Meme büyütme ameliyatım

ayy sağol canım ben başladım bile :KK1: önceki sütyenlerde böyle bir dert olmuyordu şimdi sporcularda biraz dar bişey giyince birazda üşürsem eyvah :KK1::KK1: silikon aparatlardan aldım çokda rahat oluyor :KK16:

:)) benim ilk 2 ay memişlerim çok üşüyordu yaaa şimdi rahatım çok şükür.senin kesin nerden di:26:

bişey sorucam ben bekarım evlenip çocuk sahibi olduğumda bebeğimi emzirebiliyor muyum,silikonlarda bir deforme oluyor mu ?:44:

göğüs altı kesisi canım ...havalar soğuk üşümeye gelemiyorum fena sızlıyorlar :KK50:
Aynen:KK1:
bişey sorucam ben bekarım evlenip çocuk sahibi olduğumda bebeğimi emzirebiliyor muyum,silikonlarda bir deforme oluyor mu ?:44:

Özlemcimm benimde bir kızım var.ilkay beye sormuştum dedim ikinci cocukta ne olur dşye.emzirmede hiç sıkıntı olmuyo ama az da olsa deforme olur bakarız duruma ona göre toparlama yaparız o kdr.eski formuna kavuşurmuş.ihyiyacın varsa tavsiye ederim hem eşin de baştan alışır diri dolgun göğüslere:))

canım benim daha çok yeni 12 gün hatta biraz kanamamda oldu :KK50: izler için değil ama dikişlerim için antibiyotik pomad kullanıyorum...özel jeller için henüz çok erken :nazar:

kanamamı:KK30: neden bilemedim. ben öle kan falan da görmedim ya hiç. meme altı kesisi. ince bir bant vardı. açıldığında zaten yara izi vardı birtek. senin kesi neredeydi:26:şuan iyisindir umarım canım. ağrıların falan olmuyordur artık da işte balon gibi patlıyacak gibi gerginlik vardır . onlarda 2 aya kdr yumuşuyorlar merak etme..

kanamamı:KK30: neden bilemedim. ben öle kan falan da görmedim ya hiç. meme altı kesisi. ince bir bant vardı. açıldığında zaten yara izi vardı birtek. senin kesi neredeydi:26:şuan iyisindir umarım canım. ağrıların falan olmuyordur artık da işte balon gibi patlıyacak gibi gerginlik vardır . onlarda 2 aya kdr yumuşuyorlar merak etme..

evet canım malesef...göğüs altı kesisi ile 350 cc yuvarlak mentor protez konuldu...bi kaç gün önce sol göğüs dilişimde hafif bir kanama meydana geldi..bi kaç arkadaşda daha olmuş fena paniklemiştim ama korkulacak bişey yokmuş ..zaten geçti artık yinede dikkatli oluyorum..ağrılarım kesildi çok şükür gerginlikde azaldı sayılır...birazda protezler iyice yerleşip yumuşadımı tamamdır :KK1:

evet canım malesef...göğüs altı kesisi ile 350 cc yuvarlak mentor protez konuldu...bi kaç gün önce sol göğüs dilişimde hafif bir kanama meydana geldi..bi kaç arkadaşda daha olmuş fena paniklemiştim ama korkulacak bişey yokmuş ..zaten geçti artık yinede dikkatli oluyorum..ağrılarım kesildi çok şükür gerginlikde azaldı sayılır...birazda protezler iyice yerleşip yumuşadımı tamamdır :KK1:

insallah cnm bnm :)))) zamanla daha daaa guzellesicekler :)))

ayy sevindim canım Allahtan atlatmışsın. bundan sonra tadını çıkar. yaza bomba gibi gireriz artık. benim de hep aklım 350 cc de kaldı ama bu halleri de çok doğal oldu. :21:
hayyy sen çok yaşaa arzummm :)) bu sitede dolanırken bunu aklımdan geçirmedim değil :KK66:
:KK1:
kesinlikle ameliyatta girmeden önce bile beni yalnız bırakmadı. moral oldu gerçekten. hakkını nasıl öderiz bilemem. 300 cc bile arzum sayesinde karar verdim. herkese çok yardımcı gerçekten.Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.:KK16:

hayyy sen çok yaşaa arzummm :)) bu sitede dolanırken bunu aklımdan geçirmedim değil :KK66:

kesinlikle ameliyatta girmeden önce bile beni yalnız bırakmadı. moral oldu gerçekten. hakkını nasıl öderiz bilemem. 300 cc bile arzum sayesinde karar verdim. herkese çok yardımcı gerçekten.Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.:KK16:

Yüzünüzde bir tebessüm yaratabiliyorsam,sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana kızlar..Ameliyatımın üzerinden 3 sene geçecek ama ben hala buralardayım.Ameliyat olacak yeni arkadaşlara yardımcı olmaya,bilgilendirmeye çalışıyorum elimden geldiğince..Birçok kişi geldi geçti buradan,kimi ile hala yazışıp görüşüyoruz.Bu beni mutlu ediyor gerçektende :KK16:

yüzünüzde bir tebessüm yaratabiliyorsam,sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana kızlar..ameliyatımın üzerinden 3 sene geçecek ama ben hala buralardayım.ameliyat olacak yeni arkadaşlara yardımcı olmaya,bilgilendirmeye çalışıyorum elimden geldiğince..birçok kişi geldi geçti buradan,kimi ile hala yazışıp görüşüyoruz.bu beni mutlu ediyor gerçektende :KK16:

:KK48: Canımsın. Hep bizimle kal arzummm. Umarım yüzyüzü de görüşme imkanımız olur:KK16:

Ben yeni kepçe kulak ameliyatı oldum. 1 ay oldu yani. Yalnız anlamadım bu estetik olayı hastalık gibi sanırım. Şu anda bi sürü yerimi yaptırmayı düşünüyorum bunlardan biri de göğüüüssss :KK70: belki biraz da dudaklarıma sillikon ya da ne bileyim kontur çektiririm. Umarım ekonomik açıdan kendimi toplarım ve bir an önce ben de sizler gibi koca memeli olabiliriiiiiiim :) :KK16:

Ben yeni kepçe kulak ameliyatı oldum. 1 ay oldu yani. Yalnız anlamadım bu estetik olayı hastalık gibi sanırım. Şu anda bi sürü yerimi yaptırmayı düşünüyorum bunlardan biri de göğüüüssss :KK70: belki biraz da dudaklarıma sillikon ya da ne bileyim kontur çektiririm. Umarım ekonomik açıdan kendimi toplarım ve bir an önce ben de sizler gibi koca memeli olabiliriiiiiiim :) :KK16:

:))) kesinlikle haklısın csnım.güzelliğin sınırı yok bence de.kendinde beğenmediğin yerlerin zamanla dahd da göze batar oluyor.ben de burun dudak göğüs derken daha nd yaptırsam acaba diye düşünür oldum. Şuan göz altı morluklarıms çare arıyorum
Memeler beni en çok mutlu eden bir ameliyat oldu.ilkay bey de gerçekten çok başarılı.iyiki de olmuşum fiotum😘❤️

X