Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet ya o videosunu gördüm gerçekten ameliyat izi yok gibiydi ben göremedim yani:KK49:
Eli hafifse çok iyi normalde hiç korkmuyodum gayet cesaretliydim şuan resmen tırsmaya başladım ciddiye binince hatta şuan yoldayım gidiyorum görüşmeye ayşegül hanıma...

Bir sürü şey sorcam ona sıkmak da istemiyorum şimdi bıdı bıdı yapıp. Hangi marka silikon kullandı sende acaba :KK54:
sor tatlım sor işleri ne bunun için ödüyoruz bi dünya parayı aklına takılan be varsa sorki sonra ahh vahh tühh keşke şunuda öğrenseydim deme maddi sorununun çözülmesinede çok sevindim buarada ne demişler gün doğmadan neler doğar hayırlısı olsun inşllh hakkında tatlım

Kızlar terlik koymaya gerek varmı ben terlikle gezmeyi sevmiyorum. Kocamda yanımda olacak giydirsin spor ayakkabılarımi :KK70:
Bugün alış verişe çıkacağım.Eşofman takımı aliyim diyorum fermuarli olur dimi
Altı tayt giysem olmaz mi :KK70:
kız bi terlik nekadar yük olcak kıstırıver çantanın bikenarına dursun belki lazım olur pijamayıda ben altı kapri olandan almıştım daha havalar sıcak diye öyle birşeyler bakabilirsin

:KK48:
Abartma kiz :KK70: kasustu bide
Yemin ederin ilk gunden beri 3-4saat uyuyup kalani full sokaklardayim halen evime dönemedim bol bol gez valla ameliyati hatirlatan olmasa hic aklıma gelmedi

:KK48::KK48: Cancazım ameliyata acıya dayanıklıyım normalde ama bende bel kayması boyun fıtığı dan dolayı bel ağrısı işkence dik duramıyorum :KK43: yoksa sabah 7 de kalkıp iş yapmaya başlıyorum :temizlik::temizlik:

Herkese merhaba arkadaslar bugun benim 8 gunum odemim hala var sol tarafim daha gec iyilesiyor kollarimi tam yukari kaldiramiyorum cunku koltuk altlarimda snirm bezeler cosmus mesela bugun su pompasiyla su doldurdum ev sildim supurdum gayet iyi olan sag tarfim koltukaltimdan koluma dogru agri oluyor ben bide su korse sutyenden cok sikildim lastik kismlari hep fisir fisir oldu pecete koydum hep cildim hassas benim zaten bir ay bir dolsa

Herkese merhaba arkadaslar bugun benim 8 gunum odemim hala var sol tarafim daha gec iyilesiyor kollarimi tam yukari kaldiramiyorum cunku koltuk altlarimda snirm bezeler cosmus mesela bugun su pompasiyla su doldurdum ev sildim supurdum gayet iyi olan sag tarfim koltukaltimdan koluma dogru agri oluyor ben bide su korse sutyenden cok sikildim lastik kismlari hep fisir fisir oldu pecete koydum hep cildim hassas benim zaten bir ay bir dolsa
Aynii seyleri yasiyoruuz bnde de var beze ama rahatsiz edici degil ben buz koydum ilk olusunda sende denee

Kızlar terlik koymaya gerek varmı ben terlikle gezmeyi sevmiyorum. Kocamda yanımda olacak giydirsin spor ayakkabılarımi :KK70:
Bugün alış verişe çıkacağım.Eşofman takımı aliyim diyorum fermuarli olur dimi
Altı tayt giysem olmaz mi :KK70:
Yataktan kalkarsan spor ayakkabılarını giyersin:KK70::KK70:
Şaka,şaka ama terlikle daha rahat edersin.
Üstüne fermuarlı al,altına ne olsa giyersin:confused::confused:

Yataktan kalkarsan spor ayakkabılarını giyersin:KK70::KK70:
Şaka,şaka ama terlikle daha rahat edersin.
Üstüne fermuarlı al,altına ne olsa giyersin:confused::confused:

kız bi terlik nekadar yük olcak kıstırıver çantanın bikenarına dursun belki lazım olur pijamayıda ben altı kapri olandan almıştım daha havalar sıcak diye öyle birşeyler bakabilirsin

Ben kas üstü olacağım için ağrı pek olmuyor diyorlar ya ,ondan havanladim galiba :KK70:
Terlikte koyayim canım doğru diyorsunuz ne olur ne olmaz :)
Saolun kızlar,orkid de koydunuzmu yanınıza ne olur ne olmaz diye heyecandan erken gelir melir :) aman oda hiç çekilmez gelmesin :KK70:

Kızlar şimdi mesaj geldi doktorumun asistanından;
"Ameliyata son 1 hafta kala asprin gibi kan sulandırıcı ilaçlar,vitamin,bitki çayı alınmayacak.
Ameliyat öncesinde herhangi bir ilaç kullanmanız gerekirse mutlaka bize haber verin.
Ameliyata son 3 gün kala alkol ve sigara tüketimi bırakılmalıdır.
Ameliyat ödemesi sadece nakit olarak alınıyor kredi kartı banka kartı havale geçmemektedir."
Sigara işi canımı sıktı :KK51::KK51:

Merhaba arkadaşlar
Bugün 7.günüm.bugün çok ağrım var. Agrı kesici olarak kullandiginiz ve İyi gelen ilaclarinizin adını yazabilirmisiniz.
Doktor parol verdi ancak ağrımı geciemiyor apranax iç dedi oda etki etmiyor :KK43:(

"Ameliyata son 1 hafta kala asprin gibi kan sulandırıcı ilaçlar,vitamin,bitki çayı alınmayacak.
Ameliyat öncesinde herhangi bir ilaç kullanmanız gerekirse mutlaka bize haber verin.
Ameliyat ödemesi sadece nakit olarak alınıyor kredi kartı banka kartı havale geçmemektedir."
Valla ben ameliyat sabahına kadar içmiştim ama siz beni örnek almayın kızlar:sinirli:

Ben Bi gece öncesine kadar içtim :110:beni de örnek alma Cnm :KK45:

offf sorma bende dünden beri azaltmaya çalışıyorum son24 saatte sadece üç tane içtim ama içmedikçe sarıyorum daha çok içesim geliyo keşke bırakabilsek şu illeti baş ağrısından çatlıcam nikotin krizindeyim resmen

offf sorma bende dünden beri azaltmaya çalışıyorum son24 saatte sadece üç tane içtim ama içmedikçe sarıyorum daha çok içesim geliyo keşke bırakabilsek şu illeti baş ağrısından çatlıcam nikotin krizindeyim resmen
Ayyy yarın mı??? Ben bugünlerde pek takip edemiyorum forumu....

Ayyy yarın mı??? Ben bugünlerde pek takip edemiyorum forumu....
yok tatlım beni soruyorsan benim yarın değil 31 ağsts tu dudağımdaki uçuklar yüzünden erteledi dr um. enfeksiyon kapma riski varmış bu bekleme sürecindede sigarayı mutlaka bırakmalısın dedi ona uğraşıyorum

kızlar günaydııın

bikaç gün önce isyan ediyordum başka zamana kaldı ameliyatım artık böyle yaşamaya alışıcam diye
dün bir mucize oldu resmen mucizeydi ve maddi sorunum ortadan kalktı
gerçekten de bir şeylerden ümidi kestiğimizde gerçekleşmeleri çok garip değil mi

bugüne ayşegül hanımda randevum vardı gitmeyecektim tabii, ama gitmemem için bir sebep kalmadı
ve inanılmaz heyecanlıyım niyeyse kafamda bin tane soru işareti var
yuvarlak mı damla mı kaç cc olmalı
ayşegül hanımın dikişleri nasıl oluyor

kalbim pır pır :confused:
Cokk sewındmm cnnm ya..tek tek gıdıosnz darısı bana ınssllhh

Valla bende gecede ictim hastaneye girmedende ictim yani hicde azaltmadim benide örnek alma :KK70:

X