Meme büyütme ameliyatım

Evt yeniden toplanmak gerek ya özledim çoook
Meraba canım postunu baştan sona üşenmeden okudum... Öncelikle hayırlı olsun cicişlerin :)) darısı başıma...Ben de doktor araştırıyorum ilkay beyi önerdiler,bir arkadas sagolsun albümünü açtı fotograflarını gördüm sonuç güzel ama sadece bir albümle karar verebilmem çok zor çünkü geri dönüşü yok bunun...Eğer rica etsem albümünüzü görme şansım var mı

Meraba canım postunu baştan sona üşenmeden okudum... Öncelikle hayırlı olsun cicişlerin :)) darısı başıma...Ben de doktor araştırıyorum ilkay beyi önerdiler,bir arkadas sagolsun albümünü açtı fotograflarını gördüm sonuç güzel ama sadece bir albümle karar verebilmem çok zor çünkü geri dönüşü yok bunun...Eğer rica etsem albümünüzü görme şansım var mı

Doktorun ofisine gittiğiniz zaman da öncesi size benzeyen sonuçları gösterecektir bence size . Albümle karar vermek zor gibi geldi bana.

Albümüm var kıslar.yeni cicişlerimin durumuna bakabilirsiniz👍
Canım öncelikle geçmiş olsun ,gerçi bayagı zaman olmuş zaten geçmiştir ve güzelleşmişlerdir cicişler :KK70: Ben de İlkay Bey'i düşünüyorum az önce kliniğini aradım ön görüşme 250 tl imiş ameliyat fiyatı hakkında bilgi vermiyorlar eğer çok fahiş bir fiyatsa 250 tl boşa gidecek hem de zaman kaybı...Sen ne kadara olmuştun acaba bir de albümünü görebilir miyim rica etsem

karazeytin karazeytin imin göğüsleri harika oldu,ben kefilim :))
:super: Sende gör tabi,zevkler renkler tartışılmazmış :KK51:

X