Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

12de girdim 1.30du çıktım kızlar kas zarı altı tekniği ile 375cc mentor yuvarlak high profil koydu.. 400 koymak icin resmen yalvardi ama kabul edemedim. Dokum var cunku 400de taksaydi cok cok buyuk olacaktı ondan korktum. Esimde gderken tembihledi sakin buyuk yapma diye.. neyse 375 takildi cok iyiyim agrim sizim vs hicbiseyim yok. Cok memnun kaldim resim yuklerim
Hadi gecmis olsun

Vucut orantima bakti basen kalca var omuzlarda geniş. Dediki sen protez icin ozel yapilmis kaftan gibisin. 400 sıgar bunun icine, hatta dokun var ve ici bos diye bu benim isimi kolaylaştırıyor benim icinde avantaj senin icinde firsat beni dinlersen 400 koyalim sonra kuculmeler oluyo pisman olmazsin. Kabul etmedim anestezi yaparken dedi, peki ozaman 375 yapayim cok mutlu olacaksin. Hakikaten öyle oldu cok gusel görünüyor ödem var suan heralde, agri sizi vs hicbisey yok. Bende senin gibi kahvemi aldim bahceye ciktim oturdum :) aklima geldin
Ayy ne güzel yaa geçmiş olsun.. Güle güle kullan :) kas zarı ağrısı pek olmuyor demekki çok sevindimm yaa.. Çokta güzel olmuştur eminim :super:

Ayy ne güzel yaa geçmiş olsun.. Güle güle kullan :) kas zarı ağrısı pek olmuyor demekki çok sevindimm yaa.. Çokta güzel olmuştur eminim :super:

Evt kas zari altinda agrı cok yok hatta hic yok diyebilirim. Gerginlik var sadece oda olacak tabiki :) senin hic dokun yoksa kas altı yaparlar sana buyuk protez koyarlar. Tavsiyem yuvarlak yaptir ve high profil. Cc olayina gelince dümdüz tahta gibiyse ve vucudun kaldirabilirse 350den asagi yaptirma tabi doktor en iyisini bilirde yinede soyliyim. Kocana 1 ay o işin yasak olduğunu hic söyleme bence olsun bitsin sonra bahanelerle ertelersin bence. Bende duymadim ama 1 ay yasak oldugunu yarin sorucam öğrenir yazarim sanada. Bu arada albumun varsa seni izleyebilirim. Yeni fotolar yukleyecegim öncesi sonrasi diye takip ederim seni o halde. Albumun varsa :)

Evt kas zari altinda agrı cok yok hatta hic yok diyebilirim. Gerginlik var sadece oda olacak tabiki :) senin hic dokun yoksa kas altı yaparlar sana buyuk protez koyarlar. Tavsiyem yuvarlak yaptir ve high profil. Cc olayina gelince dümdüz tahta gibiyse ve vucudun kaldirabilirse 350den asagi yaptirma tabi doktor en iyisini bilirde yinede soyliyim. Kocana 1 ay o işin yasak olduğunu hic söyleme bence olsun bitsin sonra bahanelerle ertelersin bence. Bende duymadim ama 1 ay yasak oldugunu yarin sorucam öğrenir yazarim sanada. Bu arada albumun varsa seni izleyebilirim. Yeni fotolar yukleyecegim öncesi sonrasi diye takip ederim seni o halde. Albumun varsa :)
Canim beni alintiliycaktin sanirim evet sorar ve beni de bilgilendirirsen cok sevinirm ya.ben de eger ole bisi varsa soleyemem cunku zaten bahane ario basa donmek istemiom.ogrenince sakincasi neymis ne kadar zaman yasakmis bana da soylersen cok sevinirim

Benim daha memem yok ki albumum olsun :)

Gözünüz aydın :)) mesajlarınıza baktım ama göremedim boy kilo be ölçüleriniz neler acaba? Böyle olumlu mesajlar okuyunca içim rahatlıyor sanki benim de 27simde ameliyatım var

Benim daha memem yok ki albumum olsun :)

Evet seni alıntılayacaktim yanls arkadasa gonderme yaptim :) sorar yazarim merak etme. Benimde meme yokkenki halini koydum bu sekilde ameliyat olan arkadaslar beni takip ettiler onlarinkini gordum fikir edindim bilgilendim. Bana yardimci oldular eski halini gorunce tavsiyede bulundular onun icin söyledim. Burdaki sart budur kendi goguslerinin resmini koyar album yaparsan seni taki ederler sende onlari edersin. Bu sekilde kac cc nasil durur gormus olursun canim

Boy 1.68 kilo 60 :) az kalmış bayaaa son gunler gecmek bilmez bilirim

Sen öyle zayıf degilmissin sanki 375 iyi olmuştur sana :)
Banada simdi büyük geliyor sanki göğüslerim anlamadım gitti :)
1.62 boyum 50 kiloyum
Eşim güzel diyor
şuan mesela sporcu atletiyle üstüme gömlek filan giydigimde normal duruyor ama sutyen taktigimda daha büyük durursa diye korkuyorum

Evet seni alıntılayacaktim yanls arkadasa gonderme yaptim :) sorar yazarim merak etme. Benimde meme yokkenki halini koydum bu sekilde ameliyat olan arkadaslar beni takip ettiler onlarinkini gordum fikir edindim bilgilendim. Bana yardimci oldular eski halini gorunce tavsiyede bulundular onun icin söyledim. Burdaki sart budur kendi goguslerinin resmini koyar album yaparsan seni taki ederler sende onlari edersin. Bu sekilde kac cc nasil durur gormus olursun canim
Tmm cnm yapayim ben de album o zaman.ay ole yok ki utaniom

Alla alla niye istemiyor acaba,
erkekler ister gibi düşünüyorum ben ,benim eşim destekledi mesela beni istedi olsun şimdide bakıyor uzaktan öyle :)
Diyorum sanki büyük mü duruyor , ne büyüğü sacmalama diyor bana :KK70:
Ne bilim uzun zaman sacmalama daha neler kucukse kucuk guzeller (ki kucuk degil bildigin duz) ne ameliyati felan senelerden bahsediom ama.iste yeni bnm icin cok onemli die ii hissetmek istiom die razi oldu bildigin beynini yedim cunku

Ayy canım hiç sorma aç durdum,birde eşime geldimi refakatçi yemeyi söylemesi ayıp mantı var, börek var çorbası baklavası var :KK70: adam diyor ben yiyemem sen açsın midem sırtıma yapıştı artık ameliyat heyrcanindan geçtim ben,ameliyattan sonra adanami soylesem iskendermi diye düşünüyorum :KK70:
Belki de iyi oldu bir nevi sıfır heyecanla girdim midemi düşünürken :)
Ay yazık sana :KK43: ben de doğum yaparken saatlerce aç ve susuz kalmıştım hiç hoş değildi :KK43:

X