Merhabalar :))
Pek çoğunuz gibi yıllardır ben de
meme büyütme operasyonlarını, implantları ve yaptıranların tecrübelerini takip ediyorum. Dönem dönem ihtiyaç duydum, dönem dönem bu soruna takılmadım... Aslında sorun hep vardı da psikilojik olarak bu durumu yendiğim ve üstesinden gelemediğim zamanlar oldu diyelim :) Sonunda 2 yıl kadar emen bir çocuğun varlığı, e artık yaşımın geçiyor olması (Dante modu 35), özgüven depolamak ve evliliğime yeni hayecan katmak için bu operasyonu olmaya karar verdim.
Meme üst dokum yok gibi ve alt kısımda en fazla 2 cmlik bir dokum var. 165 boyunda 51 kilo civarındayım. Çok cüsseli bir yapım yok, isteğım kibar ve doğal geçişli b cup bir meme. Çok dolgun kesinlikle istemiyorum. Yani anlayacağınız hayatımda radikal bir değişiklik yaratmayacak boyut istiyorum...
Bu taleplerimle beraber birkaç doktorla online olarak görüştüm ama görüştüğüm doktorların kas altı tekniği kullanmaları nedeniyle vazgeçtim. Kas üstü yaptırmak istiyordum ve ilk yüz yüze randevumu Tamer Şakrak'a aldım. Konuşması falan çok tatlı bir doktor ama boyut konusunda çok söz vermemesi ve ona bırakmamı istemesi, madem yaptıracaksın dolgun olsun demesi ve tabii ki fiyatının istediğim motiva ergonomiks için pahalı olmasi sebebiyle ameliyat günümü almışken vazgeçtim..Aynı zamanda kas üstü tekniğinin, üst dokumun olmayışı ve kilo olarak çok dolgun olmamam sebebiyle bana ileride problem yaratacağını hissettim...
Sonrasında tatlış sonuyokbunun93'le tanıştım ve yaptığımız ve hala başının etini yediğim uzun yazışmalarımız sonucu Vanity
Estetik Doç. Dr. Sedat Tatar'ı incelemeye aldım. Yaptığı işleri, Doçent oluşu ve bir hastane kurumuna bağlı oluşu açıkçası güven verdi.
Velhasıl kelam 10 Mart günü ameliyata giriyorum :)) online görüşme sonrası yuvarlak ya da damla implanta uygun olduğumu belirtti tercihi bana bıraktı. Boyut olayını hiç konuşmadık henüz. Beğendiğim görselleri göstereceğim kendisine.
Yarın muayene ve testlerim var. Operasyon öncesi kan değerleri kontrolü ve malum covid testi olacağım. İsteğim kas üstüne uygun olmadığım için dual plan olmak ve damla silikon yaptırmak... reallife sitelerinden görüp beğendiğim modeller çoğunlukla damla silikon çıkıyor. Ve beğendiğim meme modellerinde 275-300 cc arasında çıkıyor.
Yarın muayene sonrası gelişmelerden haberdar edeceğim.
Hepinize sevgiler ☺