Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

slm...geçmiş olsun...sanırım burada kızlardan biri orada olmuştu..yanlış hatırlamıyorsam Turquaise orada olmuştu...İnşallah herşey yolunda olur...dualarım seninle....

Hayirlisi olsun cnm,orayida cok duydum ve sonuclarini cok begendim.Bence iyi bi karar vermissin,simdiden gecmis olsun

saatle kalmış işte ne güzell,,kendini sıkma çok rahat ol ve ii olacağını düşün umarım sorunsuz bi şekilde geçer ameliyatın ve sonrasıdaa...

her şey gönlünce olsun. çabucak atlatmanı diliyorum.

Slm kizlar sonunda henüz göremesem de cicislerime kavuştum.bir göğsüme 295 digerine 330 takıldı damla mentor ve medium takılmış.cok ağrım var ama iğnelerle rahatlıyorum.yarina çıkışım olacak kizlar cicislerimi ne zaman göreceğim acaba

aaaaa geçmiş olsun cnm sonunda sende kavuştun yeni memişlerine.Güle güle kullan.Araştırdın araştırdın nasip oldu sanada.Dikkat et kendine zorlama kendini.Ben 1 hafta sonra görmüştüm memişlerimi.medium nasıl oluyo cnm yani high profil değil.Neyse artık kavuştunya artık günden güne iyileşmeye başlarsın sonrada keyfini çıkarırsın.

çok geçmiş olsun canım, ilk günler zor olacak tabi sabırlı olmaya çalış ilk haftadan sonra aynada kendine baktıkça mutlu olacaksın, sargıların kısa bir süre sonra açılıp da şöyle bir aynaya baktığında yüzündeki gülümseme herşeyi unutturacak, aramıza hoşgeldin

geçmiş olsun. kendine iyi bak.

Saat 9.30da eve çıktım,drenlerimi yarin çıkaracaklar.ins cicislerim guzel olmuştur,bı an önce görmek istiyorum.85beden sütyen takmışlar yani sisler inince 80 mı olur bedenim kizlar?cunku 85 istemiyorum 80 yeter bana

ben de büyük istemiyorum..yıllarca alıştık ceviz kadar şeylere olmuşken tam olsun demiyoruz da ha bire aza kanaat ediyoruz:)))

Kizlar birsey soracağım benim göğüsler haliyle sisler ama hic damla gibi durmuyor füze gibiler açıkcası sonrasında boyle sekilsiz kalacaklar diye korkuyorum üçgen duruyorlar

hadi geçmiş olsun bir kez daha
hımmm. bilmem ki :26: üst ölçünü diyorsun sanırım?

Kizlar birsey soracağım benim göğüsler haliyle sisler ama hic damla gibi durmuyor füze gibiler açıkcası sonrasında boyle sekilsiz kalacaklar diye korkuyorum üçgen duruyorlar

bir pimpirikli daha. zamanla şekillenecek. inş çabuk şekle girerler. aynada fazla oyalanmamaya çaba göster. gez toz. kendini yormadan tabi.

Son düzenleme:
İlk zamanlar öyle oluyo cnm 1 ayını doldur o zaman göreceksin ne kadar doğal olduklarını.Sanki hiç ameliyat olmamışsın gibi olacak.Ben çok seviyorum bebeklerimi sende seveceksin.

Canım geçmiş olsunn.... Drenlerin çıksın çok rahat edeceksin çooookkkk.... 85 beden sütyen senin sırt genişligin bebek Şu anda şişlik oldugu için biraz büyük beden sütyen kullanmışlardır.Zamanla şişlikler inince beden genişliginde normale dönecektir merak etme...Şekilleride çok çok degişecek.Gayet dogal,yumuşak,gerçek gögüs şeklinden farksız gögüs kıvamına ve şekline gelecek canım.Ama zamanla tabi endişe etme

merhaba, benim meme büyültme ameliyatı ile ilgili olarak en çok merak ettiğim şey ağrının çok olup olmadığı... bir arkadaşım kas altına silikon koyulduğunu ve 7 gün boyunca çok şiddetli ağrılar çektiğini söyledi. herkeste durum böyle mi? yoksa kişiden kişiye değişiyor mu? cevap verirseniz sevinirim.

İlk zamanlar öyle oluyo cnm 1 ayını doldur o zaman göreceksin ne kadar doğal olduklarını.Sanki hiç ameliyat olmamışsın gibi olacak.Ben çok seviyorum bebeklerimi sende seveceksin.

canım benım bende ck sevıyorum :) hangımız sevmezkı boyle guzellıkleri

Sabaha kadar ağrıdan uyuyamadim.11de muayneye gittik drenlerim cikti 1kas gevşetici ve 1morfin yaptılar ona rağmen ağrım var nasil is anlamadım.daha kac gun boyle ağrım olacak kizlar?

Ameliyat sonrası yaşanan agrılar kişiden kişiye göre fark gösterir.Birazda ameliyat yönteminin farkı var tabi..En az agrısı olan kas üstü yada kas zarı altı yönteminde bile bir hafta sıkı agrılar olmakta,hareket kısıklılıgı,yatıp kalkarken birinden yardım ihtiyacı,kolları fazla kullanamama gibi sorunlar görülmektedir.Sonuçta narkoz alınıyor ve vücudunuzda ciddi anlamda bir degişiklik yapılıyor,protez koyuluyor yani.Hiçbir ameliyat kolay degildir.Ama bir iki hafta sonra herşey yoluna girmeye başlıyor.Yaşayacagınız o mutluluk yaşadıgınız bütün agrıları unutturuyor İşte bu herşeye deger...

canım ağrı eşiiği kişiden kişiye değişiyor ama 1 hafta sonra çok iyi olursun inşallah merak etme.

Sabaha kadar ağrıdan uyuyamadim.11de muayneye gittik drenlerim cikti 1kas gevşetici ve 1morfin yaptılar ona rağmen ağrım var nasil is anlamadım.daha kac gun boyle ağrım olacak kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…