• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatım

kizlar, ilkay hüthütün meme büyütme fiyati nedir?
güncel bilgisi olan var mi?

6-7 bin arası olması lazım canım.istersen ara asistanından tam bilgi alabilirsin.
Ama kesinlikle tavsiye edebileceğim doktor.şuan 2,5 aylık oldu cicişlerim ve hiçbir sorunda yaşamadım ve çok doğal görünüyorlar.darısı senin başına..

Kızlar bugün sütyen alışverişine çıktım sonunda:) ölçümü buldum. 32 D cupmuşum.. İnanılır gibi değil nasıl bir mutluluktur anlatamam. Dolu dolu bir de istersen süngerli kullanabilme özelliği de vardı.hemen çıkardım destekleri ohhhh cuk diye oturdu valla. Bugün fazla yorulmasın cicişlerim diye de serbest bıraktım onları.sütyensiz dışarı çıkmak süper oluyo:))darısı ihtiyacı olan herkese...

Kızlar bugün sütyen alışverişine çıktım sonunda:) ölçümü buldum. 32 D cupmuşum.. İnanılır gibi değil nasıl bir mutluluktur anlatamam. Dolu dolu bir de istersen süngerli kullanabilme özelliği de vardı.hemen çıkardım destekleri ohhhh cuk diye oturdu valla. Bugün fazla yorulmasın cicişlerim diye de serbest bıraktım onları.sütyensiz dışarı çıkmak süper oluyo:))darısı ihtiyacı olan herkese...

=))) cnmmm güle güle kullan dicem garip olucak ne denir tam bilemiyorum ama cok sewindim mutlu olmana =))

Ohh ohhh :21: Ne güzel bir mutluluktur bu böyle :nazar:
Merak ettim ilk sütyenini :34: Foto çekilip eklesene albüme :32:

Ne güzel yeni yeni cicilerde aldın bende merak ediyorum ama fotograf yüklemezsin gibi geliyor bana:30: belkide yüklersin :16: hani burun için söylenen bir söz varya """ ömürlük olur inşallah""" bende sutyene geçseydim iyi olacak, acaba kaç cup oldum:17:

=))) cnmmm güle güle kullan dicem garip olucak ne denir tam bilemiyorum ama cok sewindim mutlu olmana =))
Öle devdenebilir canım valla güle hüle kullsnoyorum.mutlu olmak istediğimde bakıyorum tüm üzüntümü alıyor:9:sağıl canım benimm:16:
Ohh ohhh :21: Ne güzel bir mutluluktur bu böyle :nazar:
Merak ettim ilk sütyenini :34: Foto çekilip eklesene albüme :32:
Sağol canım benim. Tabi bu aralar en çok hözüme çarpan kırmızı oldu.kırmızılı siyahlı bir takım aldım. Leoparlı vazgeçilmezim:) onu da çok beğendim. Ama alıpta aylin abartma dediklerim çok oldu:) modellerin hepsini not ettim. Sıkıldıkça alacam. Arzumm burundan dolayı da arkadaşlık listem kabarık o yüzden koymuyordum.ama kısa süreliğine koyabilirim:))sonra silerim.sadece meme topiği olsaydı çoktan koymuştum yanlış anlamıycağını biliyorummmm
Ne güzel yeni yeni cicilerde aldın bende merak ediyorum ama fotograf yüklemezsin gibi geliyor bana:30: belkide yüklersin :16: hani burun için söylenen bir söz varya """ ömürlük olur inşallah""" bende sutyene geçseydim iyi olacak, acaba kaç cup oldum:17:

Filizcim çok tatlısın ya sağol canım. Valla ben c cup olurum diye düşünmüştüm.önce c cup denedim kız dedi olmadı D cup deneyelim .denedik çok daha güzel oturdu. Belki zamanla C cupa döner ama bu halleriyle çok mutluyum. 32 D cup bedenim. Aldıklarım bu ölçüde .eklersem kısa süreliğinede olsun görürdünüz. Sen de kurtulcaksın sabret cnm.
Bu arada bugün spora gittim. Hiçbirşey takmadım sadece uclarına ince bir sünger koydum. Sporcu atlet olunca çok rahat ettim. Bu tarzlı rahatlıkları da görünce ne iyi etmişim bu ameliyatı olmakla diyorum;) sen de az kaldı canım rahat rahat kullanacaksın.:16:

Arkadaşım ameliyat oldu dr. emre ilhana live hospital'da, Bundan 7 ay önce'de meme yaptırmış dr. ilkay beye. Göğüs dekoltesi cok güzel duruyo vede dogal kas altı olmuş iz o kadar silikki anlamak bile zor.. O gün arkadaşımın emre beye ameliyat olacagını öğrendi ve o gece ziyarete geldi hala bu kadar ilgili olması takdire şahen bir hekim dedirtti... İlk orda tanıştık cok içten samimi sıcak kanlı bir dr. Bende meme protezi istiyorum çevremde bu ameliyatı olmuş dostlarımız coktu fakat o gece refakat'cı olarak kaldığım arkadaşımınki kadar begenmiyodum. İlkay bey o gece göğüseme baktı ve dokumu begendigini söyledi ve muhayanesine davet etti, fakat ertesi gün öğlen işe gitmem gerektiğini bildirdim ve bana sabah sizi arabayla alırız dedi ve dediği gibi beni şoförüyle aldırdı... muhayanesinde bir cok fotoğraflar gösterdi ve en dikkat çekici olansa, bayan'ların göğüs'leri vücut larına en uygun olandı, hepsi cok iyi görünüyordu! :) vee fikrimi sordu kendisine dogal , vücudumun yanlarına taşmıycak, e agzmada cıkmıycak bir meme istedigimi soyledim kendisiylede 275 cc kas altı'na karar kıldık :)

Arkadaşım ameliyat oldu dr. emre ilhana live hospital'da, Bundan 7 ay önce'de meme yaptırmış dr. ilkay beye. Göğüs dekoltesi cok güzel duruyo vede dogal kas altı olmuş iz o kadar silikki anlamak bile zor.. O gün arkadaşımın emre beye ameliyat olacagını öğrendi ve o gece ziyarete geldi hala bu kadar ilgili olması takdire şahen bir hekim dedirtti... İlk orda tanıştık cok içten samimi sıcak kanlı bir dr. Bende meme protezi istiyorum çevremde bu ameliyatı olmuş dostlarımız coktu fakat o gece refakat'cı olarak kaldığım arkadaşımınki kadar begenmiyodum. İlkay bey o gece göğüseme baktı ve dokumu begendigini söyledi ve muhayanesine davet etti, fakat ertesi gün öğlen işe gitmem gerektiğini bildirdim ve bana sabah sizi arabayla alırız dedi ve dediği gibi beni şoförüyle aldırdı... muhayanesinde bir cok fotoğraflar gösterdi ve en dikkat çekici olansa, bayan'ların göğüs'leri vücut larına en uygun olandı, hepsi cok iyi görünüyordu! :) vee fikrimi sordu kendisine dogal , vücudumun yanlarına taşmıycak, e agzmada cıkmıycak bir meme istedigimi soyledim kendisiylede 275 cc kas altı'na karar kıldık :)

Canım İlkay Bey ile görüştükten sonra başka bir hekim ile görüşmeye gerek duymuyor insanlar bunda hemfikiriz. Yaptıgı işin güzelliği ortada ben cevremdeki herkese öneriyorum, hazırda para biriktirseniz arkadaslarım var ona olmak için. Tez zamanda sende İlkay Bey'e ol Cnm kutlayalım :)

Senin adına sevindim.ilkay bey gerçekten çok başarılı. Ameliyat öncesi ve sonrası herşey yolunda ve istediğim yönde gelişti.2 ayı geçti ve cicişlerimi o kdr çok beğeniyorum ki .dediğin gini ilkay bey taşma olayında titizlikle davranıyor.doğal ama bizleri de tatmin edecek slikon öneriyor.kullandığı yöntem de çok başarılı.ben 4 gün sıkıntı çektim oda ağrıdan değil hareketlerinin biraz kısıtlı olmasıydı.bu da her amelyatta olduğu gibi iyileşme döneminde yaşanan süreç. Sonuç mu mükemmel.ihtiyacı olan herkes yaptırmalı.
Bu arada ilkay beysen beklenen bir davranış.işine tekrar geri dönebilmen çok iyi. Bana da emre bey önermişti ilkay beyi .hatta ameliyatımda ziyaretime de gelmişti. İkisi de çok ilgililer gerçekten.en kısa zamanda sizi de aramızda görmek isteriz. Sevgiler:16:

Senin adına sevindim.ilkay bey gerçekten çok başarılı. Ameliyat öncesi ve sonrası herşey yolunda ve istediğim yönde gelişti.2 ayı geçti ve cicişlerimi o kdr çok beğeniyorum ki .dediğin gini ilkay bey taşma olayında titizlikle davranıyor.doğal ama bizleri de tatmin edecek slikon öneriyor.kullandığı yöntem de çok başarılı.ben 4 gün sıkıntı çektim oda ağrıdan değil hareketlerinin biraz kısıtlı olmasıydı.bu da her amelyatta olduğu gibi iyileşme döneminde yaşanan süreç. Sonuç mu mükemmel.ihtiyacı olan herkes yaptırmalı.
Bu arada ilkay beysen beklenen bir davranış.işine tekrar geri dönebilmen çok iyi. Bana da emre bey önermişti ilkay beyi .hatta ameliyatımda ziyaretime de gelmişti. İkisi de çok ilgililer gerçekten.en kısa zamanda sizi de aramızda görmek isteriz. Sevgiler:16:

Cnm bizim Dr gerçekten bi Jon :) sağolsun ilgili ve kibar, ticari yaklaşmıyor kesinlikle bunu bizzat yasadım tanık oldum, Emre Bey ondan bahsederken yeryüzüne yanlışlıkla düşmüş bi melek demişti seviyor diye abarttıgını düşünmüştüm tanıdıktan sonra hak verdim Emre Bey'e .. Biliyorum ki ciciklerimin başına bişey gelse arkamda İlkay Bey'in desteği var eminim uçar gelir, kız arkadasım yaptırdı Nişantaşı'nda bi Dr'a daha taburcu olmadan Dr ike tartışmak zorunda kaldı, ne Dr lar var keseyim paramı alayım diyen.

Cnm bizim Dr gerçekten bi Jon :) sağolsun ilgili ve kibar, ticari yaklaşmıyor kesinlikle bunu bizzat yasadım tanık oldum, Emre Bey ondan bahsederken yeryüzüne yanlışlıkla düşmüş bi melek demişti seviyor diye abarttıgını düşünmüştüm tanıdıktan sonra hak verdim Emre Bey'e .. Biliyorum ki ciciklerimin başına bişey gelse arkamda İlkay Bey'in desteği var eminim uçar gelir, kız arkadasım yaptırdı Nişantaşı'nda bi Dr'a daha taburcu olmadan Dr ike tartışmak zorunda kaldı, ne Dr lar var keseyim paramı alayım diyen.

aynen canım .Emre bey tavsiye ettiği için başka dr arayışına bile girmedim. bizler için en iyisini düşündüğünü biliyoruz. gerçekten tanıyınca anlıyorsun ilkay bey alanında çok iyi. 2,5 ay oldu benim de ameliyat olalı. herşey yolunda gitti. ve sonuçtan o kdr memnunum ki. az önce yanımda çalışan arkadaşa gösterdim buugüne kdr farketmesinler diye saklamıştım. görür görmez aşık oldu cicişlerime. hemen para bulup yaptırma yollarını aramaya başladı. bu kdr doğal duracağını bilseydim çoktan yaptırırdım dedi. yumuşaklık durumuna baktı ve inanamadı. çok doğallar ve slikonu hiç hissetmiyorum dedi. çok heveslendi. önümüzdeki ay kısmetse o da yaptıracak. benim çevrem henüz bilmiyor bilse eminim herkes yaptırmak ister. bir bayanı bu kdr mutlu eden başka bir şey yoktur sanırım. ihtiyacı olan bir dk bile düşünmesin derim.herşeyden önce sağlıklı cicişlerimiz olması paha biçilemez...

Karazeytincim merhaba, nasıl oldun, memnun musun yeni halinden merak ettim:)

gerçi memnunsun belli de:) nasıl geçti süreç, çabuk toparladın mı?

Karazeytincim merhaba, nasıl oldun, memnun musun yeni halinden merak ettim:)

gerçi memnunsun belli de:) nasıl geçti süreç, çabuk toparladın mı?

evet canım çabuk toparladım çok şükür
çok da memnunum. bir bayan için bu gerçekten çok önemli.
artık bir bütün olduk :) sağolsunlar beni hiç üzmediler. çok kolay atlattım.
görüntüsünden de çok menunum. çok doğal oldular. hiç slikon gibi durmuşyar elle dokunduğumda ben bile bulamıyorum düşün artık. bence ihtiyacı olan herkes yaptırmalı.:21:

ne güzel canım, çok sevindim senin adına:34:

ben de hala kombine mi yapıversem diye düşünüyorum:27:

ve haklısın kesinlikle çok önemli, beni tek tereddüte düşüren şey de 2. çocuk meselesi işte:53:

ne güzel canım, çok sevindim senin adına:34:

ben de hala kombine mi yapıversem diye düşünüyorum:27:

ve haklısın kesinlikle çok önemli, beni tek tereddüte düşüren şey de 2. çocuk meselesi işte:53:
aklında varsa ikisini bir olmanı tavsiye ederim.ben özellikle 2. çocuk meselesini sordum . emzirmeye hiç bir sıkıntı olmuyor dedi . sadece emzirdikten sonra biraz deforme olabilir onu da toparlarız sorun değil dedi...benim de ilk çocuktan sonra bayağı formlarını kaybetmişti.ondan çok gerekli gördüm. darısı senin başına diyimmm:16:
bende en yakın zamanda ameliyat olup rahatlamak istiyorum ama cesaret edemiorum:(
korkulacak bir şey kesinlikle. önemli olan 1 haftayı atlatmak. zaten çoğu ameliyatlarda da bu böyle.gerekli görüyorsan yaptır. gerçekten bambaşka bir duygu.özgüven tavan yapıyor :)))

Back
X