Arkadaşım ameliyat oldu dr. emre ilhana live hospital'da, Bundan 7 ay önce'de meme yaptırmış dr. ilkay beye. Göğüs dekoltesi cok güzel duruyo vede dogal kas altı olmuş iz o kadar silikki anlamak bile zor.. O gün arkadaşımın emre beye ameliyat olacagını öğrendi ve o gece ziyarete geldi hala bu kadar ilgili olması takdire şahen bir hekim dedirtti... İlk orda tanıştık cok içten samimi sıcak kanlı bir dr. Bende meme protezi istiyorum çevremde bu ameliyatı olmuş dostlarımız coktu fakat o gece refakat'cı olarak kaldığım arkadaşımınki kadar begenmiyodum. İlkay bey o gece göğüseme baktı ve dokumu begendigini söyledi ve muhayanesine davet etti, fakat ertesi gün öğlen işe gitmem gerektiğini bildirdim ve bana sabah sizi arabayla alırız dedi ve dediği gibi beni şoförüyle aldırdı... muhayanesinde bir cok fotoğraflar gösterdi ve en dikkat çekici olansa, bayan'ların göğüs'leri vücut larına en uygun olandı, hepsi cok iyi görünüyordu! :) vee fikrimi sordu kendisine dogal , vücudumun yanlarına taşmıycak, e agzmada cıkmıycak bir meme istedigimi soyledim kendisiylede 275 cc kas altı'na karar kıldık :)