Tesekkurler:)Çok normal yaşadıkların . Ben de dual plan oldum 4-5 gün zor yatıp kalktım. Ama sonra hızla iyileşeceksin. Gündüz yatmak yerine oturup dolanarak aktif dinlenme yap. Gece zaten uyumaya çalışırken zorlanacaksin.geçmiş olsun.
çarşamba saat 1 de canım nasipse çıkınca meme pardon el sallarım size cancağızlarımNezamandi kuşum senn ameliyat
Hadi bekliyoruz memelerini ay pardon elleriniçarşamba saat 1 de canım nasipse çıkınca meme pardon el sallarım size cancağızlarım
Oh oh ilk adım atıldı desene..memnun kaldnmi peki fatih beyin muayenesinden yani baska doktor varmi aklında.Kızlarr muayeneye gittim çok sıra bekledim doktor çok yoğunnn.. İzmirde Fatih Uygur. 15 tatilde gün alayım dedim ama vermedi fiyatlar değişir dedi :/ baya konuştuk ama içime sindi. Şimdiki fiyatı 7.000tl ocaktan sora mutlaka artar para biriktirmeye başlasam iyi olacakameliyattan 2 hafta önce ara muhakkak dedi. Göğüsleri görünce mutlaka yapmamız lazım ihtiyacın var dedi ama şaşırdığım kısım kas altı değil de dual mıydı unuttum heyecandan kas zarı arası mıydı, işte ondan olup üst kısmım çok ince olduğu için yağ enjekte edip doğallaştırırım dedi. Damla yaparım ama zamanla (ömürlük olduğunu söyleyerek) okşamadan kaynaklı kayma yapabilir dedi. Birkaç foto gösterdi gayet doğal duruyo beğendim. Yağ enjekte edecek olması hoşuma gitti çünkü diğer doktor illaki belli olur demişti. Demorize olmuştum. Cc'ye takılma ameliyat sırasında hangisi uygunsa onu yerleştireceğim dedi. Bendeki bilgiler bunlar.. Peki kas zar olan arkadaşlar bana yapılmaz diye çok dikkatli okumamışım yazdıklarınızı kas altı gibi çok ağrılı oluyor mu? O değil de sanki yaeın ameliyat olacağım nasıl heyecanlıyım buna da şükür yaa
Aynen ilk adım atıldıOh oh ilk adım atıldı desene..memnun kaldnmi peki fatih beyin muayenesinden yani baska doktor varmi aklında.
Cnm yaptım galiba bi bakarmısın fotoya,bu eski olmuşsa yeni koyarımNasıl yapıcam bi anlatsana yanlış birşey yapmayayım. Buarada çok güzel olmuş bir de medikal sütyenini çok beğendim benimki önden bağlamalı içimi darlıyor
Cnm bende ilk evliliğimde bu sorunu yaşamıştım eşim ilk Zaman'lar nekadar söylemesede hissettiriyordu ve çok rahatsız oluyordum sonra direkt söylemeye başladı zaten ayrıldık şimdi hayatımda kimse yokken halledeyim dedim inş başka problemler çıkmaz ameliyatla ilgilibenim ondan daha büyük sıkıntım evleniyorum yakında ve muhtemelen eşim beni beğenmiyecek ve hiç bahsetmedim durumdan
geçiyo canım hemde su gibi geçip gidiyo anlamıyosun bile herşeyin hayırlısı olsun hakkında inşllh:)Aynen ilk adım atıldıÇok memnun kaldımm başka bi doktora gitmem artık.. Çok güzel anlattı nasıl yapacağını. Öteki doktorla alakası yok tek sıkıntım zaman o da çabuk geçti mi tamamdırr
İnş inş geçerr.. Amin hepimizin adına hayırlısı olsunn sorunsuz sıkıntısızz inş seninde az kaldıııgeçiyo canım hemde su gibi geçip gidiyo anlamıyosun bile herşeyin hayırlısı olsun hakkında inşllh:)
Geçmiş olsun Cnm benim bugün 8. Gün sırt Ağrı'sından dün mecbur kaldım yan yatmaya ama direk göğsün üstüne değil sırtıma da bi yastık koydum hafif yan daha rahat uyumuşum çok şükürbugun benim 5.gunum hizli iyilesme gosterdigini soyleyenlere 3-4 gun sikinti diyenlere amelyattan cikinca inancim yitirmistim ama inanin olucaklara sozum gercektende 3-4 gun ve her gun hizli iyilesme baskilarim yok odemlerim azaldi yumusamaya basladi solda daha varda sag daha iyi, benim merak ettigim bayanlar sirt ustu yatmak snci batma bir sure sonra yaptigindan duenli uykularim gece yok ne zamandan sonra yan yatmaya baslayabildiginiz?
Erkekler önemli değil desede önemli cnm :)bnm eşimde ameliyat ücreti için sağlık danışmanıyla pazarlık yaparken kadın dediki;falanca bey eşinizin bu kararını destekliyor musunuz ? -evet.Diye cvp verdi.Şöyle de diyebilirdi bnm için hiç sorun değil fakat eşim çok istiyor diye ben de onun kararına saygı duyuyorum da diyebilirdi.sevişirken ben çekindiğimde bnm için hiç roblem değil rahat ol diyen adam kadının karşısında evet diye cvp verdi...cnm erkekler bencildir hep kendilerini düşünürlerCnm bende ilk evliliğimde bu sorunu yaşamıştım eşim ilk Zaman'lar nekadar söylemesede hissettiriyordu ve çok rahatsız oluyordum sonra direkt söylemeye başladı zaten ayrıldık şimdi hayatımda kimse yokken halledeyim dedim inş başka problemler çıkmaz ameliyatla ilgili
Aynısını esım dıyor benım için sorun degıl böylede olur çok ıstıyorsun dıye bende ıstıyorum dıyo ama gecen vazgectım olmucam dedıgımde nıyekiii dıye bir memnunıyetsızlık hıssettım yanı ıstemem tan cebıme koy mısali ve eğer göğüs yaptırırsam ben zararlı çıkacakmışım bunu göze al diye takılıyorErkekler önemli değil desede önemli cnm :)bnm eşimde ameliyat ücreti için sağlık danışmanıyla pazarlık yaparken kadın dediki;falanca bey eşinizin bu kararını destekliyor musunuz ? -evet.Diye cvp verdi.Şöyle de diyebilirdi bnm için hiç sorun değil fakat eşim çok istiyor diye ben de onun kararına saygı duyuyorum da diyebilirdi.sevişirken ben çekindiğimde bnm için hiç roblem değil rahat ol diyen adam kadının karşısında evet diye cvp verdi...cnm erkekler bencildir hep kendilerini düşünürler
Hergecen gun özellikle bandajlar açıldıktan sona daha iyi oluyor insan.benimde bugün 4. Günüm . Yatıp kalktığımda çok daha ağrılı oluyor hareket edince azaliyor.Geçmiş olsun Cnm benim bugün 8. Gün sırt Ağrı'sından dün mecbur kaldım yan yatmaya ama direk göğsün üstüne değil sırtıma da bi yastık koydum hafif yan daha rahat uyumuşum çok şükür
İnşallh herşey yolunda gıder sızlerde bız olacaklara cesaret oluosunzMeliyatim 1 gun erkene alindi yarın sabah ameliyat olcam asksam 8 de yatisim yapilcam heycandan ölucem benim icinde dua edin arkadaslar sag sahlim kurtulayim biran once