Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cok tesekkur ederim cevabın icin. Yabancı sitelere bakıyorum hatta oradan tam istediğim gibi olan bir fotograf buldum ameliyat gunu doktoruma gostericem. Ama benim baktığım sitelerde hic kac cc olduğu falan yazmıyordu. Bu bilgilerinde yazdığı bı site onerebilirmisiniz bana. Gün sayıyorum artık 7 gunum kaldı büyük güne :)

çabucak geçecek 7 gün. bunu düşünerek ameliyat sonrası için hazırla kendini. inşallah çok sıkıntı çekmeden atlatırsın... keşke ben de şu kış aylarında olabilseydim... gizlemek daha kolay olurdu...

Sen yazın mı olmuştun? Nasıl gecti memnunmusun?

Sen yazın mı olmuştun? Nasıl gecti memnunmusun?

nerdeeee o günler. yazın olabilirim diyorum. ama kışın olabilsem gizlemem daha kolay olurdu. herkes ameliyat oldum sanıyor. kıdemli olmuşum haberim yok. ahhh bir de olsam fırtınalar estiricem!

arkadaşlar hastaneden canlı yayındayım, ameliyat öncesinde de şiödide inanılmaz sakinim ve rahatım :)) ameliyattan cıkalı 7 saat oldu,,odada yatıorum... ilk kendime geldiğimde sızlamalarım vardı, iğne yaptılar geçti,, birkaç saat uyudum uayndım... doktorla ameliyat öncesi konustugumda kasaltı yapacaktım ama şimdi kararsız kaldım,, göğüs kasın çok az ve yukarıda, kas üstü de koyabilirim dedi.. kasını çok zorlayacagım oyüsden cok daha agrın olabilir hazırlıklı ol dedi.. daha doktoru görmedim ne yaptı bilmiorum.. şuan kas ağrım var kolumu rahat hareket ettiremiorum,, tek başıma da yataktan kalkamıorum ama genel anlamda iyiyim.. hersey normal tabi,, 7 saat oldu daha,, gelişmeleri yazarım..:)

öncelikle ameliyat olan arkadaslara geçmiş olsun diyorum ve cesaretlerinden dolayı onları tebrik ediyorum:) ben henüz 19 yaşındayım ama gögüslerimin küçüklügünden çok şikayetçiyim bi doktora muayene olmak daha dogrusu ameliyat olmak için erken oldugunu düşünüyorum ama şimdiden araştırmalara başladım:) dr. cem payaslı ve dr.barış çakırın çok methini duydum ama yinede araştırmakta yarar var. en geç 2 sene içinde cesaretimi ve tabiki ameliyat için gerekli parayı toplayıp bu ameliyatı olmak istiyorum:) Rabbim bana ve benim gibi düşünen herkese yardım etsin:):)

geçmiş olsun. bu yazıları ameliyattan 7 saat sonra yazabildin mi gerçekten??? yoksa sen söyledin, birileri mi yazdı? bence dinlenmelisin ve zorlamamalısın elini, kolunu. sabırlı ol. biz buralardayız ara ara. yazarız, takip ederiz merak etme

evet canım şuan yatakta oturuorum ve bilgisayardan kendim yazıorum.. sadece kollarımı havaya kaldırmakra sıkıntıı cekiorum,, öyle kötü değilim yani.. sanki çok üsütmüşüm de kaburgalarımda agrı var gibi ya da cok spor yapmmışımda hamlamışım gibi hisssediorum :) napaım yat yat sıkıldım bi bakayım dedim foruma:)

dr un haberi olsun da. kollarını da yukarı kaldırma zaten. o kadar da değil yani! geçmiş olsun. gözün aydın.

Çok çok çok geçmiş olsun... umarım aynı böyle sorunsuz bir şekilde devam eder iyileşme sürecin. İnşallah benimde senin kadar rahat gecer... bende rahatım suanda çok az gun kalmış olmasına ragmen sonrasındada senin gibi rahat olup aynı şekilde bu rahatlığımı forumdaki arkadaşlarla aynı gun paylaşabilmek tek temennim :)

umarım canm seninde rahat geçer,, ne kadar rahat olursan o kadar iyi geçiyor sanırım ameliyatın,,bizm ameliyathanede doktorlarla gülmekten karnımız agrımıştı,,espri sohbet falan,, şuan hala dediğim gibi kas ağrım var,, kollarımı rahat kullanmakta ve yatıp kalkmakta zorlanıyorum o kadar..
benim de bütün iyi dileklerim seninle..

Ne guZel cok sevindim senin adına böle rahat geçiriyor olmana. Doktorunla gorusmussundur kas altimi, kas üstümü koymus? Kac cc protez koymus? detayları bizlerle paylasabilirsen seviniriz.....

Ne guZel cok sevindim senin adına böle rahat geçiriyor olmana. Doktorunla gorusmussundur kas altimi, kas üstümü koymus? Kac cc protez koymus? detayları bizlerle paylasabilirsen seviniriz.....

sabah ugradı canm doktorum,, kas altı koymuş,, normalden daha fazla zorladım kasını,küçük oldugu için dedi, ağrın oyüzdendir dedi,, 260 cc koymuş,, yarın kliniğe gidicem sargıları cıkarıp sporcu sutyeni takacak sanırım.. sargıyı aralayıp üstten baktım da dolgun görünüor ama ödemlerde var tabiia,, yarını iple çekiorum :))

çok geçmiş olsun ben de yaptırmak istiyorum İnşallah bu kış küçük göğüslerimden ve silikonlu südyenlerden bıktım benim merak ettiğim dikişleri alınırken acıyor mu?
aldırdıktan sonra bilgi verebilir misin?

kaç ki göğüslerin ????

teşekkür ederim... dikiş alma olayı yok bende cnm,, kendiliğinden eriyen dikişlerden,, yarın sargılarım açılınca görecegim dikiş yerlerini de..

İnşallah sonuç seni mutlu eder. sargılar açıldıktan sonraki durumunu yazmanı bekliyoruz. benim kas üstüne olacak senin kas altı oolmasına rağmen bukadar rahat geçiyorsa benim dahada rahat gecer herhalde... zaten rahattım senden haberleri aldıkça dahada rahatlıyorum...

Selam Kizlar,

meme ameliyati olmak isteyenlere, merak edenlere kendi tecrübelerimi yaziyorum:

2 bucuk yil önce (mart 2009) meme ameliyati oldum. Kendi gögsüm 80 A idi. 275 cc, high profil mentor marka implant, kas alti, meme ucu ameliyati ile takildi. Boyum 1.63 kilom 55. 3 bucuk milyara yaptirdim, ve doktorumdan inanilmaz memnundum.

Ameliyat sonra uyandigimda, inanilmaz agrilarim vardi, gögüs derim feci gergin ve agriyordu, ayrica iki gögsümün arasinda deri sanki yerinden sökülüyormus gibi aci veriyordu.
Agri kesici igne yapiyordu hemsire ama agrilarimi pek fazla kesmiyordu. 2-3 gün cok aci cektim. Hatta ilk uyandigimda agrilari ilk hissettigimde bin pisman oldum yaptirdigima :). ( 2 cocuk annesi ve cocuklarimi önceden emzirmis olmama ragmen!!)

Aradan 1 hafta gectikten sonra, gayet rahatlamistim, agrim hic yok denecek kadar azdi. Sadece yatarken saga sola dönmekte zorlaniyordum. 4-5 hafta kadar sonra artik normal günlük hayatimi sürdürdüm, tabiki yinede agir kaldirmama, agir isler yapmama sartiyla... 2 aya yakin yüz üstü yatamadim... Ilk 4-5 ay cok serttiler ama zamanla yumusadilar, hatta hep sert kalacaklar diye cok endiseleniyordum.

Simdi, 2 bucuk yil sonra tamamen dogallastilar. Implanta ellediginizde hissediyorsunuz, ama öyle yürürken, kosarken vs vs hissetmiyorsunuz.

Simdi 80 C sütyen giyiyorum, hatta cogu sütyenlerimde gögüs uclarim C-Cup sütyenlerimden disari cikiyor, düzeltiyorum tabi :). Gayet büyükler.
Her 150 gram yag dokusu veya silikon, 1 cup yapiyor.
Cup A = 150 gram gögüs
Cup B = 300 gram gögüs vs vs...

Beni tek rahatsiz eden sey, meme ucumdaki 4 santim kadar iz! Kim ne derse desin, yok bilmem gözükmüyor bilmem silindi falan filan, bunlara inanmiyorum. Minicik bir sivilce izi bile kalabiliyorsa.... Yinede o izimi görmemeye calisiyorum.

Yeni ameliyat olan kizlara tavsiyelerim:
* YAN YATTIGINIZDA KESINLIKLE YUMUSAK BIR YASTIGI KUCAKLAYIP YATIN, COK YARDIMCI OLUYOR, DESTEK VERIYOR GÖGÜSLERE VE RAHATLATIYOR!!

* Ameliyat öncesi, eski sütyenlerinizden 1-2 tanesini saklayin. Ilerde silikonlu gögüslerinize gözleriniz alisacak ve kücükmü ne, dahami büyük yaptirsaydim psikolojisine kapilacaksiniz. O eski sütyeninize baktiginizda, o psikolojiden geri cikacaksiniz :)).

Umarim meme ameliyatini merak edenlere biraz yardimci olabilmisimdir...

arkadaslar bugün açıldı sargılarım,, ilk gördüğümde "waauww" dedim :) gayet iyi duruyorlardı ama tabii ödemler de var suan, onlar indiğinde ne olur bilmiorum.. doktorum suan 75 B dedi ama 80 takarsın, zamanla derin esneyecek dedi.. sargıyı çıkarıp sporcu sutyeni taktı ama üstünü tekrar sardı, 1 hafta sonra gel sargıyı tamamen çıkaralım,,bir süre daha sporcuyu kullanırsın dedi.. tabiki bugün agrılarım daha iyi ama hala kollarımı oynatırken kas agrılarım oluyor..

Benim ameliyat olmak isteyenlere bir tavsiyem var eğer buna kesin karar verdiyseniz doktora gittikten hemen sonra yani en fazla ikiüç gün içinde bu işi olun bitirin. doktordan ileri bir tarih alındıktan sonra günlerce beklemek bir işkence ve psikolojiyi çok olumsuz etkiliyor... o kararlılıkla hemen sıcağı sıcağına olması daha iyi bence ama benim maalesef regl bittikten hemen sonra olması gerektiği için ameliyatın benimde regl olmama daha vakit olduğu için doktora gittikten 20 gün sonrası için ameliyat günü ayarladık.Bu süreç gerçekten çok sıkıcı ki ben bunu yıllardır çok isteyen hemen yat dese doktor yatabilcek durumda,çok rahat olmama rağmen uzun süre bekleyince kırk tilki dolaşmaya başladı kafamda bir huzursuzluk oluyor yani neyse ki artık 4 günüm kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…