Yöntem olarak ne dedi, sana canım?Kas altı,kas üstü??
400cc ye kadar olur,gögsün geniş dediyse bence korkma.Abartı bir büyüklük olmaz.Arkadaş olarak ekledim seni,albümüme bakıp fikir edinebilirsin
Bana kas zarı altı uygulandı,sana kas altı olursa bu görüntüden daha küçük duracağını unutma..
Ameliyattan sonra ödemler ve şişliklerden dolayı ilk başta gözüne büyük gelebilir.Ama inan zamanla çok değişiyorlar.İlk görüntüden mutlu olan kişiler zamanla mutsuzluğa gidiyorlar..Bence 350cc de aşağıya düşme.Sonuçta meme büyütme ameliyatı oluyoruz,ameliyata,o kadar masrafa,acıya değsin sonuç öyle değilmi
Hiçbir doktor öyle abartı duran,ben buradayım diyen bir sonuç yapmaz.Hastası özellikle abartı olsun demedikçe,unutma. Ben 400cc ile önceden meme dokum olmasına rağmen ameliyattan önce dolgulu sütyende nasıl göründüyse ameliyattan sonrada aynı görüntüye kavuştum.Ancak bikini ve çıplak durduğumda göğüslerimde değişiklik olduğunu anladılar.Bu değişiklikte büyüdükleri yönünde oldu..Ben silikonum diye bağıran,belli olan bir görüntü olmadı asla..
90 Beden dediğin ölçü sütyen bedeni olmuyor.Meme ucundan yapılan ölçüm sonucu çıkan sonuç 90 cm oluyor.Bunuda ancak 350-400 cc gibi bir protezle alabilirsin sanki ..Yani şu anki meme dokun ne kadar tam bilmediğim için tahminen söyleyebiliyorum.Doktorun bunu daha iyi izah edip net bir fikir verebilir.Bizler ancak bu şekilde bilgi verebiliriz canım.Sonuçta işinin ehli,uzmanı onlar