- Konu Sahibi karazeytin
ilk bi hafta çok agrı oluor mu. refekatçi olmazsa o bir haftayı tek başıma geçirebilir miyim? ben kimseye söylemeyi düşünmürumda:) cesaret verdiğin için saol canım buaralar çok ihtiyacım var:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk bi hafta çok agrı oluor mu. Refekatçi olmazsa o bir haftayı tek başıma geçirebilir miyim? Ben kimseye söylemeyi düşünmürumda:) cesaret verdiğin için saol canım buaralar çok ihtiyacım var:)
canım benim için ilk dört gün zor geçti. Zor derken şöle normal gez dolaş. Hiç bir sıkıntı yok. Ağrı kesici de kullandığından öle çok fazla ağrı hissetmiyorsun. Yanii günlük hayatını zorlaştırıcı bir durum değil. Benim için tek sıkıntı. Yattıktan sonra kalmak oldu. Kalkarken kaslara basınç olduğu için kalma anında acı hissediyorsun. O yüzden çareyi hep oturarak yatmakta buldum. Ilk zamanlar o şekilde yatarsın. Yoksa başka birinin desteği ile kalmak zorunda kalıyorsun.sana tavsiyem bir süre oturarak uyu:)) 4 gün sonra kendi başına daha kolay yatıp kalkıyorsun. Tabi herkesin ağrı eşiği farklı oluyor. Inşallah sen de beniim gibi şanslı olursun. Bu arada kime ameliyat oluyordun canım sen:26:ve ne zaman olacaksın.
kesinlikle canım ilkay hüthüt iyidir. kendisi de çok ilgili. ben de bir arkadaşla canlı da görünce o an kararımı vermiştim.doğal görünmesi en önemlisiydi benim için. buna rağmen hasta istediğini de dikkate alıyor. bana ilk olarak 255 cc önermişti. ama ben biraz daha büyük istediğimi söleyince dedi ameliyatta denerim hangisi daha doğal ve uygun olursa onu yaparım diye. 300 cc uygun bulduğu için direk onu koymuş. araştırmanı yap kesinlikle. bana burun doktorum Emre bey önerdiği için gözüm kapalı kabul ettim. çünkü hastaları için en iyisini düşünür onu biliyorum.umarım sen de bizim gibi mutlu olursun canım.daha zamanı belli değil araştırma sürecindeyim:) bide biraz cesaretlenmeyi bekliorum:) Dr. İlkay Hüthüt düşünüorum şimdi. ona olup kötü yorum yapan görmedim. anlatılana göre en doğal o yapıo gibi:)
canım benim için çok büyük olmasından çok doğal durmasını isterim....memnun musun canım ne kadar oldu yaptıralı ağrı oluo mu şimdide ve en önemlisi doğal duruo mu yoksa yapay yusyuvalak mı:S
İLKAY HÜTHÜT mü EMRE GÖNEN Mİ KARARSIZ KALDIMM
bende çok büyük olur diye korkuyordum. ben zayıfım. 49 kg ve 300 cc bile gözüme küçüğk geliyor 350 cc olabilirdi de:)
göğüs çapıyl alakalı tabi .aldığı kdr yaparsan çok doğal duruyor. benimkiler öle. görenlerde şaşırıyor zaten çok doğal bir görüntüsü var. benimde içime çok sindi. çocuktan sonra içleri bayağı bir boşalmıştı. şimdi istediğim boyutta oldu. 3,5 ay oldu. iyice doğallaştılar. sertlik şişler gitti. zamanla daha da güzelleşiyormuş öle diyorlar. bakalım ben de görecem nasıl olcak:)hiç yuvarlak gibi de durmuyor. damla kesinlikle yaptırma. yüksek profil ve yuvarlak en iyisi. zaten kendi dokunda var. tam istenilen görüntü elde edilmiş oluyor.önmeli olan basık durmaması o yüzden yüksel profil öneririm.
canım ben ilkay hüthütten çok memnun kaldım. diğer doktoru tanımıyorum o yüzden iyi araştır derim.
ama bir de uyguladığı yöntemi öğren.hasta yorumlarına bak bakalım genelde ne diyorlar.
kesinlikle canım ilkay hüthüt iyidir. kendisi de çok ilgili. ben de bir arkadaşla canlı da görünce o an kararımı vermiştim.doğal görünmesi en önemlisiydi benim için. buna rağmen hasta istediğini de dikkate alıyor. bana ilk olarak 255 cc önermişti. ama ben biraz daha büyük istediğimi söleyince dedi ameliyatta denerim hangisi daha doğal ve uygun olursa onu yaparım diye. 300 cc uygun bulduğu için direk onu koymuş. araştırmanı yap kesinlikle. bana burun doktorum Emre bey önerdiği için gözüm kapalı kabul ettim. çünkü hastaları için en iyisini düşünür onu biliyorum.umarım sen de bizim gibi mutlu olursun canım.
canım 300 cc hıgt profilmi seninki...ben dede 2 çocuk var artık çokta küçük değiller.ama oğlan yaramaz...7 yasında sayılır bir e gidiyor.kızda orta1..11yaşında 1 yada 2 hafta eşim yanımda olacak 1 hafta kesın de 2 hafta muamma...bir hafta bana yetermi...sonra yemeğimi falan yapabilirmiyim...insan anne olunca..herşey çocukların etrafında dönüyor..ben 1.62 boyundayım 58 kiloyum.göğüs altım 80 göğüs üstüm 85 a cupum...300.325.350 arasında olacak doktorum 300 en yana koltuk altı kesisiyle kas altı olacak...biraz bir sarkıklık var umarım sorun olmaz...
canım evet 300 cc hıgl profil kaz zarı altı yöntemi uygulandı. genelde çok ağrı sızı oluyor diyorlardı ama ben 4 gün sıkıntı çektim
ama normal yaşantını etkileyecek durum hiç olmadı ilk günden beri. yani ayakta kaldığın sürece sıkıntı yok. yemek de yapabilirsin. tek sıkıntı yatıp kalkarken. basınçtan dolayı kasılıyor o kdr. çocuklarını kucağına almayacaksın.valla komik gelecek ama beni en çok zorlayan sıvı sabunu sıkmak olmştu. sanırım o pompa hareketi göğüs kaslarına basınç yapıyor :)
senin durumun doku olarak da iyi. ama sarkma varsa aynı zamanda toparlama işlemi de yapması gerekiyor bence. yoksa düşük durur hiç hoş gözükmez. 300 cc den az olmasın zaten boşalan göğüsler ancak dolar. 350 cc ideal olur bence de.herşey istediğin gibi olur inşallah
canım evet 300 cc hıgl profil kaz zarı altı yöntemi uygulandı. genelde çok ağrı sızı oluyor diyorlardı ama ben 4 gün sıkıntı çektim
ama normal yaşantını etkileyecek durum hiç olmadı ilk günden beri. yani ayakta kaldığın sürece sıkıntı yok. yemek de yapabilirsin. tek sıkıntı yatıp kalkarken. basınçtan dolayı kasılıyor o kdr. çocuklarını kucağına almayacaksın.valla komik gelecek ama beni en çok zorlayan sıvı sabunu sıkmak olmştu. sanırım o pompa hareketi göğüs kaslarına basınç yapıyor :)
senin durumun doku olarak da iyi. ama sarkma varsa aynı zamanda toparlama işlemi de yapması gerekiyor bence. yoksa düşük durur hiç hoş gözükmez. 300 cc den az olmasın zaten boşalan göğüsler ancak dolar. 350 cc ideal olur bence de.herşey istediğin gibi olur inşallah
canım çok sarkık değilse tabiyki daha fazla cc kullanılarak yok edilir. doktoruna danış. aynı anda toparlama gerekirmi diye.toparlama dediğin küçültmemi oluyor...300 değilde 350 konsa srkıklık gitmezmi acaba....meme ucum.meme altı çizgisinden aşağı inmiyor...yani bence çok sarkık değil...birde bu çıkmasın başıma ..offfff
canım ben 11.günümdeyim ve halen yapamadığım tek şey sıvı sabun pompası çok fena canımı acıtıyor
canım çok sarkık değilse tabiyki daha fazla cc kullanılarak yok edilir. doktoruna danış. aynı anda toparlama gerekirmi diye.
ben de bilemedim ki işte herkesin dokusu farklı:26:
aynen ya kimsenin aklına gelmezdi . millete sölim gülüyorlar benim için en zor hareket buymuş. demekki bu hareketi yapsak ağırlıkla acayip göğüs kası yaparmışız:)))
canım çok sarkık değilse tabiyki daha fazla cc kullanılarak yok edilir. doktoruna danış. aynı anda toparlama gerekirmi diye.
ben de bilemedim ki işte herkesin dokusu farklı:26:
aynen ya kimsenin aklına gelmezdi . millete sölim gülüyorlar benim için en zor hareket buymuş. demekki bu hareketi yapsak ağırlıkla acayip göğüs kası yaparmışız:)))
canım ben 11.günümdeyim ve halen yapamadığım tek şey sıvı sabun pompası çok fena canımı acıtıyor
hadi hayırlısı bakalım. Allah gönlünüze göre versininşallah gerek kalmaz buna .çünki benimm bildiğim kadarıyla o zaman koltuk altından olamıyacak...ben de koltuk altı istiyorum...allah yardımcımız olsun 1 subat akşamı oluyorum ben
aynen tatlım öyleymiş..göğüs kaslarımızı kullanırken farkında değilmişiz...
frezyamm cok güldüm cnm
hadi hayırlısı bakalım. Allah gönlünüze göre versin
ilk zamanlar katı sabun kullanmakta fayda var.ama tüm acılara değer valla. 2013 de aldığım en iyi kararlardan biri. şimdiden yaza giyeceğim bikinilerimi düşünür oldumdarısı ihtiyacı olan herkese...
kesinlikle sana katılıyorum...zamanında 75-a cup full destekli sütyenlerle istediğim görüntüyü şimdi toparlayıcı sporcu sütyeni ile sağlıyorum...ve yazın giyeceğim bikinileri düşününce heyacanıma engel olamıyorum...göğüssüz bir bayan için alınması gereken en güzel kararmış...geç kalmadım tabiki ama neden daha önce cesaretimi toplayıp yaptırmamışım kendime kızıyorum
aynen canım yaaa. olsun bundan sonra keyfini sürcez ne güzel. görenler hemen para biriktirmenin derdine düştüler :) ben salaş kıyafetlerle bile işe gittiğimde sütyen giymedim çoğu zaman. ayy nasıl bir rahatlık anlatamam:) uçlara aparat taktım mı misler gibi. hatta spora da gidiyorum . sporcu atlaetimi giyim içine bir şey giymeden sadece ucuna aparat süper oluyor tavsiye ederim ilerisi için ..