ameliyatımı iptal ettim. sonunda ataşehir estetica dru aykut mısıroğlunda karar kıldım. nedenini daha sonra anlatacagım. yarın 11 de operasyonum var kendimi iyi hissedince yazacagım kızlar. umarım her şey çok güzel olur. dua edin bana. sevgiler...
ameliyatımı iptal ettim. sonunda ataşehir estetica dru aykut mısıroğlunda karar kıldım. nedenini daha sonra anlatacagım. yarın 11 de operasyonum var kendimi iyi hissedince yazacagım kızlar. umarım her şey çok güzel olur. dua edin bana. sevgiler...
Slm kizlar sonunda henüz göremesem de cicislerime kavuştum.bir göğsüme 295 digerine 330 takıldı damla mentor ve medium takılmış.cok ağrım var ama iğnelerle rahatlıyorum.yarina çıkışım olacak kizlar cicislerimi ne zaman göreceğim acaba
Slm kizlar sonunda henüz göremesem de cicislerime kavuştum.bir göğsüme 295 digerine 330 takıldı damla mentor ve medium takılmış.cok ağrım var ama iğnelerle rahatlıyorum.yarina çıkışım olacak kizlar cicislerimi ne zaman göreceğim acaba
Saat 9.30da eve çıktım,drenlerimi yarin çıkaracaklar.ins cicislerim guzel olmuştur,bı an önce görmek istiyorum.85beden sütyen takmışlar yani sisler inince 80 mı olur bedenim kizlar?cunku 85 istemiyorum 80 yeter bana
Saat 9.30da eve çıktım,drenlerimi yarin çıkaracaklar.ins cicislerim guzel olmuştur,bı an önce görmek istiyorum.85beden sütyen takmışlar yani sisler inince 80 mı olur bedenim kizlar?cunku 85 istemiyorum 80 yeter bana
Kizlar birsey soracağım benim göğüsler haliyle sisler ama hic damla gibi durmuyor füze gibiler açıkcası sonrasında boyle sekilsiz kalacaklar diye korkuyorum üçgen duruyorlar
İlk zamanlar öyle oluyo cnm 1 ayını doldur o zaman göreceksin ne kadar doğal olduklarını.Sanki hiç ameliyat olmamışsın gibi olacak.Ben çok seviyorum bebeklerimi sende seveceksin.Kizlar birsey soracağım benim göğüsler haliyle sisler ama hic damla gibi durmuyor füze gibiler açıkcası sonrasında boyle sekilsiz kalacaklar diye korkuyorum üçgen duruyorlar
İlk zamanlar öyle oluyo cnm 1 ayını doldur o zaman göreceksin ne kadar doğal olduklarını.Sanki hiç ameliyat olmamışsın gibi olacak.Ben çok seviyorum bebeklerimi sende seveceksin.
canım benım bende ck sevıyorum :) hangımız sevmezkı boyle guzellıkleri
merhaba, benim meme büyültme ameliyatı ile ilgili olarak en çok merak ettiğim şey ağrının çok olup olmadığı... bir arkadaşım kas altına silikon koyulduğunu ve 7 gün boyunca çok şiddetli ağrılar çektiğini söyledi. herkeste durum böyle mi? yoksa kişiden kişiye değişiyor mu? cevap verirseniz sevinirim.
Sabaha kadar ağrıdan uyuyamadim.11de muayneye gittik drenlerim cikti 1kas gevşetici ve 1morfin yaptılar ona rağmen ağrım var nasil is anlamadım.daha kac gun boyle ağrım olacak kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?