Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaslar bana da yardimci olurmusunuz ben bayan doktor istiyorum memnun oldugunuz bir bayan doktor var mi bir de fiyat asagi yukari nedir.devlet hastanelerinde olabilenler varmis o nasil oluoyor simdiden tesekkurler

Arkadaslar bana da yardimci olurmusunuz ben bayan doktor istiyorum memnun oldugunuz bir bayan doktor var mi bir de fiyat asagi yukari nedir.devlet hastanelerinde olabilenler varmis o nasil oluoyor simdiden tesekkurler

canım hangi şehirde olmak istiyorsun amlytnıona göre bilgilendirelim

Bizim burda daha ucuzmus demekki 180 tl odedim sutyene adam beden beden getirdi hastaneye deneye deneye aldim tabi benimki fermarli olan dikisler toparlasin biraz bende sporcu alicam

Gecmis olsun mesjlariniz icin cok tesekkur ederim.bu gerginlik hissi kac gunde geciyor beni en cok zorlayan suan budurum, kas agrisini idareediyoruda gerginlikotu
Gecmis olsun benimde bugun 4.gunum aksamdan beri acayip bi gerginlik hissi var sizin kac gunde gecti acaba agriya baskiya dayaniliyoda bu gerginlik endiselendirdi beni

Sagol canim ben de ole uzun zamandir istiyrm ki artik harekete gectim

Sağolasın canım. Dimi ayol tek dert kalem olsun :) Allah memislerimize zeval vermesin cumlemizin

Kız ben o şalımi ceyizimden çıkardım
Annem canımı yedi o kadar şal yelek ördüm giymiyorsun yazıklar olsun dedi
İşe yaradı ama bacım
Not: ameliyat olacak arkadaşlar şal alın :)

Sağol canım benim,evet kas üstü kas zarı altı. Rujsuz gezmem valla
Ameliyata pembe rujla girdim :)

Amin canım Rabbim isteyenlere nasip etsin.
Sana ayrıca teşekkür ederim beni çok rahatlattın kafam karışmıştı[/QUOTE]
Rica ederim Cnm:) güle güle kullan memişlerini

Sağolasın canım. Dimi ayol tek dert kalem olsun :) Allah memislerimize zeval vermesin cumlemizin

Kız ben o şalımi ceyizimden çıkardım
Annem canımı yedi o kadar şal yelek ördüm giymiyorsun yazıklar olsun dedi
İşe yaradı ama bacım
Not: ameliyat olacak arkadaşlar şal alın :)

Sağol canım benim,evet kas üstü kas zarı altı. Rujsuz gezmem valla
Ameliyata pembe rujla girdim :)

Amin canım Rabbim isteyenlere nasip etsin.
Sana ayrıca teşekkür ederim beni çok rahatlattın kafam karışmıştı[/QUOTE]
Rica ederim Cnm:) güle güle kullan memişlerini

Kızlar iyi bayramlar..geçen hafta ali mezdeği ile görüştüm.emzirmeden dolayı sarkmamın olduğunu meme dikleştirme ve protez uygulayacagını söyledi.dikleştirmeyi meme ucundan ya da lolipop tekniği ile yapıcagını söyledi.lolipopla daha kesin sonuç alınıcagını ve öncelikle onu düşünmemi söyledi protez olaraksa 80 b cup yada c olabilir daha fazlası yanlardan taşar dedi.benim merak ettiğim lolipop yöntemiyle cok iz kalırmı?bu teniklikle ameliyat olan varmı izleri ne durumda? Birde his kaybından endişeliyim olmaz dedi ama ya olursa diye kendimi yedim 1 haftada.emzirmede /90 sorun olmaz dedi.ama korkuyorum bu yöntemle olanlar varsa yardımcı olabilirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…