Meme büyütme ameliyatım

karazeytin

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
6.782
69
geçen hafta sonu İlkay beyle görüşmemizi yaptık. ameliyat tarihi belirledik :KK52:bir aksilik olmaz ise 11 ekimde Liv hospitalda ameliyat olacağım:18:
yuvarlak ,mentor marka silikona karar verdik.kas zarı altı tekniği ile yerleştirilecek. sadece boyutu konusunda biraz kafam karıştı. :26: en fazla 275 cc uygun gördü. meme çapına göre en uygunu, doğal görüneni bu olur dedi. diğer türlü meme çapına taşar güzel görünmez dedi.doğal görünmesi öncelikli tercihim ama en azından destekli sutyen ve bikiniler takmadan rahatlıkla kullanmak istiyorum. 48 kilodayım bu boyut yeterli olur mu bilemedim:26:
arzum77 göğüslerini düşününce bana pek yeterli gelmiyor nedense:KK17::KK17:

Son düzenleme:
arkadaşım ben de bu cuma ameliyat olucam kısmetse inan ölçü konuşmadım sadece bedenimin kaldıracağı en büyük ölçüde olsun dedim ben de zayıfım 50 kg yum.önemli olan en güzel ve doğalı değil mi.bakalım bana kaç cc takılacak.inşallah hepimizinkiler :KK52: tam istediğimiz gibi olur.

Tatlım öncelikle seni tebrik ediyorum. 275 cc senin kadar zayıf birinde destekli sudyen kullanmadan güzel olacağını düşünüyorum. Dogal olmasını istemişsin. Yükseklik ne olacak karar verdin mi? Orta, orta üzeri, yüksek, ultra yüksek gibi öne çıkıntısı ne olacak.

arkadaşım ben de bu cuma ameliyat olucam kısmetse inan ölçü konuşmadım sadece bedenimin kaldıracağı en büyük ölçüde olsun dedim ben de zayıfım 50 kg yum.önemli olan en güzel ve doğalı değil mi.bakalım bana kaç cc takılacak.inşallah hepimizinkiler :KK52: tam istediğimiz gibi olur.

pamukcumm ameliyat esnasında mı belli olaakmış seninkisi. aşa yukarı ne kdr ölçü olacağını neden sölemedi:26: sen kime nerede olacaksın.bende zaman yaklaştıkça heyecanlamaya başladım. :KK52:

Tatlım öncelikle seni tebrik ediyorum. 275 cc senin kadar zayıf birinde destekli sudyen kullanmadan güzel olacağını düşünüyorum. Dogal olmasını istemişsin. Yükseklik ne olacak karar verdin mi? Orta, orta üzeri, yüksek, ultra yüksek gibi öne çıkıntısı ne olacak.

sağol canım benim. ayyy bak görüyor musun bunu sormayı unuttum. ya ben çok yüksek istemem sanırım. ya da istemelimiyim bilemedim:26: hani füze gibi dursun istemem. doğallık öncelik tercihim. meme dokum var zaten. kontrol etti boşalmışlar dedi. malum 2 sene kızcem beni eritti:emir_bebek:275 tam doldurur dedi. hatta 255 cc dedi ama ben sanırım 275 diretecem:KK1:filizcim sence bana nasıl olur yükseklik derecesi:26:az çok fotolarımdan görmüşsündür beni.
bir de arzum77 var. onunkilerine bayılıyorum. arzumun başını çok ağrıtacam gibi geliyor bu aralar:KK1:

bende ameliyat oldugum zaman arzumun basini coook agriticam :=) cunku bilgilerine guveniyorum..!!! ve yardimida coook dokunuyor simdiden dogrusu:KK19:

sağol canım benim. ayyy bak görüyor musun bunu sormayı unuttum. ya ben çok yüksek istemem sanırım. ya da istemelimiyim bilemedim:26: hani füze gibi dursun istemem. doğallık öncelik tercihim. meme dokum var zaten. kontrol etti boşalmışlar dedi. malum 2 sene kızcem beni eritti:emir_bebek:275 tam doldurur dedi. hatta 255 cc dedi ama ben sanırım 275 diretecem:KK1:filizcim sence bana nasıl olur yükseklik derecesi:26:az çok fotolarımdan görmüşsündür beni.
bir de arzum77 var. onunkilerine bayılıyorum. arzumun başını çok ağrıtacam gibi geliyor bu aralar:KK1:

Bana sorarsan yüksek bi profil seçmelisin. Arkadaşların fotolarına baktım. Öyle füze gibi değil zamanla kendi gögsün gibi şekilleniyor. Bende senin gibi sanıyordum ama gitgide doğallaşıyor. Hiç dokusu olmayan birinde bile yapay durmuyo. Ameliyattan önce sertlik, yükseklik gibi isteklerini söylemelisin dr. una sonradan üzülmeni istemem.

bu arada cnm senin adina cani gönülden cok sevindimm ins. ameliyatin iyi gecer iyilesme surecinide guzel gecirirsin umarim
ben yuksek ihtimal ankara da hacettepe ömer ekine olmayi dusunuorum birtek simdililk o içime sindi sen nerde olucaksin

Merhabalar... Öncelikle sürecinin sorunsuz geçmesini dilerim.:)
Boyunu ve meme altı ölçünü yazmamışsın ama kilon 48 di sanırım. Ben de 47 kiloyum ve 163 boyundayım. Hem ameliyat öncesinde, hem de sonrasında arzumdan çok destek aldım ve iyi ki de diyorum şimdi. :)) Sonuçtan çok memnunum. Benim istediğim de çok büyük boyutlar değildi. Sadece destekli sütyenleri taktığım andaki büyüklükten biraz fazla olmasını diliyordum. Oldu da. 400cc takıldı bana. Arzummunkilerden küçükler ama, çünkü benim meme dokum çok çok azdı. Bana bu anlattıklarına göre 275 seni memnun etmezmiş gibi geliyor ve sanırım kimi doktorlar zorlanmamak için büyük boyutlara hiç yaklaşmıyorlar. Başka bir doktora danıştın mı hiç?

$2013-09-30 12.33.04.jpg :18: Bunlar orta profil ve üzeri canım.

canim baktim ama anlayamadim benim boyum 163.165 arasi kilom 54.55 arasi yillardir degismior beden derken içgiyim bedenini soyledim 70 ama onuda doldurmuyoor :KK43:( cok kucuk gogsum :KK76:

bende ameliyat oldugum zaman arzumun basini coook agriticam :=) cunku bilgilerine guveniyorum..!!! ve yardimida coook dokunuyor simdiden dogrusu:KK19:
arzumm gerçekten çok sağolsun hiç üşenmeden detaylı bir şekilde anlatıyor.ameliyat sonucu da meükemmel ömürlük olur inşalllah. darısı biz isteyenlerin başına:KK16:
Bana sorarsan yüksek bi profil seçmelisin. Arkadaşların fotolarına baktım. Öyle füze gibi değil zamanla kendi gögsün gibi şekilleniyor. Bende senin gibi sanıyordum ama gitgide doğallaşıyor. Hiç dokusu olmayan birinde bile yapay durmuyo. Ameliyattan önce sertlik, yükseklik gibi isteklerini söylemelisin dr. una sonradan üzülmeni istemem.
haklısın canım. işte herşey o an aklına gelmiyor. olmadı telefon açayım sorayım.yüksek olur dimi ana hani zayıfım ya ondan birazcık tırsıyom:18:
bu arada cnm senin adina cani gönülden cok sevindimm ins. ameliyatin iyi gecer iyilesme surecinide guzel gecirirsin umarim
ben yuksek ihtimal ankara da hacettepe ömer ekine olmayi dusunuorum birtek simdililk o içime sindi sen nerde olucaksin
ben istanbuldayım canım. LİV hospitalda ameliyat olacağım.senin için de hayırlısı olur inşallah. sen ne zaman olacaksın belli mi canım
Merhabalar... Öncelikle sürecinin sorunsuz geçmesini dilerim.:)
Boyunu ve meme altı ölçünü yazmamışsın ama kilon 48 di sanırım. Ben de 47 kiloyum ve 163 boyundayım. Hem ameliyat öncesinde, hem de sonrasında arzumdan çok destek aldım ve iyi ki de diyorum şimdi. :)) Sonuçtan çok memnunum. Benim istediğim de çok büyük boyutlar değildi. Sadece destekli sütyenleri taktığım andaki büyüklükten biraz fazla olmasını diliyordum. Oldu da. 400cc takıldı bana. Arzummunkilerden küçükler ama, çünkü benim meme dokum çok çok azdı. Bana bu anlattıklarına göre 275 seni memnun etmezmiş gibi geliyor ve sanırım kimi doktorlar zorlanmamak için büyük boyutlara hiç yaklaşmıyorlar. Başka bir doktora danıştın mı hiç?
teşekkür ederim saxecim. ben biraz acele ediyorum sanırım. öle çok araştırma yapmadım. arzumu daha çok takip ettim. bizlerle paylaşım yaptıkça daha çok heveslendim.çok başarılı olmuş gerçekten. ben de tavvsiye üzerine ilkay beyde karar kıldım. gerçi başka doktor ile de görüşme yapmadım. ilkay beye ameliyat olmuş bir arkadaşla görüştüm. ona da 275 cc takılmış. gayet hoş görünüyordu. öle içime sindi. fazla araştırma yapmadan karar verdim.:26:
işte tek aklıma takılan 275 cc bana yetmezmiş gibi geliyor.
kilom 48 ve şuan 75 bedenim. ama ölçüm falan yapılmadı. kendim ölçebiliyormuydum.:26:sadece dokandı ve boşalmış dedi doktorum. tek ölçme yöntemi bu olsa gerek:KK1:
saxecim seninle kilo ve boyumuz aynı. ben de 1 haftadır 48 oldum. 47 den çıkamıyordum. 1 kilo daha almam gerekir sanırım. ama şimdi sana 400 cc takıldı ve arzumunkinden küçük görünüyorsa bana 275 cc yetmez gibi geldi:KK17: sence 75 beden biri olarak yine de az mı dersin 275 cc:26:
bir de seni arkadaş olarakl eklesem fotolarını görebilirmiyim:26:

keske hersey istedigimiz gibi gitse oda olmuyor malesef bu aralar hep gogus ameliyatiyla ilgili konusuyorum sabahda kahvaltida bahsetdim bi an agliycak gibi oldum :KK43: kendimi tutdum karsindaki senin gercekten ne hissettigini ne yasadigini anlamayinca isin daha da zor oluyor yilmiyorum ama vazgecmiyorumda aslinda ne kadar cook istedigimi gorunce el mahkum tamam sen bilirsin dior ameliyat parasini topladigimda hemen olucam ins. maddi sikintidan dolayi ertelemek zorundayim...!!! gec olsunda guc olmasin hayirlisi hepimiz için
5bn tl ucret oda zorluyor olmayinca insani malesef :18::18::18:

filizcim sen de bayağı araştırma yapmışsın sanırım. ya ben de yüksekliği neye göre ayarlıyor anlayamadım. bugün arıyacam doktorumu nasıl neye göre sormam gerekir bilemedim. sadece 11 cm olarak ayarlıyorum diye bir şeyden bahsetti. ben tabi cc olayına taktığım için sadece onu merak ediyordum. 275 cc az mı şimdi filizcim ya:KK43:

filizcim sen de bayağı araştırma yapmışsın sanırım. ya ben de yüksekliği neye göre ayarlıyor anlayamadım. bugün arıyacam doktorumu nasıl neye göre sormam gerekir bilemedim. sadece 11 cm olarak ayarlıyorum diye bir şeyden bahsetti. ben tabi cc olayına taktığım için sadece onu merak ediyordum. 275 cc az mı şimdi filizcim ya:KK43:

Cnm paylaştıgım fotografdaki 11 cm çapı olanlara bak sana orta üzeri profil duşünmüş. Tabiyki öne dogru yüksekligi kendimiz seçiyoruz. Sen dogal demişsin ya orta üzeri oluyo yani.

Cnm paylaştıgım fotografdaki 11 cm çapı olanlara bak sana orta üzeri profil duşünmüş. Tabiyki öne dogru yüksekligi kendimiz seçiyoruz. Sen dogal demişsin ya orta üzeri oluyo yani.

Bu arada saxe arkadaşımızın da dr. u başarılı onunlada görüş istersen.

X