- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.208
Ayy canım hiç sorma aç durdum,birde eşime geldimi refakatçi yemeyi söylemesi ayıp mantı var, börek var çorbası baklavası varadam diyor ben yiyemem sen açsın midem sırtıma yapıştı artık ameliyat heyrcanindan geçtim ben,ameliyattan sonra adanami soylesem iskendermi diye düşünüyorum
Belki de iyi oldu bir nevi sıfır heyecanla girdim midemi düşünürken :)
Bebe yağı sür. Nemlendir.Benim de duruyo dr bisey demedi. Kaşınıyo coook
2 haftalığım
Ben o kadar süre aç kalacağımı hiç düşünemiyorumbenim de ameliyatım 27sşnde ama sabahtan mı olur ne Zaman olur birşey demediler 26sında arayıp söyleyeceklermiş illa sabahtan hastaneye gitmek mi lazım acaba düşünemiyorum kendimi heyecandan Zaman da geçmez şimdi
Peki ameliyattan sonra birşeyler yiyebildin mi? İnsanın narkozdan sonra birşey yiyesi de gelmez yaa, Bi kere ameliyat olmuştum ufak Bi operasyondu ama zar zor uyandım öyle tatlı uyku geliyor ki insana
Ben o kadar süre aç kalacağımı hiç düşünemiyorumbenim de ameliyatım 27sşnde ama sabahtan mı olur ne Zaman olur birşey demediler 26sında arayıp söyleyeceklermiş illa sabahtan hastaneye gitmek mi lazım acaba düşünemiyorum kendimi heyecandan Zaman da geçmez şimdi
Peki ameliyattan sonra birşeyler yiyebildin mi? İnsanın narkozdan sonra birşey yiyesi de gelmez yaa, Bi kere ameliyat olmuştum ufak Bi operasyondu ama zar zor uyandım öyle tatlı uyku geliyor ki insana
İlla sabahtan çağrıyorlar canım tahliller için. Banada 1 gün önce söylediler. Valla ben çıktım ameliyattan agliyordumsonra kendime geldim odama getirdiler 4 saat yemek yok dediler,benim gözler açıldı eşime dedim git yaptır tost filan ölücem açlıktan 1 ekmek tost yedim
Sonra işte tatlı tatlı uyudum :) 4 saat dolmuş hoşaf getirdiler
hayırlısı olsun hakkında herşey düşündüğün gibi gelişir sonuçtan memnun kalırsın inşllh canım hadi bakalım senide uğurluyalım arkandan sıra bize gelsin inşllhDua edin
Cnm kaca maloldu ayswgul sivri bireysel farkliliklar tercihlere gore illaki vardir da bi dikrim olsun acisindanDua edin
Oww cinsel iliski mi yasak onu hic bilmiodumKızlar kontrolden çıktım kızlarim çok iyi :)
Ağrı varmı diye sordu sıfır ağrı dedim poponu kaşı dedi kendi kasidi
Çok tatlı Ayşegül hanım yaa.
-Sonra uçları pek hissetmiyorum dedim %99 geri gelecek dedi.
-Yan yatabilirmiyim dedim
Yavaş yavaş yatabilirsin dedi
-araba kullanmayı sordum
15 gün sonra dedi
-cinsel ilişkiyi sordum
1 ay sonra dedi
-memelerimizdeki kızarıklığı sordum
-yumasamayi sordum
2 ayda yumuşar karnın gibi yumuşak olur dedi
Hassas beyaz tenli oldugun için dedi
Benden bu kadar :)
Ozelde de olur bayan doktor olmasi onemli istanbuldaYardimci olmak isterdim ama devlet hastanesinde yaptirmadim benim ki ozelde oldu
Yok tatil yetti bana da okul açılsın ki zaman ilerlesin :) aynen çocuklar okulla meşgul oluyorlar zaten ..açıkcası uzun zamandır güzel bir iç çamaşırı alışverişi yapmıyorum çünkü pek içimden gelmiyor. Düşündükçe çok heves ediyorum güzel güzel takımlar alıcam kendime bir de artık istediğim gibi Bi bikinim olacak diyehep üstü uydurmak zorunda olduğum için büyük gösteren yada komik durmayan ne varsa alıyordum . Şimdi işler değişecek eşimin haberi yok tabii deli gibi alışveriş yapacağımdan
Okullar açılsın yaa gerçi sizler de göreve başlayacaksınız biraz daha tatil yapmayı ister miydin bilemiyorum ama bir öğrenci annesi olarak dört gözle bekliyorum açılmasını. Hem Zaman çabuk geçer hem oğlum sıkılmaz sürekli pc başında şu an ne kadar ders de çalışsa kitap da okusa dönüp dolaşıp bilgisayarı açıyor çocuk da haklı ne yapsın evde başka ? Gerçi bizim ev kreş gibi ama
Aslında sonbaharda ameliyat olmak daha mantıklı oldu çünkü belli olmayacak . Her ne kadar belli olmuyor deseler de benim dokum yok tshirtlerden kolayca belli olabilir bir de ben fazla ara vermeden çalışmaya başlamam lazım .. Hatta ameliyat olduğum Zaman da eşim hemen yanımda olamayacak inşallah çok ihtiyacım olmaz akşam iş çıkışı gelecek eşim.
Duygularımız karşılıklı
Cnm kaca maloldu ayswgul sivri bireysel farkliliklar tercihlere gore illaki vardir da bi dikrim olsun acisindan
Tesekkur ederim5.500e olucam yarın
Heyecanlisindir cnm bian once istedigin gibi atlatman dilegiyle ins5.500e olucam yarın
Ya yillardir adami zor ikna ettim hatta hala tereddutlu nerlerden nerelere imkansiz olmazlarsan hetirdim buraya simdi bi de cinsel iliski yasagi mi var 1 yil bunu duyunca surec basa sarcak simdi inanilmaz uzuldum