Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hergecen gun özellikle bandajlar açıldıktan sona daha iyi oluyor insan.benimde bugün 4. Günüm . Yatıp kalktığımda çok daha ağrılı oluyor hareket edince azaliyor.
Operasyon gecirmiş arkadaşlar
Doktorum bana masaj yapmamı söyledi hatta kendi denedi bayagi sert bir masaj çok canim yandı biraktirdim ancak yaparsan odem daha hızlı dagilir dedi. Bugün yapmaya çalıştım gerçekten su sesi geliyor.
Bir kaç sorum olacak sizlere
Aa cup tan c cup cikmis gözüküyorum bu haliyle bile bana pek büyük gelmediler ama daha küçülür lermi? Yada sadécembre yumusayip sekilleneceklermi.
Göğsümün üstten şişkinliği fazla yandan kambur bir görüntü var. Gogus ucum daha aşağıda. Bu görüntù değişiyor degilmi
Tecrübelerinizi paylasabilirmisiniz?
Sevgiler :)
Can'ım geçmiş olsun öncelikle :) resim yüklersen bakıp daha iyi yardımcı oluruz Cnm :KK66:

Hergecen gun özellikle bandajlar açıldıktan sona daha iyi oluyor insan.benimde bugün 4. Günüm . Yatıp kalktığımda çok daha ağrılı oluyor hareket edince azaliyor.
Operasyon gecirmiş arkadaşlar
Doktorum bana masaj yapmamı söyledi hatta kendi denedi bayagi sert bir masaj çok canim yandı biraktirdim ancak yaparsan odem daha hızlı dagilir dedi. Bugün yapmaya çalıştım gerçekten su sesi geliyor.
Bir kaç sorum olacak sizlere
Aa cup tan c cup cikmis gözüküyorum bu haliyle bile bana pek büyük gelmediler ama daha küçülür lermi? Yada sadécembre yumusayip sekilleneceklermi.
Göğsümün üstten şişkinliği fazla yandan kambur bir görüntü var. Gogus ucum daha aşağıda. Bu görüntù değişiyor degilmi
Tecrübelerinizi paylasabilirmisiniz?
Sevgiler :)
O kamburluk bende de var ama bariz ödem .bikaç arkadaşı gördüm onlarda öyleymiş ama sonra tam bir afeti devran olmuşlar Zaman'la şekilleniyorlarmış bende bunlarla avunuyorum

bugun benim 5.gunum hizli iyilesme gosterdigini soyleyenlere 3-4 gun sikinti diyenlere amelyattan cikinca inancim yitirmistim ama inanin olucaklara sozum gercektende 3-4 gun ve her gun hizli iyilesme baskilarim yok odemlerim azaldi yumusamaya basladi solda daha varda sag daha iyi, benim merak ettigim bayanlar sirt ustu yatmak snci batma bir sure sonra yaptigindan duenli uykularim gece yok ne zamandan sonra yan yatmaya baslayabildiginiz?

Benim de bugün 5. Günüm, gerçekten benim de 3-4 gün diyenlere hiç ama hiç inancım yoktu fakat bugün en azından oturup kalkabiliyorum, kendim tuvalete gidebiliyorum. Dik bi şekilde yürüyebiliyorum. Ödemlerim daha iyi gibi. Ağrılarım hala devam... 4 saatte bir ağrı kesici 12 saatte bir antibiyotiği mutlaka içiyorum yoksa ağrıdan duramam heralde. Bir de ben sadece oturur vaziyette yatabiliyorum ve bu yüzden sinir krizi geçirebilirim artık. Çünkü ne sırtımda ne popomda gerçekten beni taşıyacak güç kalmadı çok ağrı çekiyorum her yerim tutuldu. Sırt üstü yatmanın bi yolu yok mudur ? Denedim bi kere ama kalkması çok çok sancılı oldu 1 saat kendime gelemedim 2 gün evvel... şimdi cesaret edemiyorum tekrar :KK43:

Benim de bugün 5. Günüm, gerçekten benim de 3-4 gün diyenlere hiç ama hiç inancım yoktu fakat bugün en azından oturup kalkabiliyorum, kendim tuvalete gidebiliyorum. Dik bi şekilde yürüyebiliyorum. Ödemlerim daha iyi gibi. Ağrılarım hala devam... 4 saatte bir ağrı kesici 12 saatte bir antibiyotiği mutlaka içiyorum yoksa ağrıdan duramam heralde. Bir de ben sadece oturur vaziyette yatabiliyorum ve bu yüzden sinir krizi geçirebilirim artık. Çünkü ne sırtımda ne popomda gerçekten beni taşıyacak güç kalmadı çok ağrı çekiyorum her yerim tutuldu. Sırt üstü yatmanın bi yolu yok mudur ? Denedim bi kere ama kalkması çok çok sancılı oldu 1 saat kendime gelemedim 2 gün evvel... şimdi cesaret edemiyorum tekrar :KK43:
Cnm 7-8.gün oturur gibi yatıp yavaşça kendimi kaydırarak sırt üstü yatabilmiştim.kalkarken de yine yavaşça kendimi yukarı itip oturur pozisyonda kalkabilmiştim.Sonraki günlerde birden tek hamlede mekik çeker gibi kendimi kaldırmıştım.biraz yanma etkisi oluyor fakat çabuk geçiyor :KK66:halen sırt üstü yattığım için sırtım ve kollarım ağrıyor yorgun kalkıyorum yataktan :KK43:

Cnm 7-8.gün oturur gibi yatıp yavaşça kendimi kaydırarak sırt üstü yatabilmiştim.kalkarken de yine yavaşça kendimi yukarı itip oturur pozisyonda kalkabilmiştim.Sonraki günlerde birden tek hamlede mekik çeker gibi kendimi kaldırmıştım.biraz yanma etkisi oluyor fakat çabuk geçiyor :KK66:halen sırt üstü yattığım için sırtım ve kollarım ağrıyor yorgun kalkıyorum yataktan :KK43:

Ne kadar zaman geçti ameliyatın üzerinden ?

Ameliyatim 1 gun erkene alindi yarın sabah ameliyat olcam asksam 8 de yatisim yapilcak heycandan ölucem benim icinde dua edin arkadaslar sag saglim kurtulayim biran once
Allah yardımcımız olsun canım sen çıkana doğru ben giricem girmeden inşllh iyi haberini alırım herşey gönlünce istediğince olsun işin gücün su gibi aksın yokunda gitsin inşllh

Aynısını esım dıyor benım için sorun degıl böylede olur çok ıstıyorsun dıye bende ıstıyorum dıyo ama gecen vazgectım olmucam dedıgımde nıyekiii dıye bir memnunıyetsızlık hıssettım yanı ıstemem tan cebıme koy mısali ve eğer göğüs yaptırırsam ben zararlı çıkacakmışım bunu göze al diye takılıyor :rolleyes:
Eşimin başka gafları da var da bekar arkadaşlar var şimdi rtük gereği paylaşamıyorum :KK70::KK70:

X