Merhaba canım.Öncelikle konun ve kararın hayırlı olsun demek istiyorum
Doktor ile hasta arasında doğal lafı geçince gördüğüm sonuçlara bakaraktan söylüyorum sonuç bana göre ufak oluyor.Benim ufak dediğim göğüs başkalarına iyi gelebilir,buna itiraz edemem yada laf söyleyemem çünkü kişisel beğeniler kişiden kişiye göre değişir.Başkalarının zevklerine kötü söz yada hakaret içerikli yazılar yazmak bana uymaz
Benim göğüslerimin önceki halini bile iyi bulanlar var çünkü.Önemli olan kişinin kendi beğenisi..
Karazeytinim..75 bedensin,onu anladık ama kaç cup sın?A mı B mi? 275cc 275 gr demektir.Saxe arkadaşımında dediği gibi bir bardak suya eşit miktardadır.Bu seni tatmin edermi? Bence etmez..Bizim 400cc yada cc olarak demeyelimde D cup göğüslerimizle normal,kapalı,bol kıyafetlerle hiç belli olmayan,dikkat çekmeyen bir görüntümüz var.Dar,dekolteli yada bikinili halimiz ile diri,dolu dolu duran bir görüntü veriyoruz ancak.Şimdi cc söylesem sen doktorumusun diyecekler,evet değilim tabi.Zaten cc söyleyemem.Ancak istediğiniz cup ölçüsünü doktorunuza söyleyin en azındanki o da ameliyatta ona göre cc belirlesin tercih etsin diyoruz.Bir bardağa eşit gelen protez sende ancak bir cup büyüme yapar.A cup isen B cup olursun ancak.Onunda dereceleri var tabi,yani biraz karışık bir olay.Şöyle diyim bende D cup ım mesela,başka D cup arkadaşlarımıda var ama bakınca onun göğüsleri daha ufak duruyor,benimki daha büyük duruyor.Yada tam tersi..
Başka bir doktor ile görüşmemen iyi olmamış.Bu tür durumlarda doktorun söylediklerin,doktorun nasıl bir göğüs beğendiği,hastanın isteklerinimi yoksa kendi isteklerinimi doğru bulduğuna bakmadan,değerlendirme kıyaslama yapamadan herşeyi kabul ederek ameliyat olunuyor..Ameliyat tarihi almışsın zaten,doktorun zar zor en fazla 275cc demiş.Sen daha yüksek bir cc söylesen bile o zaman ben sorumluluk almam,bir sorun yaşarsan karışmam derse ne diyeceksin? mecburen size güveniyorum ama şöyle olsun,böyle olsun diyeceksin ve ameliyatta kendini ona teslim edeceksin..Ameliyatta doktorun verdiği kararda sürpriz! Ne yapacağı,neye karar vereceği belli değil..
Umarım mutlu olursun arkadaşım..Bizim diyeceğimiz başka bir şey olamaz...
Aynen öyle canım