Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hangi şehirde olmak istiyorsun amlytnıona göre bilgilendirelimArkadaslar bana da yardimci olurmusunuz ben bayan doktor istiyorum memnun oldugunuz bir bayan doktor var mi bir de fiyat asagi yukari nedir.devlet hastanelerinde olabilenler varmis o nasil oluoyor simdiden tesekkurler
Istanbul canimcanım hangi şehirde olmak istiyorsun amlytnıona göre bilgilendirelim
Istanbul canim
canım hangi şehirde olmak istiyorsun amlytnıona göre bilgilendirelim
Bizim burda daha ucuzmus demekki 180 tl odedim sutyene adam beden beden getirdi hastaneye deneye deneye aldim tabi benimki fermarli olan dikisler toparlasin biraz bende sporcu alicamValla bilemicem burda çoğu kişi sporcu sutyenden bahsediyor. Artı benim dr um prof idi. Onu taktirdigina göre her halde bi sakınca görmemiştir. Zaten ameliyat 6000 den aşağı değil bir de 350 tl. ..Neyse bak bakalim iyice araştır en iyisi
Gecmis olsun benimde bugun 4.gunum aksamdan beri acayip bi gerginlik hissi var sizin kac gunde gecti acaba agriya baskiya dayaniliyoda bu gerginlik endiselendirdi beniGecmis olsun mesjlariniz icin cok tesekkur ederim.bu gerginlik hissi kac gunde geciyor beni en cok zorlayan suan budurum, kas agrisini idareediyoruda gerginlikotu
Sagol canim ben de ole uzun zamandir istiyrm ki artik harekete gectimMerhaba canım,
Cuma günü ameliyat oldum doktorum Ayşegül Sivri fiyat 6000 TL
İlgisi ve alakasindan çok memnun kaldım.
Öyle ağrım sızım olmadı kas zarı altı 325 cc takıldı. Seninde hakkında hayırlısı olsun
28 i nde kuzumCanım senin 29`undamiydi?
Yukardan bakiyordum küçük gördüm ayağa kalkınca aynada baktım istediğim gibiymis hayirlisiyla sende istediğin memislere kavusursun canım :)
Saol canim darisi basina
Doktorum Ayşegül Sivri central hospital Kozyatağı nda yapıyor ameliyatlarıni.
Saol gülüm inşallah sıra sende artık dualarimiz seninle,hayirlisiyla işlerin rast gitsin ağrısız insallah
Saol Bebisim
Sana ikizin diye diye meme ikizi olduk sonunda
Amin yavrum analı babalı buyutucem memisleri
SağlasınE="Missezgi, post: 48035522, member: 715617"]Ayyy maşallahhh bi de benim ameliyat ertesi günümü görseydin hahaha tek derdin kalem izleri olsun harika gözüküosun maşşallah
Yukardan bakiyordum küçük gördüm ayağa kalkınca aynada baktım istediğim gibiymis hayirlisiyla sende istediğin memislere kavusursun canım :)
Saol canim darisi basina
Doktorum Ayşegül Sivri central hospital Kozyatağı nda yapıyor ameliyatlarıni.
Saol gülüm inşallah sıra sende artık dualarimiz seninle,hayirlisiyla işlerin rast gitsin ağrısız insallah
Saol Bebisim
Sana ikizin diye diye meme ikizi olduk sonunda
Amin yavrum analı babalı buyutucem memisleri
SağlasınE="Missezgi, post: 48035522, member: 715617"]Ayyy maşallahhh bi de benim ameliyat ertesi günümü görseydin hahaha tek derdin kalem izleri olsun harika gözüküosun maşşallah
Beni izleyebilir misinizKızlar foto koydum bakınız