• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım ben kendimden bahsedeyim ilk 2 3 gün sonra ağrım hiç yoktu ama göğüslerde baskı vardı tabi haliyle..ama bu kişiden kişiye değişiyor bir haftada genel olarak herkes toparlanmış olur. arkadaşının kas altı olduğu için ağrıları daha çok ve uzun hissetmesi normal çünkü kaslar kesiliyor.

merhaba, benim meme büyültme ameliyatı ile ilgili olarak en çok merak ettiğim şey ağrının çok olup olmadığı... bir arkadaşım kas altına silikon koyulduğunu ve 7 gün boyunca çok şiddetli ağrılar çektiğini söyledi. herkeste durum böyle mi? yoksa kişiden kişiye değişiyor mu? cevap verirseniz sevinirim.

Kizlar c.tesi ameliyat oldum bugun salı ve ben cok merak ediyorum ne zaman şekillenmeye başlayacak göğüslerim?suan üçgen gibiler bu arada boyum 1.62 kilom 44 ve Dr bı göğsüme 330 digerine 295 cc takmış benim göğsüm 80i geçmez degil mı?bir de sporu sütyeni ne kadar kullanılıyor yani siz ne kadar sonra istediğiniz gibi giyinmeye başladınız acaba?

Kizlar c.tesi ameliyat oldum bugun salı ve ben cok merak ediyorum ne zaman şekillenmeye başlayacak göğüslerim?suan üçgen gibiler bu arada boyum 1.62 kilom 44 ve Dr bı göğsüme 330 digerine 295 cc takmış benim göğsüm 80i geçmez degil mı?bir de sporu sütyeni ne kadar kullanılıyor yani siz ne kadar sonra istediğiniz gibi giyinmeye başladınız acaba?
Cnm henüz erken ama merak etme 1 ayını doldurduktan sonra yavaş şekillenmeye başlıyolar.Böyle olması normal ilk günler füze gibi oluyolar sonra yumuşadıkça kıvamını da buluyolar.Sen sabırlı ol herşeyden önce dikkat et kendine.Sporcu sütyenini 1 ay kullandım sonrasında normal sütyene geçtim ama yinede sporcu sütyeni daha rahat.Normal sütyenler sıkıyo bazen.330 cc çok iyi benimkide 295 cc az bile buluyorum merak etme şişler inince normale dönüyo o kadar büyük görünmez gözüne.

Saat 9.30da eve çıktım,drenlerimi yarin çıkaracaklar.ins cicislerim guzel olmuştur,bı an önce görmek istiyorum.85beden sütyen takmışlar yani sisler inince 80 mı olur bedenim kizlar?cunku 85 istemiyorum 80 yeter bana :16:

Melankoliyacım GEÇMİŞ OLSUN....aramıza hoşgeldin :))))

ameliyat sonrası göğüs çevresi değişmez...yani eskiden 80 ise...80 olarak kalacak fakat değişen kısım cup oluyor...yani , eskiden 80 A isen , ya 80 B, 80 C yada 80 D olur...:)))))

kendine dikkat et....

bana 300 cc takıldığı halde ben 75 C kullanıyorum ....seninkilerin çok büyük olacağını sanmıyorum..anca 3-4 hafta sonra belli olur çünkü şuan daha şişkinlik vardır ....

mrb kızlar mart ayında dr barış çakırdan randevu aldım fakat babası hastalandı iptal oldu size döneriz dediler dönmediler benimde hevesim kaçtı vazgectim fakat bu aralar taktım yine boğaziçi tıp merkezinde yaptırmayı düşünüyorum fiyatı acısından.. ordan ameliyat olup memnun olan varn mı

mrb kızlar mart ayında dr barış çakırdan randevu aldım fakat babası hastalandı iptal oldu size döneriz dediler dönmediler benimde hevesim kaçtı vazgectim fakat bu aralar taktım yine boğaziçi tıp merkezinde yaptırmayı düşünüyorum fiyatı acısından.. ordan ameliyat olup memnun olan varn mı

Bogaziçi Tıp Merkezinde ameliyat olan ve memnun birçok arkadaşımız var tabi..En kıssa zamanda sana cevap yazacaklardır..Hakkında hayırlı olan ne ise o olsun inşallah... :29:

Kizlar goguslerimin üst kısımlarında şişkinlik hissetmeye başladım bu normal mı?sabah cok iyiydim,simdi ise patlatacaklar gibi.asistani aradim drla konuşup geri dönüş yapacak bir de sizlere sorayım dedim.dun drenlerim çıkartıldı acaba bı sorun mü oldu?

burcu102008 ve arzum77 nickli arkadaşlara cevapları için çok teşekkür ederim. Evet, ne kadar ağrı çekilse de sonucun güzelliği eninde sonunda o ağrıları mutlaka unutturur.

Canım,dren hortumun artık temizse,hiçbirşey gelmemişse çıkartılması normal.Bu ılerde bir sorun yaratmaz çünkü içerisi temizlenmiş hiçbir sızıntı yoktur.Ama göğüs üst taraftaki şişlik normal degil tabi.Doktorunla görüşmeni,görmesini tavsiye ederim.İhmal etme.İnşallah kötü bir durum değildir..

ohhh sonunda nişanlımı ikna ettim annemde inandı kararlı olduğuma en yakın zamanda doktor araştırmalarına ve görüşmelerine başlıyorumm ve kışa en geç şubata sizlere katılmayı planlıyorummmm:21::21:
burcucummmmm duydunmu benii:54:

Cnm lion81 ve incilya baslikli konularda ameliyat detaylarimizz hersey yaziyor.Biz bogazicinde olduk istedigini sorabilirsin,ben memnunum..Ama Baris Cakir gibi bir isme yaptirma imkanin varsa bir daha sansini dene derim ;) ama yogunsa tabii kide bogazici ilk alternatifin olsun git kkonus bence,fotolarima bakabilirsin cnm..

Cnm lion81 ve incilya baslikli konularda ameliyat detaylarimizz hersey yaziyor.Biz bogazicinde olduk istedigini sorabilirsin,ben memnunum..Ama Baris Cakir gibi bir isme yaptirma imkanin varsa bir daha sansini dene derim ;) ama yogunsa tabii kide bogazici ilk alternatifin olsun git kkonus bence,fotolarima bakabilirsin cnm..

bebişimmmmmmmmmm duydum duydummm ve inanılmaz sevindim süper bir haber bu ya

ohhh sonunda nişanlımı ikna ettim annemde inandı kararlı olduğuma en yakın zamanda doktor araştırmalarına ve görüşmelerine başlıyorumm ve kışa en geç şubata sizlere katılmayı planlıyorummmm:21::21:
burcucummmmm duydunmu benii:54:

canım ben barış çakır a ameliyat olan biri olarak incilya nın söylediğine de kesinlikle katılıyorum barış beye ameliyat olabailecek maddi durumun varsa tekrar bir ara canım..asistanı sevinin dalgınlığına gelmiştir aramayı unutmuştur seni tekrardan..sen bilirsin emmeee barış beyle görüşmeyi ertelemen seni üzmesin sonra ;)

Ben de boğaziçi necdet bey ile görüşmeye gittim hem burun hem göğüs estetiği olmak istiyorum kendisi 275 cc önerdi ama üzerimde 75b destekli sütyen vardı ve onun içine koyup denedik. Açıkçası bana küçük geldi ve o an nedense bir şey diyemedim bu konuda çok kararsız kaldım olmuşken biraz büyük gözüksün istiyorum tabi doğallık sınırları içinde. Boyum 1.65 kilom 45. Kızlar siz memnun kaldınız mı boğaziçiden fotoğraflarınızı nasıl görebilirim ve büyüklük konusunda ne düşünüyorsunuz

Ben de boğaziçi necdet bey ile görüşmeye gittim hem burun hem göğüs estetiği olmak istiyorum kendisi 275 cc önerdi ama üzerimde 75b destekli sütyen vardı ve onun içine koyup denedik. Açıkçası bana küçük geldi ve o an nedense bir şey diyemedim bu konuda çok kararsız kaldım olmuşken biraz büyük gözüksün istiyorum tabi doğallık sınırları içinde. Boyum 1.65 kilom 45. Kızlar siz memnun kaldınız mı boğaziçiden fotoğraflarınızı nasıl görebilirim ve büyüklük konusunda ne düşünüyorsunuz

Necdet bey banada muayene sirasinda 285 demisti ama ameliyat esnasinda 285 kucuk gelmiski 320 kullanmis bana,ustelik israrla dogal olsun kucuk olsun dedim o en uygununu kullanmis.Sen dolgun olsun istiyorsan bunu mutlaka belirt o zaten en uygununu kullanacaktir.eliyorum seni arkadas listeme fotolarimi gorebilirsin

Back