Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben o kadar süre aç kalacağımı hiç düşünemiyorum benim de ameliyatım 27sşnde ama sabahtan mı olur ne Zaman olur birşey demediler 26sında arayıp söyleyeceklermiş illa sabahtan hastaneye gitmek mi lazım acaba düşünemiyorum kendimi heyecandan Zaman da geçmez şimdi
Peki ameliyattan sonra birşeyler yiyebildin mi? İnsanın narkozdan sonra birşey yiyesi de gelmez yaa, Bi kere ameliyat olmuştum ufak Bi operasyondu ama zar zor uyandım öyle tatlı uyku geliyor ki insana

Merhaba hanimlar bugun 16 gun oldu ameliyat olali gogusler yumsamaya basladi yavas yavas agrilarim sızım kalmadı yan yatabiliyorum bi sag bi sol yapsamda surekli dikis kabuklarini atti odemler gitti hemen hemen henuz sudyeni kullaniyorum ay sonuna kadarda kullancam sonra gelsin yeni ciciler

İlla sabahtan çağrıyorlar canım tahliller için. Banada 1 gün önce söylediler. Valla ben çıktım ameliyattan agliyordum sonra kendime geldim odama getirdiler 4 saat yemek yok dediler,benim gözler açıldı eşime dedim git yaptır tost filan ölücem açlıktan 1 ekmek tost yedim
Sonra işte tatlı tatlı uyudum :) 4 saat dolmuş hoşaf getirdiler

İlla sabahtan çağrıyorlar canım tahliller için. Banada 1 gün önce söylediler. Valla ben çıktım ameliyattan agliyordum sonra kendime geldim odama getirdiler 4 saat yemek yok dediler,benim gözler açıldı eşime dedim git yaptır tost filan ölücem açlıktan 1 ekmek tost yedim
Sonra işte tatlı tatlı uyudum :) 4 saat dolmuş hoşaf getirdiler

Ben tahlil yaptırmıştım acaba bir daha gerekir mi? Narkozun etkisiyle mi ağladın :)) bazılarında ters etki yapabiliyor oğlum da ameliyat olmuştu sürekli tekme attı durdu bize Bi de Adamın boyu da uzun kucağımıza da alamıyoruz gelmemek için türlü tekvando hareketleri yaptı durdu uyanasıya. Gerçekten çok aç bırakmışlar ya durulacak gibi değil . Ayşegül hanımı instagramdan görmüştüm enerjisi Yüksek biri :))

Oww cinsel iliski mi yasak onu hic bilmiodum

Ya yillardir adami zor ikna ettim hatta hala tereddutlu nerlerden nerelere imkansiz olmazlarsan hetirdim buraya simdi bi de cinsel iliski yasagi mi var 1 yil bunu duyunca surec basa sarcak simdi inanilmaz uzuldum

Yok tatil yetti bana da okul açılsın ki zaman ilerlesin :) aynen çocuklar okulla meşgul oluyorlar zaten ..
Bakma bende alamıyorum çok hevesleniyorum dediğin gibi hele bikinilerde.. Saçlarımı öne öne koymicam seneyeee hatta hep bağlıcam hatta hatta gaza gelip kestiriyormuşum
Benim de ameliyatımdan sonra eşim olamayacak akşamdan akşama sadece. O yüzden büyük ihtimalle kayınvelideden isteyeceğim. Okul zamanı herkes çalışıyor olacak çünkü. İnş çok ihtiyacımız oşmaz tabi..

Ya yillardir adami zor ikna ettim hatta hala tereddutlu nerlerden nerelere imkansiz olmazlarsan hetirdim buraya simdi bi de cinsel iliski yasagi mi var 1 yil bunu duyunca surec basa sarcak simdi inanilmaz uzuldum

Canım bir yıl değil
1 ay ayol o kadar da sabretsin yani
Aç ,kapa,göster, kaç yapicaz adamlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…