- Konu Sahibi karazeytin
doktor 11 cm uygun buluyorum dedi. ve 275 yaparım en fazla dedi. sanırım daha büyük boyuta kendisi de yanaşmıyor.takacağı slikonu gösterdi pütürlü birşeydi. ameliyat öncesi ölçümü benimde yapmam ya da yaptırmam gerekir aslında. neden yapmadı onu da bilemedim:26: genelde 275 cc taktığını düşünüyorum. o yüzden pek ölçüm yapmaya gerek duymadı. yada bakarak anladığı için gerek görmedi ayy düşündükçe sıkılmaya başladım. ya ben bu dr ile öngörüşme işlerini pek beceremiyorum sanırım. kararlı gidiyorum sanırım. bir de bir kaç dr görüşme yapmak pek adetim değil.kafam karışmasın diye belki.ama böle daha mutsuzum
ya kıyamam canım yaa :) ben ameliyat olmadan once 1,5 yıl araştırdım,gorustugum doktorların sayısını bile unuttum :) ama genede ınsan aklına takacak birsey buluyor..
doktor 11.cm dedıyse gogus taban olcunu soylemıs ,sana zaten high profil olur.baska da olmaz.hatta doktoruna soyle high profil taksın..buyuklugu bellı eden profil bu cunku..diğer profiller basık yayvan bir goruntu oluşturur.cogu kısının protezı hıgh profil.
sen doktoruna ben sukadar cc ıstıyorum deme sakın..bu cok yanıltıcı olur..sen sadec kac cup olmak ıstedıgını soyle.ben doktoruma cc den bahsettıgımde sen bana nasıl bir gogus ıstedıgını soyle bosver cc yı dedı :)
bende c cupı doldurayım dedım..aynen de aynısını yaptı.
sımdı sendekı 275 belkıde bendeki 325 gibi duracak.cunku senın resımlerınde sımdı goguslerıne dıkkat ettım.gordugum kadarıyla dokun var.doktoruna cok mudahele etme.ılerde hissizlik,koltukaltına tasma gibi sorunlar olursa doktorunu suçlayamazsın.
hem kaszarı altı yaptırıosun oyuzden kasaltı gıbı baskı olmayacak ,ee gogus dokunda var 275 senı tatmın eder.
yuvarlak ve mentor olması süper..gogus dokun olduğu ıcın kaszarı altı da doğal olur.boyutunu doktora bırak bence.hersey güzel görünüyor.