• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

MERSİNDEYİM BEN CNM
tuçe89 ve cimbom33 mersindeler yardımcı olacak bana tuçe konuşacaz onunlada,,
evet tatlım kesin ve emin olmalı benim ameliyat çünkü benim kesinlikle 2,bi ameliyat yada düzelttirme ihtimalim olamaz,daha öncede dediğim gibi çok şey feda etmiş olacam maddi olarak ve aksilik çıkarsa o zman beni bitirirler valla o yüzden hem korkuyorum canım hem çok istiyorum inş herşey heryönden güzel ve kolay olur yaaa:26:

Ben de boğaziçi necdet bey ile görüşmeye gittim hem burun hem göğüs estetiği olmak istiyorum kendisi 275 cc önerdi ama üzerimde 75b destekli sütyen vardı ve onun içine koyup denedik. Açıkçası bana küçük geldi ve o an nedense bir şey diyemedim bu konuda çok kararsız kaldım olmuşken biraz büyük gözüksün istiyorum tabi doğallık sınırları içinde. Boyum 1.65 kilom 45. Kızlar siz memnun kaldınız mı boğaziçiden fotoğraflarınızı nasıl görebilirim ve büyüklük konusunda ne düşünüyorsunuz

Canım,boyuta takılma.Doktorunla tekrar konuştugunda dolu dolu,diri gögüsler istedigini bundan aşşagısı olursa çok üzülecegini falan söyle.Söyleki beklentini anlasın.Ameliyata ona göre protez büyüklügü tecih etsin :34: Ama 300 cc den aşşagı olmasın bence..Bogaziçi Tıp Merkezinin intenet sitesine girip mail yazıp bilgi istersen sana mail yoluyla geri dönüyorlar ve ameliyat olmuş bazı hastaların fotolarını bile gönderiyorlar bilgin olsun :34:

Kizlar yarin aksam üstü kontrole gideceğim ama drun asistani bana bugun dus alabileceğimi söyledi.hala sargılarım var ve leş gibi kokuyorum.sizler kaçıncı gun dus aldınız?muayneden önce mi sonra mı dus aldınız?

Necdet bey banada muayene sirasinda 285 demisti ama ameliyat esnasinda 285 kucuk gelmiski 320 kullanmis bana,ustelik israrla dogal olsun kucuk olsun dedim o en uygununu kullanmis.Sen dolgun olsun istiyorsan bunu mutlaka belirt o zaten en uygununu kullanacaktir.eliyorum seni arkadas listeme fotolarimi gorebilirsin

ben hiç bir şey söylemeden kendisi bir şey koydu ay bu da çok küçük oldu dedi 275 cc koydu öyle olunca pek ilgilenmedi gibi geldi ve moralim bozuldu çünkü ona yaptırmaya çok kararlıyım.Seninkiler harika olmuş güle güle kullan

Canım,boyuta takılma.Doktorunla tekrar konuştugunda dolu dolu,diri gögüsler istedigini bundan aşşagısı olursa çok üzülecegini falan söyle.Söyleki beklentini anlasın.Ameliyata ona göre protez büyüklügü tecih etsin :34: Ama 300 cc den aşşagı olmasın bence..Bogaziçi Tıp Merkezinin intenet sitesine girip mail yazıp bilgi istersen sana mail yoluyla geri dönüyorlar ve ameliyat olmuş bazı hastaların fotolarını bile gönderiyorlar bilgin olsun :34:

ay şimdi hemen muayeneden sonra mail yazsam olur mu acaba içim içimi yedi zaten zar zor cesaret edip gittim , önerin için teşekkürler ben de 300ccden aşağı olmasın diye düşünüyorum çünkü çok küçük göğüslerim bir şey farketmicek gibi geliyor

kızlar inşallah yarın ben de aranıza katılıyorum benim de ameliyatımı necdet bey yapacak sabah tekrar görüşecekmişim inşallah bir aksilik olmaz

ay şimdi hemen muayeneden sonra mail yazsam olur mu acaba içim içimi yedi zaten zar zor cesaret edip gittim , önerin için teşekkürler ben de 300ccden aşağı olmasın diye düşünüyorum çünkü çok küçük göğüslerim bir şey farketmicek gibi geliyor

Gogus dokun az ise en az 300 cc...Doktorun icin hicde zor bir boyut diil bu..Ama zaten ameliyat esnasinda sierlarla deneyip ideali buluyorlar ;)

Kizlar muayneye gittim bugun,masaj verdi Dr ama günde kac dk kac sefer hiçbirşey söylemedi ve ben de sormayı akil edemedim.acaba yardımcı olabilir mısınız?bugun 6.gunum ve artık her sey yapabilirsin dedi ben daha sirtustu yatmayı beceremiyorum:) 1. Ayı doldurulacağız tekrr gideceğim vs vs.

sabah ve akşam 5 er dakika yap canım yani ben öyle yapıyordum..yat yüzüstü yahu masaj yerine geçiyor onlar ;)

Kizlar muayneye gittim bugun,masaj verdi Dr ama günde kac dk kac sefer hiçbirşey söylemedi ve ben de sormayı akil edemedim.acaba yardımcı olabilir mısınız?bugun 6.gunum ve artık her sey yapabilirsin dedi ben daha sirtustu yatmayı beceremiyorum:) 1. Ayı doldurulacağız tekrr gideceğim vs vs.

sabah ve akşam 5 er dakika yap canım yani ben öyle yapıyordum..yat yüzüstü yahu masaj yerine geçiyor onlar ;)

Ben hala 3 yastıkla sırt üstü yatmakta zorlanıyorum diren yerlerim ameliyat yerimden daha cok acıyor.yuz üstü yaranıyorsunuz dedi doktor ama yaramıyorum.birde sporcu sutyenimin askıları cok kalin nasil askıli giyeceğiz :( neyse iyileşelim de giyelim 1 ay

Siteye giremiyordum bir süredir yoğunluktan şöyle bir göz gezdirdim sayfalara yeni ameliyat olan arkadaşlarımız olmuş herkese geçmiş olsun demek istedim inşallah herşey umduğunuz gibi olur arzum77 ve diğer arkadaşlar da sorularda yardıma koşmuş : ) çok hoş birşey bu...

Ben de sizlerden cesaret alarak bu ameliyatı olmaya karar verdim. Burun estetiği olmak isterken bir de bu çıktı :) Yalnız bu ameliyatın maliyeti ortalama ne kadar acaba? Barış Çakır'ı düşünüyorum aslında... Burada çok övgü almış. Bilgi verir misiniz?

Az önceki mesajımda sormayı unutmuşum. Bu ameliyatların maliyeti dışında merak ettiğim bir konu daha var. Beni göğüslerim aşırı küçük değil. Ergenlik döneminde büyürken göğüslerimde çok ufak çatlaklar oluştu. Şimdi silikon koyulduktan sonra bir anda büyüyecek. Acaba yine çatlak olur mu, diye düşünmeden edemiyorum. Yani yavaş yavaş büyürken bile çatlak oluştu. Bir anda büyüdüğünde de sanki olabilir gibi geliyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

canım ben barış çakır a hem meme büyütme hem de burun ameliyatı oldum silikondan sonra hiçbir şekilde çatlak oluşmadı ben de..

Az önceki mesajımda sormayı unutmuşum. Bu ameliyatların maliyeti dışında merak ettiğim bir konu daha var. Beni göğüslerim aşırı küçük değil. Ergenlik döneminde büyürken göğüslerimde çok ufak çatlaklar oluştu. Şimdi silikon koyulduktan sonra bir anda büyüyecek. Acaba yine çatlak olur mu, diye düşünmeden edemiyorum. Yani yavaş yavaş büyürken bile çatlak oluştu. Bir anda büyüdüğünde de sanki olabilir gibi geliyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

barış çakır sana her türlü tavsiye edebilirim benim görüp görebileceğim en iyi estetik cerrah kendisi ;) meme büyütme şuan 8 bin lira burun da 6.5 bin.

Ben de sizlerden cesaret alarak bu ameliyatı olmaya karar verdim. Burun estetiği olmak isterken bir de bu çıktı :) Yalnız bu ameliyatın maliyeti ortalama ne kadar acaba? Barış Çakır'ı düşünüyorum aslında... Burada çok övgü almış. Bilgi verir misiniz?

Back