Bende yoga yapıyorum ve eğitmenim aynı zamanda, kas altı yaptırdım zaten kas üstü olmazmış bende doktorum öyle dedi. Ama şunu söylemem gerek bende hiç ağrı olmadı. Sadece ameliyattan çıkınca meme çevresinde baskı hissettim. Ertesi gün de ısrarlar üzerine ağrı kesici kullandım ve son kullanmam oldu. Hareket kısıtlaması geriyor birazcık :)). Yani demem o ki kas altı illaki sancılı diye bir şey yok, herkesin bünyesi farklı tepkiler veriyor o kadar. Umarım ama sizinki istediğiniz gibi olmuştur ve süreçlerinizi rahat geçirmişsinizdir.Dual planın kas altına göre avantajları daha fazla. Alt kısmın kas üstünde olması doğal bir salınım veriyor, kas altına nispeten daha ağrısız, tüm kasın altındayken hareket ve kas kullanımında oluşan silikon hareket etmesi bu teknikte oluşmuyor. Tercih sebebim bunlar. Ben kol kaslarını yoğun kullanan biriyim. Yoga yapıyorum, çok sık yük kaldırmam gerekiyor vb. Bunlardan dolayı kas gücü kabileyitimi zayiflatmak istemedim. Tabi son karar hocayla konuştuktan sonra netleşecek. Benim isteğim bu yönde.