cc oranı kişiden kişiye değişir. sana takılan 200 cc göğüslerini dolgun gösterirken, başka birine 200 cc takılsa az gelebilir. sonuçta göğüs taban genişliği, göğüs omuz orantısı, boy, kilo... etkiler cc nin büyüklüğünü. doktoruna güven. ayrıca senin vücut ölçülerine yakın kişilerin fotolarına bakarak yaklaşık bilgi edinebilirsin. yabancı sitelerden de her cc derecesinde, kas altına, kas zarı altına, kas üstüne konulmuş ameliyat fotolarına bakabilirsin. bu da epey fikir verir sana.
Cok tesekkur ederim cevabın icin. Yabancı sitelere bakıyorum hatta oradan tam istediğim gibi olan bir fotograf buldum ameliyat gunu doktoruma gostericem. Ama benim baktığım sitelerde hic kac cc olduğu falan yazmıyordu. Bu bilgilerinde yazdığı bı site onerebilirmisiniz bana. Gün sayıyorum artık 7 gunum kaldı büyük güne :)
çabucak geçecek 7 gün. bunu düşünerek ameliyat sonrası için hazırla kendini. inşallah çok sıkıntı çekmeden atlatırsın... keşke ben de şu kış aylarında olabilseydim... gizlemek daha kolay olurdu...
Sen yazın mı olmuştun? Nasıl gecti memnunmusun?
arkadaşlar hastaneden canlı yayındayım, ameliyat öncesinde de şiödide inanılmaz sakinim ve rahatım :)) ameliyattan cıkalı 7 saat oldu,,odada yatıorum... ilk kendime geldiğimde sızlamalarım vardı, iğne yaptılar geçti,, birkaç saat uyudum uayndım... doktorla ameliyat öncesi konustugumda kasaltı yapacaktım ama şimdi kararsız kaldım,, göğüs kasın çok az ve yukarıda, kas üstü de koyabilirim dedi.. kasını çok zorlayacagım oyüsden cok daha agrın olabilir hazırlıklı ol dedi.. daha doktoru görmedim ne yaptı bilmiorum.. şuan kas ağrım var kolumu rahat hareket ettiremiorum,, tek başıma da yataktan kalkamıorum ama genel anlamda iyiyim.. hersey normal tabi,, 7 saat oldu daha,, gelişmeleri yazarım..:)
geçmiş olsun. bu yazıları ameliyattan 7 saat sonra yazabildin mi gerçekten??? yoksa sen söyledin, birileri mi yazdı? bence dinlenmelisin ve zorlamamalısın elini, kolunu. sabırlı ol. biz buralardayız ara ara. yazarız, takip ederiz merak etme
evet canım şuan yatakta oturuorum ve bilgisayardan kendim yazıorum.. sadece kollarımı havaya kaldırmakra sıkıntıı cekiorum,, öyle kötü değilim yani.. sanki çok üsütmüşüm de kaburgalarımda agrı var gibi ya da cok spor yapmmışımda hamlamışım gibi hisssediorum :) napaım yat yat sıkıldım bi bakayım dedim foruma:)
arkadaşlar hastaneden canlı yayındayım, ameliyat öncesinde de şiödide inanılmaz sakinim ve rahatım :)) ameliyattan cıkalı 7 saat oldu,,odada yatıorum... ilk kendime geldiğimde sızlamalarım vardı, iğne yaptılar geçti,, birkaç saat uyudum uayndım... doktorla ameliyat öncesi konustugumda kasaltı yapacaktım ama şimdi kararsız kaldım,, göğüs kasın çok az ve yukarıda, kas üstü de koyabilirim dedi.. kasını çok zorlayacagım oyüsden cok daha agrın olabilir hazırlıklı ol dedi.. daha doktoru görmedim ne yaptı bilmiorum.. şuan kas ağrım var kolumu rahat hareket ettiremiorum,, tek başıma da yataktan kalkamıorum ama genel anlamda iyiyim.. hersey normal tabi,, 7 saat oldu daha,, gelişmeleri yazarım..:)
Çok çok çok geçmiş olsun... umarım aynı böyle sorunsuz bir şekilde devam eder iyileşme sürecin. İnşallah benimde senin kadar rahat gecer... bende rahatım suanda çok az gun kalmış olmasına ragmen sonrasındada senin gibi rahat olup aynı şekilde bu rahatlığımı forumdaki arkadaşlarla aynı gun paylaşabilmek tek temennim :)
umarım canm seninde rahat geçer,, ne kadar rahat olursan o kadar iyi geçiyor sanırım ameliyatın,,bizm ameliyathanede doktorlarla gülmekten karnımız agrımıştı,,espri sohbet falan,, şuan hala dediğim gibi kas ağrım var,, kollarımı rahat kullanmakta ve yatıp kalkmakta zorlanıyorum o kadar..
benim de bütün iyi dileklerim seninle..
Ne guZel cok sevindim senin adına böle rahat geçiriyor olmana. Doktorunla gorusmussundur kas altimi, kas üstümü koymus? Kac cc protez koymus? detayları bizlerle paylasabilirsen seviniriz.....
sabah ugradı canm doktorum,, kas altı koymuş,, normalden daha fazla zorladım kasını,küçük oldugu için dedi, ağrın oyüzdendir dedi,, 260 cc koymuş,, yarın kliniğe gidicem sargıları cıkarıp sporcu sutyeni takacak sanırım.. sargıyı aralayıp üstten baktım da dolgun görünüor ama ödemlerde var tabiia,, yarını iple çekiorum :))
çok geçmiş olsun ben de yaptırmak istiyorum İnşallah bu kış küçük göğüslerimden ve silikonlu südyenlerden bıktım benim merak ettiğim dikişleri alınırken acıyor mu?
aldırdıktan sonra bilgi verebilir misin?
çok geçmiş olsun ben de yaptırmak istiyorum İnşallah bu kış küçük göğüslerimden ve silikonlu südyenlerden bıktım benim merak ettiğim dikişleri alınırken acıyor mu?
aldırdıktan sonra bilgi verebilir misin?
sabah ugradı canm doktorum,, kas altı koymuş,, normalden daha fazla zorladım kasını,küçük oldugu için dedi, ağrın oyüzdendir dedi,, 260 cc koymuş,, yarın kliniğe gidicem sargıları cıkarıp sporcu sutyeni takacak sanırım.. sargıyı aralayıp üstten baktım da dolgun görünüor ama ödemlerde var tabiia,, yarını iple çekiorum :))