapalı bikini üstlerini seçme 70a sütyenleri bile push up alma ..
70a push up ı da doldurmuyo da en azından o vücuduma yapışıyo diye kendimi daha iyi hissediyorum
Neyse bi dokundun bin ah işittin benden valla canım kusura bakma
Cnm senin ki bnm ki kadar sanirim ole anlatmissin ben de resim ekleyince bakarsin ben de olmak istiom olmadim
12de girdim 1.30du çıktım kızlar kas zarı altı tekniği ile 375cc mentor yuvarlak high profil koydu.. 400 koymak icin resmen yalvardi ama kabul edemedim. Dokum var cunku 400de taksaydi cok cok buyuk olacaktı ondan korktum. Esimde gderken tembihledi sakin buyuk yapma diye.. neyse 375 takildi cok iyiyim agrim sizim vs hicbiseyim yok. Cok memnun kaldim resim yuklerim
Ben de ayni senin gibi diorum memem olsun yeter hani bi sutyeni dolgusuz duz bi sutyeni tam doldurayim o bana ozguven olarak yetcek
Tamamdır fotoğraf yükleyince beni izlersen ben de geri izlerim