Meme büyütme ameliyatım

:))) kesinlikle haklısın csnım.güzelliğin sınırı yok bence de.kendinde beğenmediğin yerlerin zamanla dahd da göze batar oluyor.ben de burun dudak göğüs derken daha nd yaptırsam acaba diye düşünür oldum. Şuan göz altı morluklarıms çare arıyorum
Memeler beni en çok mutlu eden bir ameliyat oldu.ilkay bey de gerçekten çok başarılı.iyiki de olmuşum fiotum😘❤️

Aynen ya göz altı morluğu da deli ediyo beniiii :KK43:((

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ekli görünüyprsunuz.profilime girin oradaki albümleri tıklayın göreceksiniz

Teşekkür ederim :)
Çok çok güzel olmuş gerçekten çok doğal . Ben zaten B cup göğüslere sahibim fakat boyum uzun olduğu için daha büyük istiyorum . Albümünüzü görmeme izin verip Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim :)
Çok çok güzel olmuş gerçekten çok doğal . Ben zaten B cup göğüslere sahibim fakat boyum uzun olduğu için daha büyük istiyorum . Albümünüzü görmeme izin verip Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Beğenmenize sevindim.bence dd boyunuz uzulsa en az c cıp olmalısınız inşallah hayırlısı olur sizin içinde.sevgiler:KK16:

Kizlar uzun zamandir kimse yazmamis ilkay beye amaliyat olanlar dikis izleriniz nasil tavsiyeniz hala gecerlimi 2015 te ilkay beye amaliyat olan varsa yazsin lutfen

İzler konusunda hiç şüpheniz olmasın 2 seneyi geçti çok silik yakından bakınca anlaşılır .

karazeytin cim bu gün hiç üşenmeden baştan sona 34 sayfayıda okudum. inşallah bende
Dr. Ilkay hüthüt de olmayı düşünüyorum. Senin bütün duygularını yaşamış gibi hissediyorum kendimi. hayırlısıyla bende yaptırmayı düşünüyorum. Arzum77 demi yuvarlak taktırmıştı. Damla istiyordum ben ama sonuçtan memnun kalacaksam damla yada vuvarlak çokta önemli değil gibi geliyor. Sence ne dersin canım.

karazeytin cim bu gün hiç üşenmeden baştan sona 34 sayfayıda okudum. inşallah bende
Dr. Ilkay hüthüt de olmayı düşünüyorum. Senin bütün duygularını yaşamış gibi hissediyorum kendimi. hayırlısıyla bende yaptırmayı düşünüyorum. Arzum77 demi yuvarlak taktırmıştı. Damla istiyordum ben ama sonuçtan memnun kalacaksam damla yada vuvarlak çokta önemli değil gibi geliyor. Sence ne dersin canım.
Teşekkür ederim evt ilkay bey benim için doğru seçim oldu.ben de damla düşünmüştüm sonra ilkay beyi dinleyerek yuvarlak yaptırdım ve sonuçtan çok memnunum.zaten yuvarlak gibi durmuyor ki. Kendi dokunda olsuğu için saha doğal oldu.ama yüksek profil yaptır kesinlikle.bir de cc olarak hiç korkma arzum77 gibi bile yaptırabilirsin tabi çapun kaldırıyorsa.büyük olursa diye düşünme ben hatta daha da büyük olabilirmiş dedim.doyumsusuz :)))

Teşekkür ederim evt ilkay bey benim için doğru seçim oldu.ben de damla düşünmüştüm sonra ilkay beyi dinleyerek yuvarlak yaptırdım ve sonuçtan çok memnunum.zaten yuvarlak gibi durmuyor ki. Kendi dokunda olsuğu için saha doğal oldu.ama yüksek profil yaptır kesinlikle.bir de cc olarak hiç korkma arzum77 gibi bile yaptırabilirsin tabi çapun kaldırıyorsa.büyük olursa diye düşünme ben hatta daha da büyük olabilirmiş dedim.doyumsusuz :)))
Hoşgeldin Tatlım :KK66:

X