Var zaten oncesi sonrasi yaptım hem deFoto yükle Cnm izlerim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var zaten oncesi sonrasi yaptım hem deFoto yükle Cnm izlerim :)
İnşallh cokk guzel geçer cnmm.bol şanslarrrYarın aysegul sivriye ameliyat oluyorum kizlar.. sabah 10da hastanede olun denildi
Heyecanlisindir cnm bian once istedigin gibi atlatman dilegiyle ins
Hayirlisi olsun canim goz acip kapayincaya kadar olup bitsin hemenHastanede beklemedeyim tahlilleri verdim odam hazırlaniyor :) karnım çook aç
Telefonla sordum canım 5.500 TL dedi mentor marka.
Hasan fındık `i aradım 8000 TL başlıyor dedi fiyat neye göre çıkıyor onu anlamadım oda mentor marka
Güncel öztürk 3500 euro dedi
Ozan balık 8000 TL
Hepsi mentor kullanıyor
Fiyatlar oynuyor ama
Merhaba ben de protez taktırmak istiyorum bu fiyatlari ne zaman aldın tatlım 5500 hangi dr.acaba forum okumaktan başım döndü ilk soranı bulamadım deminden beriTelefonla sordum canım 5.500 TL dedi mentor marka.
Hasan fındık `i aradım 8000 TL başlıyor dedi fiyat neye göre çıkıyor onu anlamadım oda mentor marka
Güncel öztürk 3500 euro dedi
Ozan balık 8000 TL
Hepsi mentor kullanıyor
Fiyatlar oynuyor ama
Merhaba siz Mehmet köksal a mi ameliyat oldunuz profil resmi Dr. sitesinde gördüm deKızlar 450 isteyin. Benden söylemesi.
Slm kizlar naber? Yeni Foto ekledim yorumlarinizi bekliyorum )
Hadi bakalim isin buyugu gitti yorumlara gire ilk bi haftayi da atlatirsan bitti gittiHeyecan yoktu simdiye kadar ama tahlil filan verince hafiften hafife heyecan sardi sanki
.O sizin kötü ve art niyetinizden kaynaklanıyor olabilir. Derviş'in fikri neyse zikri odur...
Merhaba ben de protez taktırmak istiyorum bu fiyatlari ne zaman aldın tatlım 5500 hangi dr.acaba forum okumaktan başım döndü ilk soranı bulamadım deminden beri
Tmm Cnm izliyorum:) sen de beni izle de ben de görebileyimVar zaten oncesi sonrasi yaptım hem de