Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar bugün necdet uçara muayne oldum ama pek içime sinmedi. kimler necdet uçara ameliyat oldu acaba? kafam çok karıştı kızlar.bir de necdet beye ameliyat olan arkadaşlar bana arkadaşlık istegi yollayabilirler mi acaba fotolarına bakmam için?

canım arkadaşlık isteğini kabul ettimmmm

İncilya arkadaşımız var onunkide çok dağal ve güzel Dr.Necdet Uçar'a ameliyat oldu.Veli beylede konuştun mu cnm onunda fikrini alsaydın ben Veli beye ameliyat oldum.Orada Dr.İsmail Bayram'da var oda başarılıymış.Kafanın karışması normal ameliyat öncesi böyle gelgitler yaşıyorsun strese giriyorsun resmen uykularında bile napıcam nasıl olacak diyorsun.Ama bir adımı attımmı gerisi kolay.Önemli olan ne istediğini ve dr a belirtmen.

Herkesin mübarek kandili kutlu olsun.Allah inanarak yapılan bütün duaları ve ibadetleri kabul etsin.

kızlar normalde bugün ameliyatım olacaktı fakat küçük kızımı dra götürmemiz gerekti ve ameliyatımı pazartesiye aldım. bu arada da anadolu yakasında 4000 tl ye ameliyat yapan drları araştırmaya başladım.aranızda aşagı yukarı bu fiyata ameliyat olan var mı anadolu yakasında? bana yardımcı olur musunuz kızlar? ne kadar yakın o kadar iyi

ameliyata bir gün kaldı. henuz amelıyat saati boyut hiçbirşey belli olmadıgı ıcın sanrm gerginlikten ölücem. dua edin benim için hepinizin kandili mubarek olasun bu arada.

hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur herşey..

ameliyata bir gün kaldı. henuz amelıyat saati boyut hiçbirşey belli olmadıgı ıcın sanrm gerginlikten ölücem. dua edin benim için hepinizin kandili mubarek olasun bu arada.

allah yardımcın olsun,,inşallah herşey istediğin gibi olur dualarımız tüm ameliyat olacak arkadaşlar için...

16 yıl önce berat kandilinde oğlumu kucağıma almıştım..tüm arkadaşlarımın mübarek beraat kandilini kutluyorum,hayırlara vesile olsun.herkesin duaları kabul ve makbul olsun..aminn

strese girme..herşey çok güzel olacak inşallah....dularımız seninle :))))))

Merak etme bunlar gelip geçici şeyler gözlerini açtığında herşey bambaşka olacak.Dualarım seninle Allah yardımcın olsun bizide haberdar et olur mu?

Merhaba,
kadınlar kulübünde yeniyim, 2 çocuk annesi 33 yaşında bir bayanım, tek problemim göğüslerim malum emzirme, kilo alıp verme gibi nedenlerden dolayı içileri boşaldı.... Bahçelievler ya da Bakırköy civarıında doktor tavsiyesinde bulunabilecek kimse var mı? Lütfen yardımcı olurmusunuz bana... Doktor görüsmelerine baslamak istiyorum artık bir an evvel:)))

kızlar sonunda karar verdim mahmut serden dinçler'e ameliyatımı olacagım yarın. 225 ya da 250cc kas zarı altı ameliyatı olacagım gögüs altından.inş her sey yolunda gider bana dua edin kızlar.aranızda mahmut beye ameliyat olan var mı bu arada?

Son düzenleme:

hayırlı olsun. umarım istediğin gibi olur yeni bebeklerin.

Hadi bakalım hayırlısı olsun cnm.Ama büyüklüğüne eminmisin bana küçük olur gibi geldi göğüs dokun varmı.İnşallah ameliyatında iyi geçer yeni memişlerine de kavuşursun.

cnm iyi haberlerini bekliyoruz geçmiş olsun herşey olmuş bitmiştir bile:13:

ameliyatımı iptal ettim. sonunda ataşehir estetica dru aykut mısıroğlunda karar kıldım. nedenini daha sonra anlatacagım. yarın 11 de operasyonum var kendimi iyi hissedince yazacagım kızlar. umarım her şey çok güzel olur. dua edin bana. sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…