• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara hacettepe hastanesi yrd. doc. dr. ozan bitik'e meme büyütme ameliyatı

İlk zamanlara gore tabiki yumusadi ama oyle yumusacik degil. zaten ben ozan hocaya bunu sordum hicbi zaman oyle cok yumusak olmicak dedi. Normal bi Genc kiz memesi zaten bu sekilde olur dedi. Ki benim protezim kohezif 3 yani en serti[/QUOTE
Canım neden 3 koydurdun.. Doktor mu Öyle tercih ediyor

Doktorla sertlik hakkinda hic konusmamistik ben sadece boyutuyla ilgili isteklerimi soylemistim o konuda da benim istegimi fazlasiyla onemsedi ve tam istedigim boyutta oldu zaten :) kendi ameliyat sirasinda oyle tercih etti sanirim

Canım baya farkedio c kap şu an.a kapdi.375 çok büyük geliyo kulağa ama bu tamamen kişinin vücuduyla alakali.sendeki 375le bendeki 375 farklı durabilio.doktora bırakmak en mantıklısi.şu an dolu dolu yani ameliyat sonrası zaten fazlasıyla tatmin olacaksın.

Kesinlikle katılıyorum boyutlar kişiden kişiye değişiyor.Boy,kilo omuz genişliği,kalça genişliği vs. Bazı doktorlar büyük cc lere vücut alabiliyorsa uyguluyor, ama bazıları büyük cc konusunda çekimser davranabiliyor. Şuan bunun araştırmasını yapıyorum. Araştırdığım kadarıyla beni c cup tan aşağısı mutlu etmeyecek gibi. Eee yaptırmışken dolu dolu olsun istiyoruz:KK45:

Aynen:) o yüzden sen yine de dolgun istediğini belirt ama cc konusu doktor ameliyatta en uygunu yapacaktır bence.ki ozan bitik düşünürsen zaten güzel sonuç çıkacaktır.

Oykuluk ve Esesp ikinizin de protez boyutları kulağa hoş geliyor. Ameliyat öncesi sütyen bedeniniz kaçtı(A,B,C,D cup) kaç oldu?

merhaba :) ben ameliyat öncesi içi epey dolgulu olan 75b sütyen kullanıyodum hatta duble push up diyolardı sanırım onlardan. ameliyat öncesinde de ozan hocaya özellikle belirttim asla küçük istemiyorum vücüduma olabilcek vücudumun kaldırabileceği en ideal ve aynı zamanda küçük olmayan protezi istiyorum dedim. C cup u doldurmak istediğimi soylemiştim hatta. ozan hocada defterine not almıştı :) ki ben 50 kilo bi kızım. şuan içi tamamen boş 75b sütyenler tam oluyor ya da içinde minicik bi süngeri olan 75C ler oluyor :) C cupu vücudun kaldırır çok da güzel olur demişti o görüşmemizde. bana çok güven vermişti ki dediği gibi de oldu boyutundan çok memnunum

Back
X