-masal- nasıl oldun canim ıyimisin merak ettim bilgilendir bizleri
Hayırlı olsun çok geçmiş olsunEvet 375 cc yuvarlak high profl mentor oldum canım :) cok iyiyi.suan
12de girdim 1.30du çıktım kızlar kas zarı altı tekniği ile 375cc mentor yuvarlak high profil koydu.. 400 koymak icin resmen yalvardi ama kabul edemedim. Dokum var cunku 400de taksaydi cok cok buyuk olacaktı ondan korktum. Esimde gderken tembihledi sakin buyuk yapma diye.. neyse 375 takildi cok iyiyim agrim sizim vs hicbiseyim yok. Cok memnun kaldim resim yuklerim
Beni 25 de bir ay olucak ve hala duruyor bir ay kontrolunde cikicakKızlar 1 hafta oldu bugün kızlarım :)
Kontrole geldim doktorumu bekliyorum
Bugün bantlar cikarmi acaba?
Sizin ne zaman çıkmıştı?
çok sevindim hadi gözün aydın sende erdin muradına hayırlı olsun canım gülegle kullan 375 te çok iyiymiş eminim süper olcak memiklerCep telefonundan foto yukleme yapamiyorum nedense olmuyor. Ancak eve geçince (memlekete) bilgisayardan atarim
Çok sevindim canimEvet 375 cc yuvarlak high profl mentor oldum canım :) cok iyiyi.suan
Hayirli olsun canim nedenir tam olarak bilmiyorum hos geldiler mutluluk getirsinlerCep telefonundan foto yukleme yapamiyorum nedense olmuyor. Ancak eve geçince (memlekete) bilgisayardan atarim
Hayırlı olsun 375 cc dolu dolu yaa neguzel, bende ona yalvarmistim 400 tak diye tezatliga bak ağlıcam12de girdim 1.30du çıktım kızlar kas zarı altı tekniği ile 375cc mentor yuvarlak high profil koydu.. 400 koymak icin resmen yalvardi ama kabul edemedim. Dokum var cunku 400de taksaydi cok cok buyuk olacaktı ondan korktum. Esimde gderken tembihledi sakin buyuk yapma diye.. neyse 375 takildi cok iyiyim agrim sizim vs hicbiseyim yok. Cok memnun kaldim resim yuklerim
Hayırlı olsun 375 cc dolu dolu yaa neguzel, bende ona yalvarmistim 400 tak diye tezatliga bak ağlıcam
Hayirli olsun canim nedenir tam olarak bilmiyorum hos geldiler mutluluk getirsinler
Çok sevindim canimhayırlı olsun foto koy mutlaka çok merak ediyorum. Ayrıca iyi olmana da sevindim
çok sevindim hadi gözün aydın sende erdin muradına hayırlı olsun canım gülegle kullan 375 te çok iyiymiş eminim süper olcak memikler
Hadi hayırlısı olsun canım,
Dediğim gibi dimi aynen ağrı sızı yok :)
Sevindim senin içinde.375 cc peki nasıl duruyor hoşuna gittimi?
Ohh afiyetler olsun tatlım bende yapiyim bari bitlisin buz havasında müthiş gidiyo:)Vucut orantima bakti basen kalca var omuzlarda geniş. Dediki sen protez icin ozel yapilmis kaftan gibisin. 400 sıgar bunun icine, hatta dokun var ve ici bos diye bu benim isimi kolaylaştırıyor benim icinde avantaj senin icinde firsat beni dinlersen 400 koyalim sonra kuculmeler oluyo pisman olmazsin. Kabul etmedim anestezi yaparken dedi, peki ozaman 375 yapayim cok mutlu olacaksin. Hakikaten öyle oldu cok gusel görünüyor ödem var suan heralde, agri sizi vs hicbisey yok. Bende senin gibi kahvemi aldim bahceye ciktim oturdum :) aklima geldin
-masal- Ha birde sen zayıfsın gı vücut orantisiyla ilgisi olsa bana 500 takardi 173boy 60 kilo kalca basen bacak omuz o biçim
Ama derim cok gerginmiş işte
Ohh afiyetler olsun tatlım bende yapiyim bari bitlisin buz havasında müthiş gidiyo:)
Aynen hic agri olmuyor ve oylede devam ediyor 3.-4. Gün normal hayatina kaldığı yerden devam. Demekki keramet ayseguldeymis havam indi şuan
Ya bi temizlik gorevlisi var adı pınar eger teksen çağır okadar gırgır şamata sağolsun hep dibimdeydi...
Bu gidişle kiskancliktan seneye tekrar olcam 800cc takip forumun silikon anası olmak istiyorum :)
Maşallah... Geçmiş olsun.. Sağlıkla mutlulukla kullan Memiş'leriVucut orantima bakti basen kalca var omuzlarda geniş. Dediki sen protez icin ozel yapilmis kaftan gibisin. 400 sıgar bunun icine, hatta dokun var ve ici bos diye bu benim isimi kolaylaştırıyor benim icinde avantaj senin icinde firsat beni dinlersen 400 koyalim sonra kuculmeler oluyo pisman olmazsin. Kabul etmedim anestezi yaparken dedi, peki ozaman 375 yapayim cok mutlu olacaksin. Hakikaten öyle oldu cok gusel görünüyor ödem var suan heralde, agri sizi vs hicbisey yok. Bende senin gibi kahvemi aldim bahceye ciktim oturdum :) aklima geldin